STUDENTWORKIN UUDET PARTNERIT ESITTELYSSÄ - osa 4

09.05.2018

STUDENTWORKIN UUDET PARTNERIT ESITTELYSSÄ - osa 4

Me Studentworkilla voimme erityisellä ylpeydellä esitellä vuoden 2018 uudet partnerimme - eli yrityksemme supersankarit!

Meille on äärimmäisen arvokasta jakaa omistajuutta ja vastuuta sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat vaikuttaneet valtavasti siihen, mitä Studentwork nykyään on, ja jotka ovat sitoutuneet rakentamaan Studentworkista maailmanluokan yritystä tulevaisuudessa.

Studentworkin uudet partnerit ovat osoittaneet suurta tahtoa ja osaamista. He ovat eläneet kulttuurimme ja arvojemme mukaan. He ovat inspiroineet, osoittaneet johtajuutta hyvien esimerkkien avulla, jakaneet iloa ja yltäneet konkreettisiin tuloksiin.

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme heidät uusiksi partnereiksemme ja toivomme, että uudet roolit antavat heille ylpeyttä ja omistajuutta siitä, mitä meillä on ja mitä teemme yhdessä.

Vuonna 2018 Studentwork nimitti partnereiksi seitsemän uutta henkilöä. Nyt esittelemme heistä vielä seitsemännen - Studentwork Groupin markkinointijohtaja Johanin! Olemme menneinä viikkoina esitelleet kuusi muuta uutta partneria, joihin voit tutustua täällä.

Johan aloitti Studentworkilla vuonna 2016. Johanin omistautuneisuudesta kertoo jotain se, että hän on uhrannut oman autotallinsa rakentaakseen sinne Ruotsin neljännen toimiston - oman kotitoimistonsa. Johan on Studentworkin ainoa Mac-tietokonetta käyttävä osaaja, joten hänen kehityskohteekseensa sanottakoon työskentely tarvittaessa muilla Studentworkin laitteilla. Insinööristä markkinoinnin supersankariksi kuoriutunut Johan on meille valtaisa ilonaihe, joka ei pelkää nähdä vaivaa asioiden kehittämiseksi ja oikeiden ratkaisujen löytämiseksi. 

Koko Studentwork onnittelee uusia kumppaneitaan ja lähdemme ilolla yhdessä uusiin kasvumatkan käänteisiin!

Yhteistyökumppanit