Studentworkin kasvumatkalla uusia nimitysuutisia!

09.02.2018

Studentworkin kasvumatkalla uusia nimitysuutisia!

Me Studentworkilla uskomme nuoriin osaajiin – myös oman kehityksemme rakentamisessa! Siksi meillä on ilo kertoa viimeisimmistä sisäisen kasvun tekijöistämme uusien nimitysuutisten muodossa.

Marjukka Laakso on nimitetty Senior Consultant Manageriksi 29.1. alkaen. Marjukan ura Studentworkilla alkoi projektityöntekijänä vuonna 2013, josta hän eteni Consultant Managerin roolista nykyiseen senior-tason tehtäväänsä. Marjukka ottaa uudessa tehtävässään vahvemmin vastuulleen koko rekrytointitiimimme tukemisen.

Olli Heinonen on uusi Finance Managerimme 29.1. alkaen. Ollin tarina Studentworkilla alkoi vuonna 2013, kun hän aloitti rekrytoinnin parissa ja eteni vetämään taloushallinnon tiimiämme HR & Finance Specialistina. Ollilla on ollut hieno urapolku ja hänen laaja tietämyksensä henkilöstöpalvelualta tekeekin hänestä todella monipuolisen osaajan.

Roope Rajala nimitettiin Senior Account Manageriksi 5.2. alkaen. Aiemmin Account Managerina toiminut Roope on myyntitykkimme, jonka henkilökohtaiset lukemat ovat olleet huipputasolla koko viime vuoden ja nyt Roope sparraa koko tiimiä myynnin saralla. Roope on ollut osa Studentworkin huippuosaajia vuodesta 2016.

Koko Studentwork onnittelee Marjukkaa, Ollia ja Roopea uusista tehtävistä!

Yhteistyökumppanit