Avoimet työpaikat

Oletko nuori osaaja ja etsit uusia työhaasteita? Tässä listattuna tällä hetkellä avoimet työpaikat, joihin etsimme nuoria osaajia töihin. Jos sinulla on jo uratili, voit kirjautua sisään tästä. Suomen lisäksi toimimme myös muissa Pohjoismaissa sekä Saksassa. Jos olet kiinnostunut työskentelystä ulkomailla, katsasta avoimet työpaikat kansainvälisiltä sivuiltamme: www.studentwork.com

Avoimet työpaikat

Rajaa tuloksia

Ei tuloksia.

» Käyttöliittymäsuunnittelija -

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Haemme nyt käyttöliittymäsuunnittelijaa mielenkiintoiseen tehtävään Ouluun!
Asiakasyrityksemme on Suomen suurimpia tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittajia. Yksistään Suomessa yritys palvelee satoja yrityksiä ja organisaatioita sekä niiden satojatuhansia loppukäyttäjiä.
He huolehtivat kokonaisvastuullisesti asiakkaiden tietotekniikan sovellusten tukipalveluista, toiminnasta ja kehittämisestä. Kokonaisvastuullisuuteen kuuluvat tietoturva ja työnantajavastuusta huolehtiminen sekä toiminnan jatkuva kehittäminen yhteistyössä henkilöstön kanssa.
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme käyttöliittymäsuunnittelijaa Oulun toimipisteeseen. Suunnittelijana pääset kehittämään web-käyttöliittymiä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien, muiden kehittäjien sekä testitiimin kanssa, jonka koko on noin 5-10 henkilöä.
Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, jolla on intoa ja näkemystä käyttöliittymien kehittämiseen.
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa ohjelmistoalan koulutusta ja 0-3 vuoden työkokemusta
- Osaamista seuraavista teknologioista: JavaScript, CSS, jQuery ja HTML
- Kokemusta käyttöliittymien kehityksestä sekä näkemystä käytettävyyden huomioimisesta kehitystyössä. Myös harrastuneisuus näistä on suureksi eduksi!
- Hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Etsinnässä on siis henkilö, joka toimii mielellään sekä itsenäisesti että osana tiimiä asiakaslähtöisissä projekteissa!
Tarjoamme sinulle kiinnostavan paikan osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä, jossa vallitsee innostunut, kehittävä ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet joustavaan työntekoon, sekä mahdollisuuden ottaa vastuuta ja vaikuttaa asioihin. Tiimissä sinulla on hyvä tilaisuus kasvaa usean eri osa-alueen huippuosaajaksi. Työsuhde on kokoaikainen ja työ alkaa mahdollisimman pian.
Mikäli koet olevasi etsimämme käyttöliittymäsuunnittelija, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Liitäthän hakemukseesi mahdollisia näytteitä omista töistäsi!
Mikäli sinulla nousee kysyttävää tehtävästä, olethan yhteydessä Studentworkin Consultant Manageriin Saara Niskanen, puh. 050 467 5319 tai sähköpostitse rekrytointi.oulu@studentwork.com.


Lue lisää

» Toiminnallinen määrittelijä - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Asiakkaamme on suuri pankki-, finanssi- ja vakuutusalan toimija Suomessa, joka tarjoaa haastavia työtehtäviä ja monipuolisia kehitysmahdollisuuksia asiantuntijauralle.

Me Studentworkilla etsimme nyt vahvistusta joukkoomme ja haemme asiakkaallemme toiminnallista määrittelijää kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Tässä tehtävässä olet aktiivisesti yhteydessä sisäisiin sidosryhmiin ja keräät heiltä tietoja, jotta pystyt toimimaan linkkinä teknisten suunnittelijoiden ja liiketoiminnan välillä. Työ on projektiluonteista, ja eduksi katsotaan aiempi kokemus projektityöskentelystä. Saaduista tiedoista luot vaatimukset ja toiminnallisen määrittelyn ratkaisuille, joiden perusteella suunnitellaan tekniset ratkaisut. Tiimi käyttää ketteriä menetelmiä ja tukee sinua kehityksessäsi. Projektit ovat palveluiden kehittämistä asiakkaalle muuttuvassa pankkimaailmassa, joten aito kiinnostus teknisiä ratkaisuja kohtaan on tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta. Kokemus pankkitoimialasta on eduksi. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi)
- Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
- Tiimityötaitoja sekä reipasta ja positiivista asennetta
- Rohkeutta ja oma-aloitteisuutta
- Kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin ja halua oppia uutta

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä työskentelemään ketterien menetelmien avulla mielenkiintoisten projektien parissa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään ja kasvamaan osaksi tiimiä. Tehtävässä pääset tuomaan esiin omia ideoitasi ja hiomaan tiimityötaitojasi mukavassa työympäristössä.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille alla olevasta linkistä. Työsuhde solmitaan aluksi 6 kuukauden vuokratyösuhteella Studentworkin kautta. Aloitus tehtävässä on syyskuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com

Lue lisää

» Asiakaspalvelija monipuolisiin tehtäviin Jyväskylän keskustaan - Jyväskylä

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen Keski- Suomen Valokuituverkot Oy:lle reipasta ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa monipuoliseen tehtävään tukemaan asiakasyrityksemme asiakkaita valokuituverkkoihin liittyvissä asiakaspalvelutilanteissa. Tehtäviin kuuluu myös face to face asiakaspalvelua, mutta pääasiallisesti työ tapahtuu puhelimitse tai sähköpostilla. Laadukkaan ja ystävällisen asiakaspalvelutyön lisäksi tehtäviin kuuluu ongelmanratkaisua, sopimuskäsittelyä, tilausten tallentamista, reklamointia, laskutusta sekä myynnin ja markkinoinnin tukemista.

Tässä tehtävässä pääset osaksi nuorekasta, noin 9 hengen dynaamista tiimiä, jossa toimitaan hyvin yhteen, joustetaan ja autetaan kaveria. Tiivis työyhteisö ja tiimien välinen yhteistyö toimitusjohtajasta lähtien mahdollistaa laajan näkemyksen yrityksen toiminnasta. Asiakasyrityksemme toimisto sijaitsee Jyväskylän keskustassa, jossa mahdollisuus autopaikkaan tarvittaessa. Työajat yrityksessä sijoittuvat 8-17 välille. Työtehtävä on kokoaikainen.


Oletko sinä ”match” tähän tehtävään
Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta; puhelin ja sähköposti ovat sinulle mieluisia työvälineitä, etkä pelkää hypätä välillä myyntityön puolelle!
Sinulla tulisi olla myös hyvät tietokoneenkäyttötaidot sekä kyky omaksua uusia järjestelmiä nopeasti.

ICT -alan työkokemus tai työkokemus puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta on eduksi tässä tehtävässä. Plussaa on myös markkinointi -ja myyntihenkisyys, sekä esimerkiksi kyky tuottaa tarvittaessa sisältöä myynnin tueksi. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei välttämättömäksi tässä tehtävässä.

Koulutus tulee talon puolesta, joten vahva tekninen tausta ei ole välttämätön tässä tehtävässä, hyvä kuitenkin olisi, että ymmärtäisit perusperiaatteet nettiyhteyksistä. Tärkeää tässä tehtävässä on, että haluat tehdä asiakaspalvelutyötä, olet valmis oppimaan sekä viihdyt hektisessä ja dynaamisessa työympäristössä!


Tehtävä alkaa heinäkuun alkupuolella, sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä työllistyt Studentworkin kautta ensiksi 6 kuukauden työsuhteeseen learn& hire- mallin mukaan, jonka jälkeen tavoite ja tahtotila on rekrytoitua asiakasyritykseemme. Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten, joten hae tehtävään, vaikka heti!

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Heidi Hyysalo, heidi.hyysalo@studentwork.com tai p. 050 5645294, soittoaika torstaisin klo 13:30-14:30


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Myyjä valokuituverkkojen kampanjointiin -

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:lle reipasta ja itseohjautuvaa myyjää liikkuvaan tehtävään myymään asiakasyrityksemme tarjoamia valokuituverkkoja starttaavan markkinointikampanjan siivittämänä. Näkyvyys, houkutteleva kampanja sekä yrityksen tuki auttavat sinua tässä tehtävässä menestymiseen! Asiakasyrityksemme tukikohta on Jyväskylässä, mutta työn luonteen vuoksi voit asua missä tahansa, josta on helppo kulkea myyntialueillesi Keski-Suomen alueella.

Tehtävä tarjoaa kilpailukykyisen palkitsemismallin sekä itsenäisen työnkuvan, jossa tehtävänäsi on suunnitella ja organisoida erilaisia myyntitapahtumia ja sitä kautta tuoda esille yhtiön kampanjoita Keski-Suomen alueella (myyntialueita ovat mm. Pihtipudas, Kivijärvi, Kannonkoski, Kyyjärvi, Karstula, Konnevesi, Keuruu, Petäjävesi, Toivakka, Joutsa...). Pääasiallinen myyntikanava on face to face myynti kohdennetuille alueille huippu kampanjan tukemana!

Tässä tehtävässä pääset osaksi nuorekasta, noin 9 hengen dynaamista tiimiä, jossa toimitaan hyvin yhteen, joustetaan ja autetaan kaveria. Tiivis työyhteisö ja tiimien välinen yhteistyö toimitusjohtajasta lähtien mahdollistaa laajan näkemyksen yrityksen toiminnasta. Asiakasyrityksemme toimisto sijaitsee Jyväskylän keskustassa, jossa mahdollisuus autopaikkaan tarvittaessa. Työajat sijoittuvat klo 10-20 välille.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa myyntikokemusta, ymmärrät myynnin perusperiaatteet ja pystyt itsenäisesti toimimaan kentällä. Koulutuksellasi ei tässä tehtävässä ole niin väliä, tärkeää kuitenkin on, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä mahdollisesti kokemusta ICT alalla toimimisesta ja/ tai nettiyhteyksistä, jotta ymmärrät myytävän tuotteen mahdollisuudet.

Oma auto ja ajokortti ovat ehdottomat edellytykset tehtävään.

Persoonana olet oma-aloitteinen, joustava, uskallat kysyä, tartut reippaasti itse toimeen, uskallat lähestyä ihmisiä sekä nautit sosiaalisesta kanssakäymisestä. Hyvät organisaatiotaidot ovat tärkeät tässä tehtävässä, sillä työnkuva on hyvin itsenäinen.

Tehtävä alkaa heinäkuun alkupuolella, sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä työllistyt Studentworkin kautta ensiksi noin 6 kuukauden työsuhteeseen (vuoden loppuun) learn& hire- mallin mukaan, jonka jälkeen on mahdollisuus neuvotella jatkosta, hyvälle tekijälle on aina tarvetta! Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten, joten hae tehtävään, vaikka heti!
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Heidi Hyysalo, heidi.hyysalo@studentwork.com tai p. 050 5645294, soittoaika torstaisin klo 13:30-14:30


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Projektipäällikkö valokuituverkkoprojekteihin - Jyväskylä

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:lle projektipäällikköä valokuituverkkoprojekteihin keskeiseen rooliin yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä!
Rooli tällaisenaan on uusi ja se tulee sisältämään kokonaisvastuun projekteista verkonsuunnitteluineen .
Tämä tehtävä sopii henkilölle, kenellä on tehtävään sopiva tekninen koulutus, ymmärrys projektien kokonaiskuvasta/ läpiviennistä sekä oikea asenne tekemiseen ja ammatilliseen kehittymiseen!

Toimialueenasi ovat Keski-Suomen alueelle realisoituvat valokuituverkkoprojektit. Olet aktiivisesti mukana hankkeissa sen käynnistämisestä lähtien, raportoit ja viestit eri sidosryhmille toimimalla osana koko projektiorganisaatiota sekä teet tiivistä yhteistyötä urakoitsijoiden kanssa. Vastaat projektien suunnittelusta, johtamisesta, etenemisestä sekä taloudellisesta kannattavuudesta. Tehtäväkenttään kuuluu myös itse verkon suunnittelua KeyCom- verkkotietojärjestelmällä, raportointia sekä materiaalien kilpailutusta.

Tehtävään on luvassa kattava perehdytys. Tässä tehtävässä pääset osaksi nuorekasta, noin 9 hengen dynaamista tiimiä, jossa toimitaan hyvin yhteen, joustetaan ja autetaan kaveria. Tiivis työyhteisö ja tiimien välinen yhteistyö toimitusjohtajasta lähtien mahdollistaa laajan näkemyksen yrityksen toiminnasta. Asiakasyrityksemme toimisto sijaitsee Jyväskylän keskustassa, jossa mahdollisuus autopaikkaan tarvittaessa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (sähkö, tietotekniikka, rakennusala AMK/DI)
• Järjestelmällistä, itseohjautuvaa, organisoitua sekä täsmällistä työotetta
• Yhteistyökykyä, joustavuutta sekä hyviä kommunikointitaitoja/ raportointivalmiutta suomen kielellä
• Ajokorttia sekä matkustusvalmiutta
• Hyviä tietoteknisiä taitoja sekä oppimisvalmiutta eri järjestelmien käyttämiseen


Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä esimerkiksi sähkö- tai valokuituverkkojen suunnitteluprojekteista, tietoliikennepalvelu -tai rakennusprojekteista sekä käyttökokemuksen KeyCom- verkkotietojärjestelmästä. Tämän lisäksi eduksi katsotaan kokemus esimiestyöstä sekä referenssit teknisten projektien onnistuneesta läpiviennistä.

Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään elokuun loppupuolella. Tehtävässä rekrytoidut suoraan asiakasyritykseemme. Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten, joten hae tehtävään, vaikka heti!
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Heidi Hyysalo, heidi.hyysalo@studentwork.com tai p. 050 5645294, soittoaika torstaisin klo 13:30-14:30


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Automaatiosuunnittelijoita (Amk/Di) - Tampere

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork hakee Tampereella toimivalle asiakasyritykselleen automaatiosuunnittelijoita monipuolisiin projekteihin! Tarve on niin junioriosaajille, kuin kokeneille automaatiosuunnittelijoille. Tehtävänkuvat mukautuvat henkilön vahvuuksien sekä projektitarpeiden mukaan.

Asiakkaamme on suunnittelu-, testaus- ja käyttöönottopalveluja toimittava yritys, jonka asiakkaita puolestaan ovat koti- ja ulkomaiset teollisuus- ja prosessilaitokset sekä teollisuudelle, voimalaitoksille ja prosessilaitoksille ympäri maailmaa projekteja ja laitteistoja toimittavat yritykset.

Arvostamme hakijoiden kokemusta automaatiojärjestelmien ja logiikoiden ohjelmoinnista ja hw- suunnittelusta sekä automaation kenttä – ja perussuunnittelusta.
Osa tehtävistä sopii erinomaisesti myös nuorille osaajille, jotka ovat kiinnostuneita suunnittelualasta sekä valmistumassa tai valmistuneet alalle. Asiakasyrityksemme tarjoaa hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet sekä oppimisalustan kokeneiden ammattilaisten tukemana!

Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme osaamistason ollessa jo vahvalla tasolla, junioriosaajille tarjoamme learn& hire mallia, jossa tavoitteena on rekrytoitua asiakasyritykseemme määräajan jälkeen. Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun jo hakuprosessin aikana, joten hae tehtävään, vaikka heti! Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta. Hakemukset pyydämme lähettämään 1.8.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Heidi Hyysalo, heidi.hyysalo@studentwork.com, p. 050 5645 294


Lue lisää

» Junior-Business Analyst, Helsinki - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Me Studentworkilla etsimme nyt vahvistusta joukkoomme ja haemme asiakkaallemme energistä ja kehittymishaluista Junior-Business Analystia kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin kehittämään ja tukemaan pääomamarkkinoiden liiketoimintaa. Etsimme positiivisuuden kautta asioihin tarttuvaa uudistajaa, joka haluaa laittaa itsensä likoon ja kehittää osaamistaan osana huippu tiimiä. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Asiakkaamme on merkittävä pankki-, finanssi- ja vakuutusalan toimija Suomessa, joka tarjoaa haastavia työtehtäviä sekä monipuolisia kehitysmahdollisuuksia asiantuntijauralle.

Junior-Business Analystina tulet osaksi hyvällä yhteishengellä toimivaa 15 hengen tiimiä joka käyttää ketteriä kehitysmenetelmiä ja -välineitä. Tähän tiimiin kuuluu liiketoiminnan kehittäjiä, sovelluskehittäjiä sekä toimintaa vetävä kehityspäällikkö. Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, sillä tehtävien vaativuus kasvaa ajan myötä yhdessä asiantuntemuksesi kanssa. Tämän vuoksi tehtävä edellyttää kuitenkin soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa sekä pitkäjänteistä, kehitysorientoitunutta ja sitoutunutta asennetta.Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Olet kiinnostunut markkinoiden toiminnannasta ja tuotteista sekä olet kiinnostunut kehittämään pääomamarkkinatuotteiden kaupankäyntiin liittyviä prosesseja sekä järjestelmiä. Työssäsi haluat analysoida liiketoimintavaatimuksia ja suunnitella tarvittavia ratkaisuja.

Tehtävässä menestymisen pohjana sinulla on mielellään perusymmärrys pääomamarkkinatuotteista ja liiketoiminnan prosesseista. Tämä tehtävä vaatii sinulta kykyä työskennellä sujuvasi Suomeksi ja Englanniksi. Sinulla on ratkaisuosaamista, prosessilähtöinen ajattelutapa sekä hallitset hyvin kokonaisuuksia. Sinulla on analyyttinen ja looginen ajattelu- ja etenemistapa ja olet toiminnassasi järjestelmällinen ja huolellinen.

Työsuhde solmitaan aluksi 6 kuukauden vuokratyösuhteella Studentworkin kautta. Aloitus tehtävässä on elo-syyskuun vaihteessa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä teetetään Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään pääomamarkkinoiden ytimessä ja lisäksi sinulle avautuu mahdollisuus kehittyä sekä liiketoiminnan että globaalin järjestelmätuotteen ammattilaiseksi. Tässä tehtävässä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Ketterä työtapa vaatii itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Vaikka asiakkaamme arki on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Tiimi osaa nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisuuden kautta - toivottavasti sinäkin.

Oletko etsimämme Junior Business-Analyst? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV ja hakemuksesi oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Mekaniikkasuunnittelija bioenergia-alalle, BioGTS - Jyväskylä

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen BioGTS:lle mekaniikkasuunnittelijaa monipuolisiin mekaniikkasuunnittelun tehtäviin bioenergialaitosten rakentamiseen. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja hae tehtävään, vaikka heti!

Asiakkaamme on Jyväskylässä toimiva oman toimialansa innovaattori sekä asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja valmistaa biokaasu- ja biodiesellaitoksia. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja kasvaa huikeaa vauhtia: BioGTS kuuluu Suomen kasvuyritysten TOP 100 listan kärkeen! Talo tarjoaa erinomaiset kehitys- ja kasvumahdollisuudet urallesi, jossa positiot rakennetaan henkilöiden ydinosaamisen sekä vahvuuksien kautta. Saat rinnallesi monialaisen, osaavan sekä mukavan työyhteisön, johon kuuluu muun muassa arkkitehteja, sähkö- ja automaatiosuunnittelijoita sekä projektipäälliköitä!


Työtehtävät:

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan eri projekteihin laidasta laitaan. Suunnittelet työpiirustuksia mm. laitesuunnittelut, teräsrakenteet, putkistot, teräskehikot sekä teet laitoslayoutsuunnittelua. Suunnitteluprojektit keskittyvät ennemmin isoihin kokonaisuuksiin, ei niinkään hienomekaniikan saralle.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Mekaniikkainsinöörin koulutus, valmistunut tai vielä opiskelija
• Vertexin käyttökokemusta/ ymmärrystä (asiakkaamme pääasiallinen työväline)

Eduksi:
• Ymmärrystä/ käyttökokemusta Solidworks, Inventor
• Kokemus teräsrakennesuunnittelusta tai painelaitelaskelmista

Voit olla vielä nuori osaaja tai jo kokeneempi konkari, kunhan sinulla on halu ja intohimo päästä osaksi innovatiivista yritystä sekä halua päästä mukaan oppimaan kasvavasta biotekniikan alasta!

Asenne ratkaisee tässäkin tehtävässä, joten ennen kaikkea proaktiivisuus, halu oppia, vauhdikas ja itsenäinen työote, hyvä paineensietokyky sekä tekemisen meininki korostuvat haettavalla henkilöllä!

Tehtävässä työllistyt Studentworkin kautta ensiksi 9 kuukauden työsuhteeseen learn& hire- mallin mukaan, jonka jälkeen tavoite ja tahtotila on rekrytoitua asiakasyritykseemme. Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten, joten hae tehtävään vaikka heti! Tehtävä alkaa sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Heidi Hyysalo, heidi.hyysalo@studentwork.com tai p. 050 5645294, soittoaika torstaisin klo 13:30-14:30

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Suunnitteluosaston koordinaattori bioenergia-alalle, BioGTS - Jyväskylä

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen BioGTS:lle Suunnitteluosaston koordinaattoria vastuulliseen ja monipuoliseen tehtävään, jossa pääsee kehittymään ja oppimaan eri suunnitteluyksiköistä! Mikäli sinulla on suunnittelukokemusta, relevantti insinöörin tutkinto, sekä halua ja draivia päästä tekemään suunnittelun koordinointia, itse suunnittelua sekä muita monipuolisia tehtäviä, joista lisää alla. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja hae tehtävään, vaikka heti!

Asiakkaamme on Jyväskylässä toimiva oman toimialansa innovaattori sekä asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja valmistaa biokaasu- ja biodiesellaitoksia. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja kasvaa huikeaa vauhtia; BioGTS kuuluu Suomen kasvuyritysten TOP 100 listan kärkeen! Talo tarjoaa erinomaiset kehitys- ja kasvumahdollisuudet urallesi, jossa positiot rakennetaan henkilöiden ydinosaamisen sekä vahvuuksien kautta. Saat rinnallesi monialaisen, osaavan sekä mukavan työyhteisön, johon kuuluu muun muassa arkkitehteja, sähkö- ja automaatiosuunnittelijoita sekä projektipäälliköitä!

Työtehtäväsi:

Työtehtävät ovat monipuolisia ne keskittyvät suunnitteluosaston kuormituksen sekä työpiirustusten seurantaan, töiden jakamiseen ja koordinointiin. Lisäksi tehtäviin kuuluvat aikataulu- ja kustannusseurantoja sekä raportointia, kilpailutuksen ja dokumentoinnin läpikäyntiä.

Tehtävään sisältyy lisäksi

• Valmistuskuvien tekemistä ja kontrollointia
• Prosessitekniikkaan tai automaatioon liittyvä laiteselvityksiä ja laskentaa. Layoutsuunnittelua, CE-merkinnät, valmistuksen valvontaa, mitoitusta, mallinnusta
• Raportointivastuu projektien etenemisestä sekä raportoinnin seuranta suunnittelijoilta

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Tehtävään sopivalla henkilöllä tulee olla valmistunut energia- tai automaatiotekniikan insinööri tai mahdollisesti konetekniikan insinööri, mikäli asenne, persoona ja työkokemus tukevat tehtävänkuvaa. Tärkeää on, että henkilöllä on prosessiymmärrystä suunnittelun saralta. Voit olla vielä nuori osaaja tai jo kokeneempi konkari, kunhan sinulla on halu ja intohimo päästä osaksi innovatiivista yritystä sekä halua päästä mukaan oppimaan kasvavasta bioenergian alasta!

Asenne ratkaisee tässäkin tehtävässä, joten ennen kaikkea proaktiivisuus, halu oppia, vauhdikas ja itsenäinen työote, hyvä paineensietokyky sekä tekemisen meininki korostuvat haettavalla henkilöllä!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Laaja-alainen suunnitteluosaamista/ ymmärrystä, esimerkiksi putkisto, teräsrakenne, säiliöt..
• PI- Kaavoitusymmärrystä
• Ymmärrystä mm. rakennelaskelmista, asennuspiirustuksista, konepajapiirustuksista, eri LVI-piirustuksista sekä työpiirustuksista yleisesti
• 3D mallinnusosaamista/ ymmärrystä (3D-dwg mallin toimitus)

Eduksi katsotaan:

• Suunnittelutausta katsotaan eduksi joko työkokemuksen tai koulun kautta
• Laskelmien ja prosessitekniikan ymmärrys
• Vertex (asiakasyrityksemme käytössä), Inventror, Solidworks, CADs- ohjelmistojen hallinta
• Laskentataito Termo-/ Prosessidynamiikasta

Tehtävässä työllistyt Studentworkin kautta ensiksi 9 kuukauden työsuhteeseen learn& hire- mallin mukaan, jonka jälkeen tavoite ja tahtotila on rekrytoitua asiakasyritykseemme. Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten, joten hae tehtävään vaikka heti! Tehtävä alkaa sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Heidi Hyysalo, heidi.hyysalo@studentwork.com tai p. 050 5645294, soittoaika torstaisin klo 13:30-14:30

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Sähkö- ja automaatiosuunnittelija bioenergia-alalle, BioGTS - Jyväskylä

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen BioGTS:lle sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa bioenergialaitosten rakentamiseen. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja hae tehtävään, vaikka heti!

Asiakkaamme on Jyväskylässä toimiva oman toimialansa innovaattori sekä asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja valmistaa biokaasu- ja biodiesellaitoksia. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja kasvaa huikeaa vauhtia: BioGTS kuuluu Suomen kasvuyritysten TOP 100 listan kärkeen! Talo tarjoaa erinomaiset kehitys- ja kasvumahdollisuudet urallesi, jossa positiot rakennetaan henkilöiden ydinosaamisen sekä vahvuuksien kautta. Saat rinnallesi monialaisen, osaavan sekä mukavan työyhteisön, johon kuuluu muun muassa arkkitehteja, sähkö- ja automaatiosuunnittelijoita sekä projektipäälliköitä!


Työtehtävät:

Työtehtäviisi kuuluu biokaasulaitoksessa olevien laitosautomaatiolaitteiden toimintojen testaukset, raportoinnit, järjestelmien vikakorjaukset, automaatioon liittyvien järjestelmien toimintojen parannusehdotukset sekä näiden toteuttaminen. Tehtäviisi kuuluu myös laitoksen energiankäytön parannusehdotuksien laatimista ja näiden töiden toteuttamista. Työskentelet mielellään itsenäisesti ja hoidat asiakaskontaktit laadukkaasti. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Tehtävässä saat vastuuta osaamisesi mukaan ja pääset kehittämään ammattitaitoasi!

Työtehtäviisi kuuluu mm.
• Alihankinnasta tulleiden suunnitelmien tarkastus ja hyväksyntä
• Laitos-software suunnittelu Siemensillä (PCS7)
• Olla mukana laitoksen laitevalinnoissa
• Kyky ja halu ottaa kantaa prosessisuunnitteluun

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Automaatio-ohjelmoinnin osaamista, toisen tai kolmannen asteen sähkö- tai automaatiokoulutusta sekä sopivaa kokemusta automaatiojärjestelmien säätöprosesseista. Tämän lisäksi toivomme sinulla olevan ohjelmointituntemusta joistakin seuraavista järjestelmistä: Siemens S7-logiikka ja Siemens PCS7. Muiden ohjelmointituntemuksen katsomme etuna.

Vaadittu osaaminen:

• Valmistunut automaatiotekniikan insinööri
• Osaamista sekä käyttökokemusta Siemens S7 ja/ tai Siemens PCS7 logiikoista; mitä enemmän osaamista löytyy sen parempi
• Minimivaatimuksena S7 käyttökokemusta ja ymmärrystä, jotta pystyy oppimaan Siemens PCS7 logiikan, joka on ensisijaisesti käytössä asiakkaallamme

Voit olla vielä nuori osaaja tai jo kokeneempi konkari, kunhan sinulla on halu ja intohimo päästä osaksi innovatiivista yritystä sekä halua päästä mukaan oppimaan kasvavasta biotekniikan alasta!

Asenne ratkaisee tässäkin tehtävässä, joten ennen kaikkea proaktiivisuus, halu oppia, vauhdikas ja itsenäinen työote, hyvä paineensietokyky sekä tekemisen meininki korostuvat haettavalla henkilöllä!

Tehtävässä työllistyt Studentworkin kautta ensiksi 9 kuukauden työsuhteeseen learn&hire- mallin mukaan, jonka jälkeen tavoite ja tahtotila on rekrytoitua asiakasyritykseemme. Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten, joten hae tehtävään vaikka heti! Tehtävä alkaa sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Heidi Hyysalo, heidi.hyysalo@studentwork.com tai p. 050 5645294, soittoaika torstaisin klo 13:30-14:30

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Automaatio –tai sähkösuunnittelija, Marioff Corporation Oy - Vantaa

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Vuonna 1985 perustetussa Marioff Corporation Oy:ssä on henkilöstöä maailmanlaajuisesti noin 350. Suomen pääkonttorin ja valmistuksen lisäksi Marioff Corporation Oy:llä on tytäryhtiöt UK:ssa ja Italiassa. Marioff Corporation Oy kuuluu United Technologies Corporationiin (UTC), joka on korkeateknologian monipuolinen tuottaja. Marioffin patentoitu HI-FOG® palontorjuntajärjestelmä edustaa maailman johtavaa sammutusjärjestelmäteknologiaa. Lue lisää: www.marioff.com

Me Studentworkilla etsimme Marioffille sähkösuunnittelutiimiin Vantaalle automaatio -tai sähkösuunnittelijaa vahvistamaan entisestään olemassa olevaa asiantuntijaorganisaatiota.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään HI-FOG vesisumumerenkulun palosammutusjärjestelmien suunnitteluprojekteissa yhdessä kokeneiden projektipäälliköiden kanssa. AutoCADia tai E3 käyttäen, vastuullasi on sprinklerijärjestelmien ja niiden pumppuyksiköiden ohjaukseen liittyvä suunnittelu. Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä kehittämään jo olemassa olevaa omaa osaamistasi menestyvällä alalla, osaava tiimi tukenasi. Asiakasyrityksemme on mielenkiintoisella ja kasvavalla toimialalla ja tehtävä tarjoaakin sinulle loistavan näköalapaikan suuressa kansainvälisessä yrityksessä.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä noin viiden vuoden soveltuvaa työkokemusta erilaisista sähkö-ja/tai automaatiosuunnittelu tehtävistä. Eduksesi on soveltuva koulutus, esimerkiksi sähköinsinöörin tai automaatioinsinööri koulutus (AMK / DI). Koulutustaustasi on kuitenkin toissijainen, ja enemmän arvostamme sopivaa työkokemusta ja asennetta. Toivomme, että sinulla on motivoitunut ote työntekoon ja ymmärrät automaatio- ja sähkösuunnittelua kokonaisuutena. Henkilönä olet innovatiivinen, itsenäinen, vastuuntuntoinen ja joustava. Haluat tehdä monipuolista työtä ja pystyt joustamaan myös kiireen mukaan.

Olennaiset vaatimukset:
- Noin 5 vuotta relevanttia työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Soveltuva korkeakoulutus (sähköinsinöörin tai automaatioinsinööri koulutus AMK / DI)
- Vastuuntuntoinen sekä joustava asenne
- Itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ja kasvavassa toimintaympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittyä alan projekteissa sekä olla mukana kehittämässä omalla työlläsi kansainvälisen yhtiön osaamista ja palveluja. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme miellyttävän työympäristön sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Oletko etsimämme automaatio / sähköinsinööri? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkilla Consultant Manager Katriina Karlsson +358 50 383 9295 (ark. 15–16) tai katriina.karlsson@studentwork.com

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Projektikonsultti, JS Suomi Oy - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
JS Suomi Oy on vakavarainen ja kasvava media-alan yritys, joka kuuluu kansainväliseen JS World Media - konserniin. Toimimme 11 Euroopan maassa ja työllistämme noin 610 työntekijää. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2009. JS Suomi tuottaa ilmoitusrahoitettuja MultiMediaEsitteitä, jotka räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Suomen toimipiste sijaitsee Helsingin Arabianrannassa, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 60 henkilöä.

Me Studentworkilla etsimme nyt kahta tavoitehakuista projektikonsulttia asiakasyrityksellemme JS Suomi Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työllistyt tehtävään suoraan JS Suomi Oy:lle. Projektikonsulttina olet yhteydessä eri toimialoja edustavien yritysten ja julkisen sektorin päättäjiin. Ennen kontaktointia analysoit Suomen markkinoita ja arvioit miten JS Suomen tuotteet tuovat parhaiten lisäarvoa yrityksille ja julkiselle sektorille. Voit tutustua tarkemmin tehtävään JS Suomen kotisivuilta seuraavan linkin takaa: http://www.jssuomi.fi/ajankohtaista/

Toivomme sinulta hyvää otetta työtekoon, kunnianhimoa ja laadukasta työpanosta. Olet etsimämme henkilö, jos kaipaat ammatillisia ja henkilökohtaisia haasteita ja haluat työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta sekä mahdollisuuden kasvaa yrityksemme mukana.

Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja hausta antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. +358 50 401 0539 (arkisin klo 10-14).

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelun. Sinulle saattaa siis tulla kutsu videohaastatteluun sähköpostitse, ja vastausaikaa on yleensä muutama päivä. Seuraathan siis sähköpostiasi! Videoita käytetään rekrytointiprosessissa samoin kuin muutakin työtehtävään lähettämääsi materiaalia: niihin pääsee tutustumaan rekrytoijan lisäksi myös toimeksiantajan edustajat. Käsittelemme kaikkea tietoa ehdottoman luottamuksellisesti!


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Taloushallinnon assistentti, Oy Nordic Moneta Ab - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Samlerhuset Nordic-konserniin kuuluva Suomen Moneta myy suomalaisille keräilytuotteita, kuten rahoja, mitaleja ja harkkoja. He tekevät yhteistyötä maailman johtavien rajapajojen ja keskuspankkien kanssa, mm. Britannian Kuninkaallinen rahapaja, Suomen Rahapaja, Ranskan Monnaie de Paris ja Espanjan Casa de la Moneda. Lisäksi monivuotisiin yhteistyökumppaneihin lukeutuvat mm. Suomen Olympiakomitea, Urheilijayhdistys, useat suomalaiset urheilijat sekä Sotiemme Veteraanit. Voit tutustua tarkemmin Monetaan: http://www.suomenmoneta.fi

Etsimme nyt asiakkaallemme Suomen Monetalle reipasta ja tarkkaa taloushallinnon assistenttia vahvistamaan organisaation taloushallinnon toimintoja. Taloushallinnon assistentti työskentelee osana tiivistä, ammattitaitoista ja rentoa tiimiä, avustaen monissa ostoreskontran ja taloushallinnon tehtävissä. Tehtävät ovat monipuolisia, mutta samalla hyvin rutiiniomaisiakin.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Toivomme sinulta ymmärrystä taloushallinnon perusprosesseista sekä jonkin verran soveltuvaa työkokemusta. Numeroiden lisäksi, tulet hyvin toimeen myös kollegoidesi ja eri sidosryhmien kanssa. Olet ennakkoluuloton tehtävien suhteen ja olet valmis oppimaan sekä kehittymään taloushallinnon monipuolissa tehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Tehtävään soveltuvia opintoja ja/tai työkokemusta (1-2 vuotta) vastaavista tehtävistä
- Järjestelmällisyyttä ja numerotarkkuutta
- Itseohjautuvaa ja omatoimista luonnetta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
- Lisäksi kokemus SAP ja Basware- järjestelemistä ovat eduksesi

Tehtävään valittava henkilö tulee työllistymään 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Työajat sijoittuvat arkipäiville ja toimistotyöaikoihin. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä Pitäjänmäellä ja tehtävät alkavat sopimuksen mukaan elokuussa.

Kuulostaisiko tämä sinun paikaltasi? Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Katriina Karlsson puh. +358 50 383 9295 (arkisin 10-15).

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Microsoft Power BI-osaaja, Sarlin Oy, Vantaa - Vantaa

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja hoidamme niiden ylläpidon ja huollon. Ymmärrämme suomalaista teollisuutta ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä.

Studentwork etsii asiakkaalleen Sarlin Oy:lle Microsoft Power BI-osaajaa projektiin Vantaalle.

Tehtävässä pääset mukaan projektiin, jossa tehdään raportointia toiminnanohjaus- ja taloushallinnon järjestelmästä Microsoftin Power BI-ohjelmaa hyödyntäen. Haemme henkilöä, jolla on hyvä Power BI:n osaaminen ja kyky tehdä haastavampiakin raportteja. Eduksi katsomme Oracle-tietokannan tuntemuksen.

Toivomme sinulta relevanttia kokemusta tehtävään ja halua työskennellä projektissa. Liiketoimintaymmärrys auttaa sinua pääsemään vauhtiin työssäsi, mutta ei ole välttämätöntä. Arvostamme myös tiimityöskentelytaitoja sekä proaktiivista työotetta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, meille on tärkeintä, että teet työsi intohimolla!

Tehtävässä tulet työllistymään Studentworkin kautta kokopäiväiseen projektiin. Aloitus työssä on sopimuksen mukaan, mielellään elokuun aikana. Tehtävä on aluksi neljän kuukauden määräaikainen, mutta projektin kesto tarkentuu syksyn edetessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Työmaapäällikkö rakentamiseen, Fortum Environmental Construction Oy -

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen Fortum Environmental Construction Oy:lle työmaapäällikköä.

Tehtävässä pääset työskentelemään ympäristö- ja infrarakentamisen projektien parissa. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, meille on tärkeintä, että teet työsi intohimolla! Työtehtäviisi kuuluu muun muassa työturvallisuus, projektien talous, työn laadun seuranta ja ohjaus sekä muut työnjohtotehtävät. Kokemus vastaavista työtehtävistä ja itse rakentamisesta nähdään eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Yhdyskunta- tai ympäristötekniikan koulutustaustaa (AMK tai DI)
- Aiempaa relevanttia työkokemusta
- Kärsivällisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- Jämptiä luonnetta

Työmaita on ympäri Suomen, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomen sisällä. Työhönottopaikka on sovittavissa, pääkonttori sijaitsee Riihimäellä.

Tehtävässä tulet työllistymään Studentworkin kautta kokopäiväiseen työsuhteeseen. Aloitus työssä on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tehtävä on aluksi kuuden kuukauden määräaikainen, mutta jatkomahdollisuudet tarkentuvat työsuhteen aikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Kehittymishaluinen sähköverkostoinsinööri, Eltel Networks Oy -

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 9500 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Studentwork hakee asiakasyritykselleen Eltel Networks Oy:n Sähkön jakeluverkkojen Build- liiketoimintaan kehittymishaluisia ja -kykyisiä sähkövoimatekniikan diplomi-insinöörejä
sähköverkostoinsinsinööreiksi Uudellemaalle, Pirkanmaalle ja/tai Lounais-Suomeen.

Sähköverkostoinsinöörinä olet mukana säävarmojen sähkönjakeluverkkojen rakennuttamisprojekteissa. Olet aktiivisesti mukana hankkeessa sen rakentamisvaiheesta aina sähkönjakeluverkon valmistumiseen asti. Toimit osana projektiorganisaatiota ja huolehdit, että projektin osapuolilla on työnsä tueksi kaikki tarvittava tieto ja ymmärrys projektin tavoitteista. Projektin aikana olet mukana ohjaamassa, koordinoimassa ja valvomassa projektin etenemistä ja aikataulua sekä valvot ja raportoit rakentamisen teknistä toteutusta.

Olet mukana projektin viestinnässä ja raportoinnissa, eri sidosryhmien toiminnan yhteen sovittamissa sekä projektin mahdollisesti kohtaamien haasteiden ratkaisemisessa. Projektin valmistuttua olet mukana kokoamassa projektiaineistoa ja analysoimassa projektin onnistumista sekä ammennat siitä saadun tieto-taidon tulevien hankkeiden tueksi. Teet tiivistä yhteistyötä toimeksiantajien, alihankkijoiden, viranomaisten ja Eltelin sisäisten sidosryhmien kanssa. Työssäsi sinua tukevat sekä maanrakennuksen projektipäällikkö että projektin suunnittelija, joiden kanssa hyvällä yhteistyöllä varmistatte projektin onnistumisen.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Edellytämme sinulta sähkövoimatekniikan DI-tutkintoa tai ainakin lähes loppuun tehtyä opintoja. Eduksi katsomme myös kokemuksen samantyyppisistä työtehtävistä, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Olet yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen ympärillesi. Lisäksi olet oppimishaluinen ja kykyinen, ja tavoitteenasi on kehittyä sähköverkkoalan ammattilaiseksi. Kommunikoit, viestit ja raportoit sujuvasti suomen kielellä. Ruotsin kielen taito luetaan myös eduksi.

Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Etsimme pitkäaikaista työntekijää, ja tulet aluksi työllistymään Studentworkin kautta kahdeksan kuukauden ajaksi, mutta tämän jälkeen sinun on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.Tässä tehtävässä pääset oppimaan projektijohtamisen maailmaa huippuosaajien joukossa! Tukenasi ja mukana kasvussasi ovat ammattitaitoiset esimiehet ja nuorekas tiimi, jossa vallitsee loistava ilmapiiri. Sijoittumispaikkakuntasi voi omista toiveistasi ja elämäntilanteestasi riippuen olla joko Pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla tai Länsi-Suomessa. Mikäli kiinnostuit niin lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja hausta antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. +358 50 401 0539 (arkisin klo 10-14).

Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Telesuunnittelija, Ramboll -

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme Rambollille motivoitunutta telesuunnittelijaa, Espoon Niittykumpuun.

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja asiantuntijayritys. Työmme tavoitteena on luoda asiakkaidemme, asiakkaidemme asiakkaiden ja koko yhteiskunnan toimintaa aidosti eteenpäin kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa luova, näkemyksellinen ja vastuullisesti toimiva henkilöstömme. Uudenlaiseen ajattelutapaan rohkaiseva työilmapiiri, motivoiva vastuun antaminen ja mahdollisuus monialaiseen yhteistyöhön ovat meillä Rambollissa laadukkaan projektitoiminnan kantava voima.

Sähkösuunnittelukohteemme ovat tyypillisesti vaativia teollisuuden, kiinteistöjen ja SIA-suunnittelun rakennushankkeita. Toimeksiantoihimme kuuluvat mm. suuret infrarakennuskohteet, kokonaisuuksien energianhallinta sekä erikoisosaaminen esimerkiksi AV- ja ICT-tekniikassa. Tarjoamme myös rakennuttamisen, valvonnan ja käyttöönoton asiantuntijapalveluita.


Vastuualueinasi tehtävässä ovat muun muassa julkisten kiinteistöjen, toimitilojen ja saneerauskohteiden tele- ja turvajärjestelmien kokonaisvaltainen suunnittelu. Valitulla henkilöllä tulee olla sähkö- tai tietoliikennetekniikan koulutus ja parin-kolmen vuoden kokemus alalta. Ramboll kouluttaa ja perehdyttää valitut henkilöt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Sähkö- tai tietoliikennetekniikan koulutusta (amk tai DI)
- Kokemusta AutoCAD-suunnitteluohjelmistosta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työskentelet osana asiakasprojekteja
- Oma-aloitteista ja tavoitekeskeistä otetta työntekoon

Aiempi asennuskokemus katsotaan eduksi.

Tehtävä on aluksi 8 kuukauden määräaikainen työsuhde Studentworkin kautta. Aloitus tehtävässä on elokuun aikana sopimuksen mukaan. Osaamisensa näyttävälle tekijälle voi olla mahdollisuudet tehtävässä jatkamiseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pikaisesti ja jätä hakemuksesi tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Wilma Vilen, p. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Junior Infrastructure Developer, Spectral Engines Oy - Helsinki

Are you a match for the position?
Spectral Engines Oy is a high-tech company set to revolutionize spectral sensing by offering spectrometer performance at sensor price point. Sensors will open new opportunities in the fields such as process spectroscopy, agriculture, food & beverage and gas sensing.

All materials have spectral fingerprints that are extremely well characterized, but often measured only in the lab because until now their measurement required large and expensive speciality instruments. Our customer wants to replace these large instruments with patented low-cost MEMS based Spectral Sensors, creating smaller, smarter, robust and cost-effective sensors with high performance.

Spectral Engines' novel technology originates from years of research done at VTT Technical Research Centre of Finland, now developed to a full industrial-grade sensor.

An innovative high-tech start-up Spectral Engines Oy is looking for a skilled junior infrastructure developer to strengthen the team in R&D and product development of our proprietary smart sensors and cloud systems.

ARE YOU A MATCH FOR THE POSITION?
As the junior infrastructure developer, you are responsible for maintaining CI/CD infrastructure from GIT to Cloud servers. You’re also expected to take care of company IT systems and provide user support if needed.

More specifically, the work consists of:
- Continuous integration and continuous deployment (CI/CD) setup and maintenance (Docker containers, Jenkins, GIT, JIRA, Bitbucket, etc.)
- Maintenance of company IT systems (VPN, firewall, multisite networking, security, user support in cross-platform environment, etc.)

The role can be modified to match with your personal interests from the following areas:
- Node.JS and REST API development
- PHP and JavaScript development for WebUI
- Server farm maintenance
- Python/PostgreSQL/C++ expertise is beneficial
- GPU computing and machine learning support

Our client offers you a highly interesting position in a fresh high-technology start-up company, backed-up by leading Finnish investors. You will be working with latest equipment in the newly-renovated facilities at Kutomotie 16 in Pitäjänmäki, Helsinki (Kutomotie Business Park), which is also equipped with a high-quality lunch restaurant and a free-to-use, modern gym. You will be integrated in the current team and will have an excellent opportunity to significantly contribute in the company’s success!

EMBARK ON YOUR CAREER WITH SPECTRAL ENGINES NOW!
If you feel that you meet these requirements, please send your CV and your application letter with a salary request in English as soon as possible through Studentwork’s homepage. Want to hear more? Contact Consultant Manager and team leader Mikko Niiranen at Studentwork +358440552856 or via email rekrytointi.hki@studentwork.com

We use video interviews as part of our recruitment process. You may receive an invitation for a video interview via email with 2-3 days to respond. Please monitor you email! The videos are used during the recruitment process as any other material you provide for the position. In addition to our recruiters our customers’ representative have access to these videos. We handle all information with absolute discretion.

Our story
The story of Studentwork started in a small student apartment in Helsinki, when two students, Lucas and Tomas decided in 2004 to set up a company of their own. Today Studentwork is one of the largest recruitment and staffing agencies in the Nordic countries specialized in young talents.

Studentwork helps young talents in finding a great start for their careers and enterprises to find the best and most suitable employees. Through staffing services, a client company receives either a permanent, part-time or seasonal employee. Through recruitment, companies recruit young talents to longer contracts. Studentwork´s most important task is to help customers and young talents to find each other.

Lue lisää

» Sähkösuunnittelija, Ramboll - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme Rambollille motivoituneita sähkösuunnittelijoita, Espoon Niittykumpuun.

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja asiantuntijayritys. Työmme tavoitteena on luoda asiakkaidemme, asiakkaidemme asiakkaiden ja koko yhteiskunnan toimintaa aidosti eteenpäin kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa luova, näkemyksellinen ja vastuullisesti toimiva henkilöstömme. Uudenlaiseen ajattelutapaan rohkaiseva työilmapiiri, motivoiva vastuun antaminen ja mahdollisuus monialaiseen yhteistyöhön ovat meillä Rambollissa laadukkaan projektitoiminnan kantava voima.

Sähkösuunnittelukohteemme ovat tyypillisesti vaativia teollisuuden, kiinteistöjen ja SIA-suunnittelun rakennushankkeita. Toimeksiantoihimme kuuluvat mm. suuret infrarakennuskohteet, kokonaisuuksien energianhallinta sekä erikoisosaaminen esimerkiksi AV- ja ICT-tekniikassa. Tarjoamme myös rakennuttamisen, valvonnan ja käyttöönoton asiantuntijapalveluita.


Vastuualueinasi tehtävässä ovat muun muassa kiinteistöjen ja teollisuuden sähkösuunnittelu erilaisissa asiakasprojekteissa. Ramboll kouluttaa ja perehdyttää valitut henkilöt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Sähköinsinöörin koulutusta (DI tai amk)
- Kokemusta AutoCAD-suunnitteluohjelmistosta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työskentelet osana asiakasprojekteja
- Oma-aloitteista ja tavoitekeskeistä otetta työntekoon
- Aitoa kiinnostusta sähkösuunnitteluun

Arvostamme:
- Kokemusta sähköasennuksesta
- Aiempaa työkokemusta alalta

Tehtävä on aluksi 8 kuukauden määräaikainen työsuhde Studentworkin kautta. Osaamisensa näyttävälle tekijälle voi olla mahdollisuudet tehtävässä jatkamiseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pikaisesti ja jätä hakemuksesi tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Wilma Vilen, p. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.
Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Card Customer Service Back Office Agent, equensWorldline - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
equensWorldline is one of the leading and most innovative payment service providers in Europe. As experts in financial processing and software licensing we provide services to fulfill all needs of the dynamic European payments market. We process billions of payments, POS and ATM transactions per year. Obviously, all those transactions must be processed seamlessly, securely and efficiently. And that’s what we do. Being a central pillar of the wider Worldline Group, it’s our ambition to support our clients in keeping up with the rapidly shifting market demands. A challenging job, as the payments market – and therefore also our organization – is subject to continuous change. And you can contribute to achieving this goal!

Studentwork etsii asiakkaalleen equensWorldlinelle useita henkilöitä Card Customer Service Back Office Agent positioon Helsinkiin. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on, että teet työtä suurella energialla ja intohimolla! Työllistymismahdollisuudet vaihtelevat aina vakituisesta määräaikaiseen sekä kokopäiväisestä osa-aikaiseen.

Tehtävän kuva muodostuu pääasiassa erilaisista taustatehtävistä. Työskentelet pankkien korttipalveluiden taustatehtävien parissa. Teet läheistä yhteistyötä asiakaspalvelutiimin kanssa, mutta olet myös toisinaan suorassa yhteydessä kortinhaltijoiden kanssa. Toivomme sinun motivoituvan asiakkaiden auttamisesta sekä heidän erilaisten ongelmien onnistuneesta ratkomisesta. Työajat vaihtelevat arkisin klo 9-16.30 välillä, mutta asiakas tulee laajentamaan asiakaspalvelukeskuksen aukioaikoja, joten toivomme sinulta joustavuutta työvuorojen suhteen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Tiimityöskentelytaitoa – Toimit itsenäisesti, mutta myös yhteistyökykyisesti muiden kanssa.
• Luotettavuutta – Olet tarkka ja teet työsi läpinäkyvästi.
• Organisointikykyä – Olet suunnitelmallinen, hahmotat kokonaisuuksia ja osaat priorisoida asianmukaisesti.
• Kommunikaatiotaitoa – Olet proaktiivinen, ja ilmaiset itseäsi avoimesti, rehellisesti ja selkeästi suomen, englannin ja ruotsin kielellä. Englanti on yrityksen työkieli.
• Energiaa – Omaat intohimoisen sekä sitoutuneen asenteen työhösi.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista taustatehtävistä sekä soveltuvaa alemman tai ylemmän asteen koulutusta. Aiempi kokemus rahoitusalalta katsotaan eduksi. Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

equensWorldlinella on tarjota sinulle mukavan tiimin sekä haastavan ja mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).


Lue lisää

» Customer Services Agent, equensWorldline - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
equensWorldline is one of the leading and most innovative payment service providers in Europe. As experts in financial processing and software licensing we provide services to fulfill all needs of the dynamic European payments market. We process billions of payments, POS and ATM transactions per year. Obviously, all those transactions must be processed seamlessly, securely and efficiently. And that’s what we do. Being a central pillar of the wider Worldline Group, it’s our ambition to support our clients in keeping up with the rapidly shifting market demands. A challenging job, as the payments market – and therefore also our organization – is subject to continuous change. And you can contribute to achieving this goal!

Studentwork etsii asiakkaalleen equensWorldlinelle useita henkilöitä Customer Services Agent positioon Helsinkiin. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on, että teet työtä suurella intohimolla! Työllistymismahdollisuudet vaihtelevat aina vakituisesta määräaikaiseen sekä kokopäiväisestä osa-aikaiseen.

Tehtävän kuva muodostuu asiakaspalvelutehtävistä call center -työympäristössä. Työskentelet pankkien korttipalveluiden asiakaspalvelutehtävien parissa. Asiakaspalvelu on monikanavaista ja palvelet asiakkaita sekä suullisesti että kirjallisesti. Toivomme sinun motivoituvan asiakkaiden laadukkaasta palvelemisesta – et tyydy keskinkertaiseen palveluun, vaan halut ylittää asiakkaiden odotukset. Työtä tehdään kahdessa eri vuorossa klo 8-22 välillä, mutta perehdytysjakso tulee mitä todennäköisimmin ajoittumaan klo 9-16.30 välille. Toivomme sinulta joka tapauksessa joustavuutta työvuorojen suhteen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Palveluhenkisyyttä – Omaat kyvyn ja halun kohdata asiakkaan eli kyvyn ja halun kuunnella häntä ja auttaa häntä löytämään vastauksen kysymykseensä.
• Tiimityöskentelytaitoa – Olet empaattinen ja tuet kollegoitasi pyyteettömästi.
• Luotettavuutta – Olet sanojesi mittainen ja uskallat tuoda omia mielipiteitäsi esille rohkeasti.
• Kommunikaatiotaitoa – Olet proaktiivinen ja kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomen, englannin ja ruotsin kielellä. Englanti on yrityksen työkieli.
• Intohimoa – Omaat optimistisen luonteen etkä pelkää muutoksia, mutta oletko valmis ”…to walk the extra mile?”

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista (puhelin-)asiakaspalvelutehtävistä sekä soveltuvaa ylemmän asteen koulutusta (AMK/Yliopisto). Aiempi kokemus rahoitusalalta katsotaan eduksi.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

equensWorldline tarjoaa sinulle mukavan tiimin, ja mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).

Lue lisää

» Chief Operations Officer - Helsinki

About the position

PerTunes is heading towards creating a new standard to visualise and learn music. We are now looking for a Chief Operations Officer to join this journey to help it all come together.

It was a late afternoon in a library, back in 2011. Perttu, a young music student, was getting frustrated with
the complex manner how music theory was explained. It seemed unnecessarily difficult. But it sparked an
idea. Would it be possible to transform the rules of music into something as simple as possible? Perttu
wanted to find a new way to present scales and chords. He lifted his head from a book to check the time. At
that moment, he realized something – there are as many musical notes as there are numbers in the clock:
12. He opened his notebook, draw a clock but replaced the numbers with the note names and voila, there
was the first MusiClock.

The COO we are looking for will be responsible, together with the CEO, for developing, leading and
implementing a business model, strategy and budget for the award-winning MusiClock product family,
including the iOS app. During the next couple of years the goal is to rapidly grow the business and build a
solid foundation for MusiClock. The COO’s first task is to draft a strategy and budget for the next 6-12
months and execute the defined key focus areas together with the MusiClock team. The COO will also assist
the CEO in fundraising activities.

The person we are looking for should have proven experience as COO or similar role in a start-up
environment. The COO must have a strong track record in strategic planning, digital business development,
data analysis, and operations metrics. As a visionary, the COO is able to inspire the whole team to go
towards the common goal. Musical background is an advantage.

As a person the COO should have great execution skills and an open mind-set for continuous change.
People skills and creativity are also vital competencies. While being responsible for the strategy-level
topics, the person will also be energised by the practical tasks required to make the visions come true.

The recruitment is done in cooperation with Sharper. Please send us your motivational letter and CV by the
end of 28.6.2017 through the link below. We will start the interviews immediately and the position will be
filled as soon as the right person is found. For further information, please contact Sharper’s recruitment
consultants Johanna Lintunen +358 40 520 4663 or Janne Borro +358 40 940 2621.

Lue lisää

» WEB-KEHITTÄJÄ PARHAASEEN TYÖPAIKKAAN! - Oulu

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Haemme nyt asiakasyrityksellemme web-kehittäjiä. Asiakkaamme on Oulussa toimiva IT-kehitystalo finanssisektorilla, joka on noussut viime vuosien aikana yhdeksi halutuimmista työpaikoista Oulun seudulla!

Talossa toimii kaksi yksikköä, joissa molemmissa on tällä hetkellä tilaa web-kehityksen ammattilaiselle tai tulevaisuuden maailmanluokan web-koodaajalle.

Isommassa Web-yksikössä luodaan ja toteutetaan mielenkiintoisia ja tärkeitä web-palveluita ja sovelluksia alan osaavimmissa tiimeissä. Erityisesti Backend-koodauksen taitajalle tämä on hieno mahdollisuus päästä omaa osaamista vastaaviin tehtäviin arvostetussa yrityksessä.

Talon sisällä toimivan Startup-tyylisen yksikön ydintehtävinä on etsiä ja toteuttaa itsenäisesti uusia liiketoimintamalleja sekä auttaa innovoimaan uusia ja parempia tuotteita sekä palveluita. Finanssialan murroksessa tällä osastolla annetaan mahdollisuus ja aikaa oppia uusista teknologioista. Tämä osasto sopii henkilölle, joka on kiinnostunut kehittämään sovelluksia idean poikasesta eteenpäin ja skaalautumisen mobiilin puolelle huomioon ottaen.

Näillä osastoilla hyötyä on ainakin seuraavien teknologien tuntemisesta:

Backendissä poljetaan näillä…

- Java, JavaEE, JavaSpring
- Rest Services
- EJBs
- Ruby

UI-puolella taas kantavia teknologioita on esimerkiksi…

- Require.js
- jQuery
- React.js (lite)
- Node.js
- Lisäksi peruskamat, kuten HTML ja CSS sekä pienempiä JS-kirjastoja

Huomaathan kuitenkin, että työ tekijäänsä opettaa, eikä potentiaalisen hakijan tarvitse hallita vielä kaikkia yllä mainituista! Selvennäthän hakemuksessasi suuntautumistasi (back/frontend jne.).
Asiakkaamme arvostaa iloista, eteenpäin pyrkivää persoonaa, joka viihtyy tiimissä ja nauttii yhdessä tekemisestä. Vaikka kyseessä on isompi IT-talo, saat ympärillesi läheisiä työkavereita. Työskentely on joustavaa ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! Oletko sinä hakemamme kokeneempi ammattilainen tai kehityshaluinen ja -kykyinen Web-kehittäjä?
Jos olet vielä urasi alussa oleva tulevaisuuden lupaus, kerrothan hakemuksessasi harrastuneisuudestasi tai omista projekteistasi koodauksen parissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Tässä on hyvä tilaisuus päästä näyttämään potentiaalisi ja luoda pidempiaikainen ura digitaalisten palvelujen kehitysyksikössä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkapyyntösi. Tehtävät ovat vakituisia tai pidempikestoisia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Studentworkin rekrytoija, Consultant Manager Saara Niskanen p. 050 467 5319 (ma-pe 9-15) tai sähköpostitse saara.niskanen@studentwork.com.

Käy lukemassa yhteistyöstämme lisää täältä: https://www.studentwork.fi/loyda-osaaja/asiakkaitamme/op-palvelut.html

Käy myös lukemassa asiakasyrityksessä työskentelevän konsultin kokemuksia täältä: https://www.studentwork.fi/loyda-tyo/konsulttien-uratarinat/mobiilitestaaja-op-palvelut.html


Lue lisää

» Junior Software Developer, Software Point, Espoo - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Etsimme asiakkaallemme rekrytointitoimeksiantona useaa Junior Software Developeria kokopäiväisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Software Point on pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja. Ohjelmistoja käytetään yli 500:ssa teollisuus-, tutkimus- ja sairaalalaboratoriossa. Pääkonttori sijaitsee Espoossa ja muut toimipisteet Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa. Lisää yrityksestä kotisivuilla: www.softwarepoint.com

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä näyttämään kyntesi IT-alan huippuosaajien kanssa, ja kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi. Positiossa löytyy kansainvälisiä kehittymismahdollisuuksia.

Junior Software Developerin tehtävässä työskentelet räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen parissa. Pääset siis luomaan uutta koodia sekä kehittämään ja parantamaan vanhoja järjestelmiä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voit olla juuri valmistunut tulevaisuuden lupaus tai jo jonkin verran työelämässä kannuksia hankkinut tekijä. Tärkeintä on aito palo softakehitykseen ja erityisesti halu kehittyä asiantuntijaksi.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään? Edellytykset tehtävässä menestymiseen:
- Kiinnostus Software Pointin tuotteiden kehittämistä kohtaan
- Kokemusta Javasta, Javascriptistä, SQL:sta tai muun oliokielen käytöstä
- Hyvä harrastuneisuuspohja koodaamisesta
- Pitkäjänteinen työskentelyote sekä hyvät tiimityöskentelytaidot
- Oma-aloitteinen ja kehitysorientoitunut asenne uusiin teknologioihin

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittyä alan johtavien asiakkaiden projekteissa sekä olla osa voimakkaasti kasvavaa kansainvälistä asiantuntijaorganisaatiota. Viihtyvyytesi varmistamiseksi asiakkaamme tarjoaa miellyttävän työympäristön sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Hakuohjeet
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Mikko Niiranen 0440552856 (ark. 15–16) tai mikko.niiranen@studentwork.fi.

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelun. Sinulle saattaa siis tulla kutsu videohaastatteluun sähköpostitse, ja vastausaikaa on yleensä muutama päivä. Seuraathan siis sähköpostiasi! Videoita käytetään rekrytointiprosessissa samoin kuin muutakin työtehtävään lähettämääsi materiaalia: niihin pääsee tutustumaan rekrytoijan lisäksi myös toimeksiantajan edustajat. Käsittelemme kaikkea tietoa ehdottoman luottamuksellisesti!

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lue lisää

» DSP/L1/PHY Firmware Engineer - Oulu

About the position
Last December Altair Semiconductor founded a development unit here in Oulu. The new office space in Peltola Technopolis Center is now ready and let us say, it's great! Up to this point, the core team has been built with great success and now there are few positions left to be fulfilled. The plan is that every team is ready to work in full speed before summer months.

Are you the one who is planning to spice up your work days and career? We are searching for programmers who have got experience working with LTE-networks and IoT-software. Interested? For more information, see the job description below!

----------------------------------------------------------------

In more specific We are looking for Digital Signal Processing (DSP) programmer AND L1/PHY programmer.
Notice that these positions are suitable for more experienced engineers but also for younger talents who are looking for the next step in the early stage of their career. In your application, please inform us which position you are interested (DSP or L1/PHY programmer).

Altair is an 11-year-old company focusing on developing LTE technology for the Internet of Things (IoT) era. They develop semiconductors (RF, BB), software stacks, reference designs and complete solutions for their customers, the device makers. Their cutting edge technology positions them as world leaders in their space.

Altair operates mainly in advanced markets like US, Japan and Korea. Their company has 250 employees, out of which approximately 200 are engineers.

Last year 2016, Altair has been acquired by Sony Corporation and they are now 100% subsidiary of their mother company. The acquisition provides Altair strong ability to leverage the technologies that exist within Sony. Nevertheless, they keep their agile culture and keep operating as a young, dynamic and energetic company.

Altair/Sony decided to open a remote R&D site in Oulu (main R&D center is in Israel) to develop core LTE IoT technology. Altair believes they can find the talent and working culture they are looking for here in Oulu. By ‘core technology’ they refer mainly to modem part (DSP, L1), but also to protocol stack, system integration, RF integration, IODT etc.

WHAT ARE THESE POSITIONS ABOUT?

DSP Programmer

As a DSP programmer you will be responsible for developing and integration the DSP firmware layer running on the Altair’s Software Defined Modem (SDM). You should have good understanding of signal processing concepts and particularly ones used in DSP implementation of wireless modems. As an engineer you should be capable of planning, designing, evaluating, implementing and delivering optimized DSP code. You will be engaged in software architecture, partitioning and mapping on Altair’s SDM and proprietary DSP engines, hardware accelerators and RISC. Together with a team you will be developing and maintaining the code (in C, assembler and proprietary low-level language).

As DSP engineer you should work closely with the system teams shaping the algorithms and making sure they fit a real time and power consumption sensitive constraint platform. You will be also working very closely with the PHY embedded firmware team to integrate the code and debug it, as well as with Silicon platform architects to influence the next generation platform architecture.

The platform you will be working is on Altair’s newest chipset, designed especially for the IoT market, highly integrated and operating at super low power. Although you will be leveraging legacy software components and infrastructure, we expect that while developing the technology you will also assist in evolving our infrastructure and software methodologies.

Tasks
- DSP firmware programming in Cellular IoT modem product. Developing, integrating, testing and maintaining of the DSP code
- Definition of the firmware architecture, mapping to SW/HW elements
- Real time and other KPI study and analysis
- Mapping the proposed modem algorithms into firmware components
- Contribution to the algorithmic concepts, fixed point implementation and other system aspects of the modem
- Involvement in the next generation platform definition and architecture based on your accumulated experience in the area of DSP programming and testing

Requirements
- BSC or MSC in electrical engineering, computer science or applied mathematics from university
- Understanding and experience in wireless modem technology, preferably cellular modems and related technologies
- All-around player, capable of understanding and even functioning at lower (algorithm) and higher (PHY control firmware) layers of the solution
- Excellent engineering skills – problem solving, pragmatic approach, broad system view, mathematical
- Experience with programming DSP machines with various architectures, proprietary (self-made and HW accelerators) and standard (CEVA, TI) and usage of tool-chains and other debugging tools
- Experience with Matlab simulation and/or C-level algorithm reference models
- Experience developing and debugging code with and without RTOS
- Perfect understanding of fixed point concept and trade-offs
- Experience in DSP data path optimization and real time analysis


L1/PHY Programmer

As a PHY firmware programmer you will be responsible for developing and integration the modem Physical Layer (PHY) firmware for Cellular IoT product. The PHY firmware is responsible managing the baseband and RF ICs, controlling the Software Defined Modem (SDM) and scheduling its tasks, and communicating with the upper layers of the Cellular IoT technology software stack.

As PHY engineer, you are also responsible for the overall modem (DSP firmware and PHY firmware) integration, quality and conformity. Your background in 3GPP and other wireless standards, as well as your experience in real time C coding and HW/SW co-development will assist you in fulfilling this position requirements. The Altair’s SDM has a unique architecture and based on your experience you should be able to develop and adapt the methodologies and work procedures you are already familiar with to deliver an excellent, super low power and stable PHY software solution.

The platform you will be working is on Altair’s newest chipset, designed especially for the IoT market, highly integrated and operating at super low power. Although you will be leveraging legacy software components and infrastructure, we expect that while developing the technology you will also assist in evolving our infrastructure and software methodologies.

Tasks
- Embedded firmware programming in Cellular IoT modem product and development of the PHY code
- Definition of the firmware architecture, mapping to SW/HW elements
- Mapping the proposed modem algorithms, 3GPP and platform requirements into firmware components
- Contribution to the algorithmic concepts, fixed point implementation and other system aspects of the modem
- Defining software APIs with lower (DSP) and upper (L2 and above) software
- Involvement in the next generation platform definition and architecture based on your accumulated experience in the area of programming and testing

Requirements
- BSC or MSC in electrical engineering, computer science or applied mathematics from university
- Understanding and experience in wireless modem technology, preferably cellular modems and related technologies
- All-around player, capable of understanding and even functioning at lower (algorithm, DSP) and higher (PHY control firmware) layers of the solution
- Typical engineering skills – problem solving, pragmatic approach, broad system view
- Experience with developing real time modem code running on RISC machine (MIPS, ARM, ARC) and controlling and scheduling of RF and BB ICs
- Experience developing and debugging code with and without RTOS
- Good understanding of fixed point concept and trade-offs
- Experience in power consumption optimization at system-level and implementation in software


Altair is a multinational company and therefore working language is English. You should also have willingness to travel occasionally. Experience in agile software development methods is also valued.

Whilst the technical experience and talented engineering is very important for Altair, they also emphasize their work culture together with social and team-oriented personalities. Positive attitude towards work and life in general is Altair’s mindset for making the best work spirit.

If you believe that Altair Semiconductor and the position that they are offering is made for you, please leave your CV and application as soon as possible. We start the interviews straight away when the potential candidates apply. This is a fantastic opportunity to join the new growing team of top ICT professionals in Oulu!

SHARPER is a recruitment partner for Altair Semiconductor to help to find the right persons for them. If you have any questions concerning this position, feel free to contact us in Sharper. For more information, contact Consultant Manager Saara Niskanen +358 50 467 5319 (Monday-Friday 8.00-16.00).

Alternatively, you may contact Head of Altair Semiconductor Finland, Markku Hiltunen, on Thursdays and Fridays 9 am to 11 am, on +358 40 543 1752.


Lue lisää

» Digital Signal Processing (DSP) programmer - Oulu

About the position
Last December we started a recruitment process for our customer Altair Semiconductor. They founded a development unit here in Oulu. The new office space is now ready and let us say, it's great! Up to this point, the core team has been built with great success and now there are few positions left to be fullfilled. The plan is that every team is ready to work in full speed before summer.

Are you the one who is planning to spice up your work days and career? We are searching for programmers who have got experience working with LTE-networks and IoT-software. Interested? Apply now!

---

We are now looking for our customer Altair Semiconductor Digital Signal Processing (DSP) programmers to their new office position in Oulu. Notice that this position is suitable for more experienced engineers but also for younger talents who are looking for the next step in the early stage of their career.

Altair is an 11-year-old company focusing on developing LTE technology for the Internet of Things (IoT) era. They develop semiconductors (RF, BB), software stacks, reference designs and complete solutions for their customers, the device makers. Their cutting edge technology positions them as world leaders in their space.

Altair operates mainly in advanced markets like US, Japan and Korea. Their company has 250 employees, out of which approximately 200 are engineers.

Last year 2016, Altair has been acquired by Sony Corporation and they are now 100% subsidiary of their mother company. The acquisition provides Altair strong ability to leverage the technologies that exist within Sony. Nevertheless, they keep their agile culture and keep operating as a young, dynamic and energetic company.

Altair/Sony has now decided to open a remote R&D site in Oulu (main R&D center is in Israel) to develop core LTE IoT technology. Altair believes they can find the talent and working culture they are looking for here in Oulu. By ‘core technology’ they refer mainly to modem part (DSP, L1), but also to protocol stack, system integration, RF integration, IODT etc.

What is this position about?

As a DSP programmer you will be responsible for developing and integration the DSP firmware layer running on the Altair’s Software Defined Modem (SDM). You should have good understanding of signal processing concepts and particularly ones used in DSP implementation of wireless modems. As an engineer you should be capable of planning, designing, evaluating, implementing and delivering optimized DSP code. You will be engaged in software architecture, partitioning and mapping on Altair’s SDM and proprietary DSP engines, hardware accelerators and RISC. Together with a team you will be developing and maintaining the code (in C, assembler and proprietary low-level language).

As DSP engineer you should work closely with the system teams shaping the algorithms and making sure they fit a real time and power consumption sensitive constraint platform. You will be also working very closely with the PHY embedded firmware team to integrate the code and debug it, as well as with Silicon platform architects to influence the next generation platform architecture.

The platform you will be working is on Altair’s newest chipset, designed especially for the IoT market, highly integrated and operating at super low power. Although you will be leveraging legacy software components and infrastructure, we expect that while developing the technology you will also assist in evolving our infrastructure and software methodologies.

Tasks

-DSP firmware programming in Cellular IoT modem product. Developing, integrating, testing and maintaining of the DSP code
- Definition of the firmware architecture, mapping to SW/HW elements
- Real time and other KPI study and analysis
- Mapping the proposed modem algorithms into firmware components
- Contribution to the algorithmic concepts, fixed point implementation and other system aspects of the modem
- Involvement in the next generation platform definition and architecture based on your accumulated experience in the area of DSP programming and testing

Requirements

- BSC or MSC in electrical engineering, computer science or applied mathematics from university
- Understanding and experience in wireless modem technology, preferably cellular modems and related technologies
- All-around player, capable of understanding and even functioning at lower (algorithm) and higher (PHY control firmware) layers of the solution
- Excellent engineering skills – problem solving, pragmatic approach, broad system view, mathematical
- Experience with programming DSP machines with various architectures, proprietary (self-made and HW accelerators) and standard (CEVA, TI) and usage of tool-chains and other debugging tools
- Experience with Matlab simulation and/or C-level algorithm reference models
- Experience developing and debugging code with and without RTOS
- Perfect understanding of fixed point concept and trade-offs
- Experience in DSP data path optimization and real time analysis
- Good communication skills (oral and in writing) in English
- Willingness to travel occasionally

Altair is a multinational company and therefore working language is English. Experience in agile software development methods is also valued.

Whilst the technical experience and talented engineering is very important for Altair, they also emphasize their work culture together with social and team-oriented personalities. Positive attitude towards work and life in general is Altair’s mindset for making the best work spirit.

If you believe that our customer Altair Semiconductor and the position that they are offering is made for you, please leave your CV and application as soon as possible. We start the interviews straight away when the potential candidates apply. This is a fantastic opportunity to join the new growing team of top ICT professionals in Oulu!

If you have any questions concerning this position, feel free to contact us in Studentwork. For more information, contact Consultant Manager Saara Niskanen +358 50 467 5319 (Monday-Friday 8.00-16.00).

Alternatively, you may contact Head of Altair Semiconductor Finland, Markku Hiltunen, on Thursdays and Fridays 9 am to 11 am, on +358 40 543 1752.

Lue lisää

» Modem L1/PHY Firmware Engineer - Oulu

About the position
Last December we started a recruitment process for our customer Altair Semiconductor. They founded a development unit here in Oulu. The new office space is now ready and let us say, it's great! Up to this point, the core team has been built with great success and now there are few positions left to be fullfilled. The plan is that every team is ready to work in full speed before summer.

Are you the one who is planning to spice up your work days and career? We are searching for programmers who have got experience working with LTE-networks and IoT-software. Interested? Apply now!

----------------------------------------


We are now looking for our customer Altair Semiconductor Modem L1/PHY firmware programmers/engineers. Notice that this position is suitable for more experienced engineers but also for younger talents who are looking for the next step in the early stage of their career.

Altair is an 11-year-old company focusing on developing LTE technology for the Internet of Things (IoT) era. They develop semiconductors (RF, BB), software stacks, reference designs and complete solutions for their customers, the device makers. Their cutting edge technology positions them as world leaders in their space.

Altair operates mainly in advanced markets like US, Japan and Korea. Their company has 250 employees, out of which ~200 are engineers.

Last year 2016, Altair has been acquired by Sony Corporation and they are now 100% subsidiary of their mother company. The acquisition provides Altair strong ability to leverage the technologies that exist within Sony. Nevertheless, they keep their agile culture and keep operating as a young, dynamic and energetic company.

Altair/Sony has now decided to open a remote R&D site in Oulu (main R&D center is in Israel) to develop core LTE IoT technology. Altair believes they can find in Oulu the talent and working culture they are looking for. By ‘core technology’ Altair refers mainly to modem part (DSP, L1), but also to protocol stack, system integration, RF integration, IODT etc.

What is this position about?

As a PHY firmware programmer you will be responsible for developing and integration the modem Physical Layer (PHY) firmware for Cellular IoT product. The PHY firmware is responsible managing the baseband and RF ICs, controlling the Software Defined Modem (SDM) and scheduling its tasks, and communicating with the upper layers of the Cellular IoT technology software stack.

As PHY engineer, you are also responsible for the overall modem (DSP firmware and PHY firmware) integration, quality and conformity. Your background in 3GPP and other wireless standards, as well as your experience in real time C coding and HW/SW co-development will assist you in fulfilling this position requirements. The Altair’s SDM has a unique architecture and based on your experience you should be able to develop and adapt the methodologies and work procedures you are already familiar with to deliver an excellent, super low power and stable PHY software solution.

The platform you will be working is on Altair’s newest chipset, designed especially for the IoT market, highly integrated and operating at super low power. Although you will be leveraging legacy software components and infrastructure, we expect that while developing the technology you will also assist in evolving our infrastructure and software methodologies.

Tasks

- Embedded firmware programming in Cellular IoT modem product and development of the PHY code
- Definition of the firmware architecture, mapping to SW/HW elements
- Mapping the proposed modem algorithms, 3GPP and platform requirements into firmware components
- Contribution to the algorithmic concepts, fixed point implementation and other system aspects of the modem
- Defining software APIs with lower (DSP) and upper (L2 and above) software
- Involvement in the next generation platform definition and architecture based on your accumulated experience in the area of programming and testing

Requirements
- BSC or MSC in electrical engineering, computer science or applied mathematics from university
- Understanding and experience in wireless modem technology, preferably cellular modems and related technologies
- All-around player, capable of understanding and even functioning at lower (algorithm, DSP) and higher (PHY control firmware) layers of the solution
- Typical engineering skills – problem solving, pragmatic approach, broad system view
- Experience with developing real time modem code running on RISC machine (MIPS, ARM, ARC) and controlling and scheduling of RF and BB ICs
- Experience developing and debugging code with and without RTOS
- Good understanding of fixed point concept and trade-offs
- Experience in power consumption optimization at system-level and implementation in software
- Good communication skills (oral and in writing) in English

Whilst the technical experience and talented engineering is very important for Altair, they also emphasize their work culture together with social and team-oriented personalities. Positive attitude towards work and life in general is Altair’s mindset for making the best work spirit.

If you believe that our customer Altair Semiconductor and the position that they are offering is made for you, please leave your CV and application as soon as possible. We start the interviews straight away when the potential candidates apply. This is a fantastic opportunity to join the new growing team of top ICT professionals in Oulu!

If you have any questions concerning this position, feel free to contact us in Sharper. For more information, contact Consultant Manager Saara Niskanen +358 50 467 5319 (Monday-Friday 8.00-16.00).

Alternatively, you may contact Head of Altair Semiconductor Finland, Markku Hiltunen, on Thursdays and Fridays 9 am to 11 am, on +358 40 543 1752.

Lue lisää

Vastaa kyselyymme!

Talent Relation -kyselyssä on 20 yksinkertaista monivalintakysymystä, joihin vastaaminen kestää vain muutaman minuutin. Arvomme elokuvalippuja vastaajien kesken!

Yhteistyökumppanit
Ota yhteyttä!