Huawei

Huawei

Studentwork on toiminut Huawein tutkimus- ja kehitystyön hallinnon puolella partnerina henkilöstöresursoinnissa vuodesta 2014. Olemme löytäneet Huaweille useita konsultteja erilaisiin hallinnon avustaviin ja spesialistin tehtäviin.

Huawei on johtava telekommunikaatioalan yritys, jonka tutkimus- ja kehitystyön keskukset(R&D Center) työllistävät yli 70,000 ihmistä muun muassa Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Venäjällä, Intiassa ja Kiinassa.

Huawei on nopeasti kasvava kansainvälinen yritys, joka voi tarjota kansainvälisiä uramahdollisuuksia sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Huawein Suomen tutkimuskeskus on monikansallinen työyhteisö, jossa ideat muuttuvat kilpailukykyisiksi tuotteiksi kuluttajille.

HR Specialist, Recruitment and Consultant Management – Laura Teerisuo

Syksyllä 2015 työllistyin Huaweille aluksi HR-assistentin tehtäviin Studentworkin konsulttina. Kymmenen kuukautta myöhemmin sain ylennyksen HR Spesialistin tehtäviin ja tammikuussa 2017 minut vakinaistettiin Huawein työntekijäksi.

Huaweilla olen päässyt jatkuvasti kehittämään osaamistani, sekä etenemään entistä vaativampiin tehtäviin osaamiseni kasvettua. Olen todella tyytyväinen Huaweilla auenneeseen urakehitykseen ja loputtomiin mahdollisuuksiin.

» takaisin referensseihin

Yhteistyökumppanit