Studentworkin viimeisimmät nimitysuutiset

11.05.2018

Studentworkin viimeisimmät nimitysuutiset

Kasvumatkamme raketti on saanut täydennystä miehistöönsä - ilolla esittelemme viimeisimmät vahvistuksemme!

Jose Hakala aloitti 7.5. Tampereen rekrytointitiimissä Research Traineena. Jose tulee käymään läpi Tampereen parhaat osaajat ja matchaamaan heidät rekrytoiviin yrityksiin. Koko Tampereen tiimimme on innoissaan saadessaan Josen vahvistamaan rekrytoinnin työtä!

Iiro Hanelius aloitti 7.5. Helsingin myyntitiimissä uutena Account Managerina. Iirolla on taustallaan useiden vuosien myyntikokemus ja koko Helsingin tiimi on erittäin onnellinen saadessaan kovan luokan myyntivahtistuksen joukkoihinsa. 

Heini Kuusisto aloitti 27.3. Event Coordinatorina osana markkinoinnin tiimiä. Heinin rooliin kuuluu Studentworkin opiskelijayhteistyöstä vastaaminen ja meidän tapahtumiemme kehittäminen. Heini tuntee opiskelijakentän kuin omat taskunsa ja kehittää yhteistyöstämme entistä timanttisempaa. Heiniin voi olla yhteydessä, mikäli yhteistyö Studentworkin kanssa kiinnostaa!

Antti Männikkö aloitti Oulun myynnissä Account Managerina 9.4. Koko Oulun toimisto ja koko Suomen myynti ovat todella vaikuttuneita Antin ensimmäisestä kuukaudesta, sillä Antin henkilökohtainen rakettimatka on saanut räjähtävän lähdon. Myyntitiimimme on saanut Antista todella loistavan vahvistuksen.

Antti Jussila aloitti 23.4. koko Suomen Head of Salesina. Helsingin toimistolle sijoittunut Antti johtaa ja kehittää Suomen myyntitiimimme työtä yhdessä muiden kanssa. Antilla on vuosien kokemus myyntiorganisaatioiden johtamisesta, ja koko Suomen myynti odottaa innolla Antin oppien saamista. 

Me Studentworkilla toivotamme Josen, Iiron, Heinin, Antin ja Antin innolla tervetulleiksi mukaan kasvumatkallemme!

Yhteistyökumppanit