Studentworkin kasvumatkan uusimmat nimitysuutiset - helmikuussa joukkomme liittyivät Erika, Tommi ja Eveliina!

07.03.2018

Studentworkin kasvumatkan uusimmat nimitysuutiset - helmikuussa joukkomme liittyivät Erika, Tommi ja Eveliina!

Me Studentworkilla uskomme nuoriin osaajiin – myös oman kehityksemme rakentamisessa! Siksi meillä on ilo kertoa viimeisimmistä sisäisen kasvun tekijöistämme uusien nimitysuutisten muodossa. Tässä helmikuussa aloittaneet uusimmat vahvistuksemme!

Tampereen rekrytointitiimimme vahvistui kertahumauksella, kun Erika Kuusimäki (kuvassa vasemmalla) aloitti 12.2. Junior Consultant Managerina ja Eveliina Roininen (kuvassa oikealla) Consultant Managerina 5.2.2018. Tampereen rekrytointitiimissä on nyt hurjasti uutta osaamista ja koko Studentwork on näistä kahdesta osaajasta todella innoissaan! Erikaan ja Eveliinaan saat yhteyden sähköpostitse (etunimi.sukunimi@studentwork.com) tai puhelimitse: +358 50 401 52 32 (Erika) ja +358 40 651 2293 (Eveliina).

Oulussa kokonaan uudessa roolissa aloitti Tommi Männistö, joka otti haltuunsa Regional Managerin tehtävät 26.2. alkaen. Tommi sparraa Oulun alueen myyntiä ja omia myyjiämme seuraavalle levelille - odotettavissa on siis uusia kumppanuuksia ja lisäboostia Oulun markkinaan. Tommin vastaa numerosta +358 40 933 2704 ja sähköposti on tuttu etunimi.sukunimi@studentwork.com. Oululaiset työnantajat, olkaa valmiina!

Koko Studentwork toivottaa Erikan, Eveliinan ja Tommin lämpimästi tervetulleiksi!

Yhteistyökumppanit