STUDENTWORKIN UUDET PARTNERIT ESITTELYSSÄ - OSA 3

04.05.2018

STUDENTWORKIN UUDET PARTNERIT ESITTELYSSÄ - OSA 3

Me Studentworkilla voimme erityisellä ylpeydellä esitellä vuoden 2018 uudet partnerimme - eli yrityksemme supersankarit!

Meille on äärimmäisen arvokasta jakaa omistajuutta ja vastuuta sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat vaikuttaneet valtavasti siihen, mitä Studentwork nykyään on, ja jotka ovat sitoutuneet rakentamaan Studentworkista maailmanluokan yritystä tulevaisuudessa.

Studentworkin uudet partnerit ovat osoittaneet suurta tahtoa ja osaamista. He ovat eläneet kulttuurimme ja arvojemme mukaan. He ovat inspiroineet, osoittaneet johtajuutta hyvien esimerkkien avulla, jakaneet iloa ja yltäneet konkreettisiin tuloksiin.

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme heidät uusiksi partnereiksemme ja toivomme, että uudet roolit antavat heille ylpeyttä ja omistajuutta siitä, mitä meillä on ja mitä teemme yhdessä.

Vuonna 2018 Studentwork nimitti partnereiksi seitsemän uutta henkilöä. Nyt esittelemme heistä kaksi - Suomen Senior Account Manager Roopen ja Ruotsin Senior Consultant Manager Karinin. 

Roope aloitti meillä syksyllä 2016 Account Managerina. Siitä lähtien hän on ollut nouseva tähti, joka on aina erilaisten myyntikilpailuidemme kärkisijoilla ja jota kukaan ei voi vastustaa. Roope hoitaa Studentworkin suurimpia asiakkuuksia ja on kyennyt luomaan laajaa ymmärrystä toimialasta ja asiakkaistaan. Roopen salainen supervoima on pysäköinti maailman pienimpiin parkkiruutuihin. 

Karin aloitti Studentworkilla Göteborgin toimistolla kesällä 2014. Hänet tunnetaan iloisuudestaan ja rakkaudestaan kasarimusiikkiin, mutta ennen kaikkea siitä asenteesta, jolle mikään ei ole mahdotonta. Karin voi saada aikaan mitä tahansa rajattomalla luovuudellaan ja määrätietoisuudellaan. Jos jonkun täytyy löytää palkkalistoilleen osaaja, joka puhuu neljää kieltä, omaa insinööritaustan ja tekisi 68% työviikkoa, Karin löytää siihen sopivan ihmisen.

Ensi viikolla esittelemme vielä yhden uuden kumppanin – stay tuned!

Yhteistyökumppanit