• For applicants
  • For businesses

Asiakas keskiössä - NPS-tuloksemme huikea 59!

Julkaistu 18 maaliskuuta 2019

Asiakkaiden tyytyväisyys ja halu asioida uudelleen kanssamme, on meille intohimon asia. Jos asiakas on niin tyytyväinen, että on valmis meitä suosittelemaan verkostolleen, olemme varmasti onnistuneet tehtävässämme. Tämän vuoksi mittaamme kaksi kertaa vuodessa NPS-tuloksemme, eli suositteluindeksimme. Viimeisin mittauksemme tehtiin vuodenvaihteessa ja nyt kun tulokset ovat hyppysissämme voimme iloksemme todeta, että NPS-tuloksemme on huikea 59!

NPS (Net Promoter Score) voi vaihdella -100 ja +100 välillä ja 0:n ylittävä tulos kertoo siitä, että enemmistö asiakkaista suosittelisi yritystä ja sen palveluita. Tuloksemme 59 kertoo, että studentworkilaiset ovat onnistuneet iloisella, ammattitaitoisella ja tehokkaalla otteella löytämään ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Kasvuyrityksenä pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja löytämään yhä parempia toimintamalleja, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parempaa palvelua ja reagoimaan heidän tarpeisiinsa yhä nopeammin. NPS-tuloksemme on hyvällä tasolla ja osoittaa sen, että olemme matkalla oikeaan suuntaan. Emme kuitenkaan tuudittaudu hyvään tulokseemme vaan pyrimme yhä parempaan. Kasvumatkamme yksi tärkeimmistä tavoitteista on NPS-tulos 70, ja sen voi jo nähdä kiiltelevän horisontissa. Kovalla työllä ja suurella sydämellä tulemme varmasti tulevaisuudessa saavuttamaan asiakkaidemme kanssa mahtavia onnistumisia, ja sitä kautta tavoitteemme.

Tiimimme ovat tehneet NPS-tuloksen eteen kovasti töitä ja haluankin kiittää heitä lämpimästi! Jokainen laadukas asiakastapaaminen ja asiakasyritykseen täydellisesti sopiva nuori osaaja vievät meitä lähemmäs tavoitteitamme, ja toisaalta edistävät asiakasyritysten kilpailukyvyn vahvistumista sekä nuorten työllistymistä. Jatketaan samaan malliin!

Iso kiitos myös asiakkaillemme; niin kandidaateille, konsulteille kuin asiakasyritysten rekrytointipäättäjille! Te olette työmme suola! Palautteenne ajaa meitä kehittämään toimintaamme yhä paremmaksi. Teihin ja haasteisiinne on ollut inspiroivaa tutustua, ja toivomme jatkossakin pystyvämme olemaan apunanne.

Kirjoittaja: Emmi Kantonen, CEO, Studentwork

 

Avoimia työpaikkojamme

Company logo

Controller Studentworkin & Sharperin konsernitoimintoihin, Helsinki

Hallinto / Helsinki

Studentwork ja Sharper kuuluvat Studentwork Groupiin, joka on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstöpalvelualan yritys. Suomessa yritys kuuluu 20. suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon. Studentwork on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! Sharper on erikoistunut vaativampiin asiantuntija- ja päällikkötason rekrytointeihin. Tyypillisiä rekrytointeja ovat erilaiset vaativat esimies- ja asiantuntijaroolit. Usein tehtäviin liittyy projekti-, tulos- tai esimiesvastuuta.

Lue lisää ja hae
Company logo

Web-kehittäjä, määräaikainen, Buutti Oy, Espoo

IT / telekommunikaatio / internet / Espoo

Buutti Oy on perustettu Oulussa vuonna 2017 ja heidän toimintansa lähtökohtana on siitä lähtien ollut innostaa lisää ihmisiä tekniikan alalle. Buutti on nopeasti kasvanut 4 hengen IT-koulutusyrityksestä kymmenien osaajien ohjelmistokonsultointi- ja IT-koulutusorganisaatioksi. Suurimmat asiakkuudet ovat tietoliikennetekniikan ja terveydenhuollon toimialoilta ja Buutti on laajentamassa kehitystyötään myös finanssialan sekä autoalan ratkaisuihin.

Lue lisää ja hae
Company logo

Teollisuuden LVI-/putkistosuunnittelija, kokoaikainen, Sweco Industry Oy, Kemi

Tekniikka / Kemi

Sweco Industry, osana Sweco Finlandia, on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Sweco palvelee asiakkaitaan kansainvälisesti rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoaa myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 15 000 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

Lue lisää ja hae
Company logo

Tekninen asiakaspalvelija, kokoaikainen, Espoo

Teollisuus / tuotanto / ESPOO

Lue lisää ja hae
Company logo

Palveluneuvoja, kokoaikainen, Kotimaan Energia Oy, Espoo

Hallinto / Espoo

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköä kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Valitsemalla ympäristöystävällisen sähkösopimuksen, asiakkaamme tekevät samalla hyvää, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy vuosittainen lahjoitus John Nurmisen Säätiölle. Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Helsingissä.

Lue lisää ja hae
Company logo

IT-kehityspäällikkö

IT / telekommunikaatio / internet / HELSINKI

Kotipizza Group on brändien koti, joka koostuu yhtiöistä, joilla on vankka osaaminen fast casual -ravintolaliiketoiminnasta. Missiomme on tehdä maailmasta parempi paikka suupala kerrallaan. Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Kotipizza-ravintoloita on noin 270. Chalupa on uudenlainen meksikolaistyyppinen fast casual -ketju, joka kasvaa erityisesti pääkaupunkiseudulla. Social Burgerjoint -ravintola ja -ruokarekka erikoistuvat käsityönä tehtyihin burgereihin. Kehitämme myös uusia fast casual -ravintolakonsepteja. Niistä uusimmat ovat kansainvälisille markkinoille suunnattu No Pizza ja lounasravintolakonsepti Tasty Market.

Lue lisää ja hae
Company logo

Myyntikoordinaattori, kokoaikainen, Rudus Oy, Tampere

Myynti ja markkinointi / Tampere

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Ruduksen toiminnan ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Ruduksella panostetaan rakentamisen laatuun ja he kantavat vastuun myös ympäristöstä. Rudus palvelee Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitaan noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihto vuonna 2017 oli 335 miljoonaa euroa. Rudus kuuluu kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin. https://www.rudus.fi/

Lue lisää ja hae
Company logo

Customer Due Diligence Analyst Trainee (German speaking), full-time, Holvi Payment Services Oy

Rakennus / rakentaminen / mekaniikka / Helsinki

Holvi is banking for Makers and Doers – a digital service built by entrepreneurs for entrepreneurs. Holvi combines everything a modern business owner needs in one easy-to-use platform. By combining banking and business tools, their goal is to significantly reduce the amount of overhead and manual processes of traditional business administration. Holvi’s vision is to create a new banking model: “Entrepreneurship-as-a-service” .

Lue lisää ja hae
Näytä kaikki työpaikat

Laita meille viesti!

Odotamme jo kuulevamme sinusta.

TILAA STUDENTWORKIN UUTISKIRJE

Työnhaussa? Tilaa Nuoret osaajat -uutiskirjeemme ja saat vinkkejä ja artikkeleita, jotka ovat hyödyksi työnhaussa. Lisäksi saat avoimet työpaikkamme suoraan sähköpostiisi! Työnantaja? Pysy ajan tasalla uusimmista rekrytoinnin ja henkilöstönvuokrauksen tuulista tilaamalla B2B-uutiskirjeemme.

Nimi:*
Sähköposti:*
Valitse, kumman uutiskirjeen haluat tilata:*
Työnhakijat
Yritykset