STUDENTWORKIN UUDET PARTNERIT ESITTELYSSÄ - osa 1

13.04.2018

STUDENTWORKIN UUDET PARTNERIT ESITTELYSSÄ - osa 1

Me Studentworkilla voimme erityisellä ylpeydellä esitellä vuoden 2018 uudet partnerimme - eli yrityksemme supersankarit!

Meille on äärimmäisen arvokasta jakaa omistajuutta ja vastuuta sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat vaikuttaneet valtavasti siihen, mitä Studentwork nykyään on, ja jotka ovat sitoutuneet rakentamaan Studentworkista maailmanluokan yritystä tulevaisuudessa.

Studentworkin uudet partnerit ovat osoittaneet suurta tahtoa ja osaamista. He ovat eläneet kulttuurimme ja arvojemme mukaan. He ovat inspiroineet, osoittaneet johtajuutta hyvien esimerkkien avulla, jakaneet iloa ja yltäneet konkreettisiin tuloksiin.

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme heidät uusiksi partnereiksemme ja toivomme, että uudet roolit antavat heille ylpeyttä ja omistajuutta siitä, mitä meillä on ja mitä teemme yhdessä.

Vuonna 2018 Studentwork nimitti partnereiksi seitsemän uutta henkilöä. Ensimmäisenä esittelyssä on CFO Jarmo, jonka vahvuutena on meidän omana ”back from the future”-tyyppinä toimiminen - mutta toisaalta hän tarvitsee pistorasioita ja wifiä selvitäkseen hengissä. Toinen nyt esittelemämme uusi partneri on Ruotsin Head of Finance Natalja, jonka vahvuutena on tehdä mahdottomasta mahdollista – heikkoutena taas aurinkolasit (satoi tai paistoi).

Jarmo aloitti Studentworkilla noin vuosi sitten, ja vain yhden vuoden aikana hän on menestynyt vaikeassa tehtävässään saatuaan Studentworkin johdon ymmärtämään numeroiden päälle. Jarmo innostuu uusista ideoista, erityisesti omistaan. Siinä, missä Studentwork uskoo nuoriin osaajiin, Jarmo uskoo robotteihin.

Natalja aloitti Studentworkilla vuoden 2015 alussa. Kun yleisesti puhutaan ajasta ennen ja jälkeen Jeesuksen, me Studentworkilla puhumme ajansta ennen Nataljaa ja sen jälkeen. Hän on rakentanut talousosaston tyhjästä Ruotsissa ja hänellä on hallinnoi sitä kokonaisvaltaisesti.

Ensi viikolla esittelemme kaksi uutta kumppania – stay tuned!

Yhteistyökumppanit