STUDENTWORKIN UUDET PARTNERIT ESITTELYSSÄ - osa 2

19.04.2018

STUDENTWORKIN UUDET PARTNERIT ESITTELYSSÄ - osa 2

Me Studentworkilla voimme erityisellä ylpeydellä esitellä vuoden 2018 uudet partnerimme - eli yrityksemme supersankarit!

Meille on äärimmäisen arvokasta jakaa omistajuutta ja vastuuta sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat vaikuttaneet valtavasti siihen, mitä Studentwork nykyään on, ja jotka ovat sitoutuneet rakentamaan Studentworkista maailmanluokan yritystä tulevaisuudessa.

Studentworkin uudet partnerit ovat osoittaneet suurta tahtoa ja osaamista. He ovat eläneet kulttuurimme ja arvojemme mukaan. He ovat inspiroineet, osoittaneet johtajuutta hyvien esimerkkien avulla, jakaneet iloa ja yltäneet konkreettisiin tuloksiin.

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme heidät uusiksi partnereiksemme ja toivomme, että uudet roolit antavat heille ylpeyttä ja omistajuutta siitä, mitä meillä on ja mitä teemme yhdessä.

Vuonna 2018 Studentwork nimitti partnereiksi seitsemän uutta henkilöä. Nyt esittelemme heistä kaksi - Suomen ja Ruotsin Operations Managerit, Mikon ja Saran.

Mikko aloitti Studentworkilla vuonna 2011 rekrytoijana, ja hänen urapolkunsa on edennyt Consultant Managerin roolin kautta Operations Manageriksi. Hänen supervoimansa on, että hänet on mahdotonta saada tolaltaan. Hän on Suomen rekrytointitiimin toistaiseksi ainoa mies ja osin siksi tullut tutuksi esimerkiksi markkinointimateriaaleissa. Mikon osaaminen on kehittänyt Suomen rekrytointifunktiotamme uudelle tasolle ja hän johtaa tiimiään ihmisläheisellä otteella.  

Sara aloitti Studentworkilla vuonna 2014 Consultant Managerina ja on vakuuttavalla työllään edennyt Operations Manageriksi. Saran supervoimana on loppumaton energia ja kyky olla monessa paikassa samaan aikaan - sana "häviäminen" on hänelle tuntematon. Ensimmäisten kuuden kuukautensa jälkeen hän voitti himoitun Top Recruiter palkinnon - siis tuli, näki ja voitti! Sittemmin hän on rakentanut Tukholman rekrytointitiimiä ja johtaa sitä nyt inspiroivaan tyyliinsä. Saran kikatus myös tarttuu ja tuo iloa meille!

Ensi viikolla esittelemme kaksi uutta kumppania – stay tuned!

Yhteistyökumppanit