• For businesses

Asiakastyytyväisyys on ylpeyden aiheemme – uusi NPS-tuloksemme on upea 65!

Julkaistu 19 lokakuuta 2018

On jälleen se aika vuodesta, kun suurella sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla tehty työ palkitaan. Olemme saaneet uunituoreet NPS-tulokset, joita koko Suomi-organisaatio on innolla odottanut. NPS eli suositteluindeksi on valitsemamme asiakastyytyväisyyden mittari, joka kertoo meille, kuinka hyvin onnistumme asiakkaidemme kanssa. Meillä Studentworkilla, asiakkaiden tyytyväisyys ja halu suositella meitä, on suuri ylpeyden aihe.

Studentwork Suomen NPS-tulos on viimeisimpien mittausten mukaan tasolla 65! NPS-suositteluindeksin skaala ulottuu pistemäärästä -100 aina +100 saakka. Tätä mittaria tulkittaessa voidaan sanoa, että NPS-indeksin ollessa yli 0, suurempi osa asiakkaista on valmis suosittelemaan yritystä. NPS tuloksemme 65 on siis uskomattoman kova ja olemme sitä viime viikkoina juhlineet asianmukaisesti tuloksen tekijöiden kanssa.

Minulle NPS-tuloksemme kertoo siitä, että teemme ihmistemme kanssa jotain oikein tällä hetkellä. Se kertoo siitä, että meidän ihmiset tekevät asiakkaidensa kanssa jotain todella oikein tällä hetkellä. Emme ole täydellinen, valmis tai tähän mittaustulokseen tuudittautuva yritys. Olemme yritys, joka haluaa tulla paremmaksi, ja on valmis tekemään parannuksia työntekijöidemme ja asiakasryhmiemme vuoksi.

Studentworkilaiset ovat minusta ansainneet tuloksensa täydellisesti. Kiitän sydämeni pohjasta jokaista Junior Consultant Manageria, yhteisten toimintojemme asiantuntijaa, Account Manageria, esimiestä, Junior Account Manageria, rekrytointikonsulttia ja Consultant Manageria siitä työstä, mitä teette joka päivä asiakkaidenne eteen. Olen ylpeä teistä ja meistä.

Asiakkaillemme haluan sanoa myös KIITOS. On ollut ilo tutustua teihin ja haasteisiinne lähemmin. On ollut ilo tehdä toivomianne muutoksia, entistä paremman palvelun ja kokemuksen eteen. Kiitos, että olette olleet avoimia meidän suuntaamme. Toivon meille kaikille menestyksekästä loppuvuotta yhdessä. Haluamme jatkossakin täyttää ja ylittää odotuksenne!

Kirjoittanut: Emmi Kantonen, CEO, Partner

 Ota yhteyttä

 

 

Avoimia työpaikkojamme

Company logo

Nuorempi konesuunnittelija

Tekniikka / Hyvinkää

Rejlers Finland Oy tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2017 oli noin 48,6 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on yli 600 henkilöä. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia. Rejlers AB työllistää yli 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ OMX Tukholman Pohjoismaisella listalla.

Lue lisää ja hae
Company logo

Asiakaspalveluvastaava (osa-aikainen)

Hallinto / Helsinki

Lue lisää ja hae
Company logo

Työmaamestareita

Rakennus / rakentaminen / mekaniikka / Useita paikkakuntia

Lue lisää ja hae
Company logo

Teollisuuden LVI-suunnittelija Kemiin

Tekniikka / Kemi

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Sweco palvelee asiakkaitaan rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoaa myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 15 000 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

Lue lisää ja hae
Company logo

Taloushallinnon tuntityöntekijä Porvooseen, Neste Oyj

Taloushallinto / Porvoo

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan. Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Meillä on jatkuvaa kehittämisen intoa. Uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja ovat joukkuepelaajia - henkilöitä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa. Arvostamme jokaista yksilöä. Tule tekemään merkityksellistä työtä eteenpäinkatsovassa työyhteisössä!

Lue lisää ja hae
Company logo

Työpäällikkö Rovaniemelle

Rakennus / rakentaminen / mekaniikka / Rovaniemi

Lue lisää ja hae
Company logo

Consultant Manager Studentworkille

Hallinto / Tampere

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Lue lisää ja hae
Company logo

Kirjanpitäjä

Pankki / finanssi / vakuutus / Oulu

Lue lisää ja hae
Näytä kaikki työpaikat

Laita meille viesti!

Odotamme jo kuulevamme sinusta.

TILAA STUDENTWORKIN UUTISKIRJE

Työnhaussa? Tilaa Nuoret osaajat -uutiskirjeemme ja saat vinkkejä ja artikkeleita, jotka ovat hyödyksi työnhaussa. Lisäksi saat avoimet työpaikkamme suoraan sähköpostiisi! Työnantaja? Pysy ajan tasalla uusimmista rekrytoinnin ja henkilöstönvuokrauksen tuulista tilaamalla B2B-uutiskirjeemme.

Nimi:*
Sähköposti:*
Valitse, kumman uutiskirjeen haluat tilata:*
Työnhakijat
Yritykset