Avoimet työpaikat

Oletko nuori osaaja ja etsit uusia työhaasteita? Tässä listattuna tällä hetkellä avoimet työpaikat, joihin etsimme nuoria osaajia töihin. Jos sinulla on jo uratili, voit kirjautua sisään tästä
Suomen lisäksi toimimme myös Ruotsissa ja Norjassa: 
Ruotsin avoimet työpaikat   Norjan avoimet työpaikat

Haluatko saada tiedon avoimista työpaikoistamme suoraan sähköpostiisi? Tilaa tästä!

Avoimet työpaikat

Rajaa tuloksia

Ei tuloksia.

» Elementtisuunnittelija tai vastaava rakennesuunnittelija, Insinööritoimisto PKP Oy - Tampere

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Insinööritoimisto PKP Oy monipuolinen rakennustekniikan osaaja, jonka pitkäaikaisin henkilöstö on tehnyt yhteistyötä jo opiskeluajoista vuodesta 1996. Yritys on perustettu vuonna 2000. Motivoitunut henkilöstö omaa monipuolisen työhistorian suunnittelusta, työnjohtotehtävistä sekä myynnistä.
Insinööritoimisto PKP Oy:ltä saat rakenne- ja elementtisuunnittelun kohteeseen kuin kohteeseen; asuin-, toimisto-, teollisuus-, varasto- yms. rakennuksiin ympäri Suomen.


Etsimme asiakkaallemme Insinööritoimisto PKP Oy:lle, kokoaikaista elementtisuunnittelijaa tai vastaavaa rakennesuunnittelijaa Tampereelle. Tehtävässä työllistyt suoraan Insinööritoimisto PKP Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Tutustu tarkemmin asiakkaaseemme: http://www.pkpoy.com/index.php.

Vastaavana rakennesuunnittelijana saat vastuullesi omia projekteja, joissa kohteina ovat asuinrakennukset. Vastaavana rakennesuunnittelijana osallistut myös elementtisuunnitteluun ja tukenasi hankkeissa toimii elementtisuunnittelija. Voit olla rakennesuunnittelija, joka etsii uusia haasteita vastaavan rakennesuunnittelijan tehtävistä, tai jo vastaavan rakennesuunnittelijan kokemusta omaava henkilö. Mikäli haet elementtisuunnittelijan paikkaa, niin sinulla tulisi olla suunnittelukokemusta ja halua toimia vastavan rakennesuunnittelijan tukena projekteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- 1-2 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- Soveltuvaa koulutusta, kuten rakennusinsinööri
- Hyvää AutoCAD ja/tai CADS osaamista
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Vastaavalla rakennesuunnittelijalla tulee olla ajokortti.

Aloitus tehtävässä on sovittavissa joustavasti, kuitenkin mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden myötä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.
Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Tekninen myyjä, Porvoon Paalupiste Oy - Porvoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Etsimme asiakkaallemme Porvoon Paalupiste Oy:lle teknistä myyjää Porvooseen. Tehtävässä työllistyt suoraan Porvoon Paalupiste Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tutustu tarkemmin asiakkaaseemme heidän sivuillaan: http://paalupiste.com/fi.

Teknisenä myyjänä myyt tuotteita B2B- ja B2C- asiakkaille kotimaassa ja ulkomaille. Osa asiakkaista tulee valmiina ja osan hankit uusasiakashankinnan avulla.

Oletko etsimämme tekninen myyjä?
- Omaat aiempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä ja motivoidut tavoitteista.
- Hallitset koko myyntiprosessin kylmäsoitoista kaupan kotiuttamiseen.
- Tavoitteenasi on aina tyytyväinen asiakas ja vastaat mieluusti asiakkaiden kysymyksiin.
- Omistat ajokortin ja ole tottunut käymään aktiivisesti asiakkaiden luona.
- Olet valmis matkustelemaan kotimaassa ja ulkomaille.
- Myynti sujuu sinulta sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
- Saat tulosta aikaan ja kannat vastuun kalenterisi täyttämisestä.
- Sinulla on kehitysideoita, ja halua kehittää omaa ja firman toimintaa.
- Omaat mahdollisesti ymmärrystä markkinoinnista, ja osaat tuottaa materiaaleja asiakkaillesi.
- Rakennusala on sinulle entuudestaan tuttua ja olet valmis oppimaan uutta.

Eduksi katsotaan:
- C – ajokortti
- Ulkomaankaupan ja viennin tuntemus

Aloitus tehtävässä on joustavasti sovittavissa. Mikäli koet olevasi etsimämme myyjä, niin lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden myötä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Ostaja, TECA Oy - Vantaa

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
TECA on yksi Suomen johtavista teollisuustuotteiden, -ratkaisuiden ja -palveluiden toimittajista. Olemme osa kansainvälistä Indutrade-konsernia. Ydintoimintamme perustuu laajaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaan sekä kattaviin toimialakohtaisiin ratkaisukonsepteihin. Palveluihimme kuuluvat tekniset tukipalvelut ja laajat huoltopalvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Hyödynnämme kattavaa tuotevalikoimaamme ja korkeaa osaamistasoamme löytääksemme sopivimmat teollisuusratkaisut asiakkaillemme, kaikista tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Kehitämme jatkuvasti tuote-, ratkaisu- ja palvelutarjontaamme vastaamaan asiakkaidemme kasvavaa kysyntää. Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa www.teca.fi


Me Studentworkilla haemme nyt asiakasyrityksellemme TECA Oy:lle itseohjautuvaa ostajaa kolmen hengen ostotiimiin kuuden kuukauden määräaikaiseen ja kokoaikaiseen tehtävään. Työllistyt tehtävään aluksi Studentworkin kautta ja määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua TECA Oy:n omille palkkalistoille.

Ostajana toimit tiiviissä yhteydessä ulkomaisten päämiesten ja rahdinkuljettajien sekä talon sisäisten tuotepäälliköiden ja varaston kanssa. Tehtävässä koordinoit kokonaisvaltaisesti toimitusketjua, valvot osto- ja rahtilaskuja, ja tiedotat logistiikkaan ja toimituksiin liittyvät yksityiskohdat eri sidosryhmille. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä, mutta toivomme, että sinulla on kokemuksen kautta kerrytettyä ymmärrystä ostajan työstä ja innokas, ennakkoluuloton asenne.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Relevanttia työkokemusta ostotehtävistä
- Erinomaisia kommunikointikykyjä, itseohjautuvuutta ja paineensietokykyä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
- Kokemus teknisen kaupan alan maahantuonnista katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mukavan ja innostavan työyhteisön.

Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman nopeasti. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. 050 401 0539.

Lue lisää

» RealTime OS ja Linux osaajia, Codemen Oy - Tampere

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Codemen Oy on vuonna 2013 perustettu yritys ja kumppanuusohjelma, jossa voimansa yhdistävät Suomen parhaat konsultoinnin, ohjelmistokehityksen ja projektihallinnan asiantuntijat sekä yritykset. Tällä hetkellä joukkoomme kuuluu jo yli 1000 kokenutta ammattilaista, joista reilu 30 on omaa henkilökuntaa ja loput verkoston kautta käytettävissä olevia ammattilaisia. Codemen kehittää haluttuja tuloksia synnyttäviä ohjelmistoja, joilla on poikkeuksellisen pienet elinkaarikustannukset. Me keskitymme projektien resursointiin ja johtamiseen. Erittäin kokeneet ohjelmistokehittäjämme tulevat valituista kumppaniyrityksistä. Rakennetaan tulevaisuuden menestys yhdessä!

Etsimme asiakkaallemme Codemenille RealTime OS ja Linux osaajia mielenkiintoisiin konsultoinnin, ohjelmistokehityksen ja projektinhallinnan tehtäviin muun muassa terveysteknologian ja telekommunikaation aloille. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi linux-pohjaisten reaaliaikaisten järjestelmien hallinnointi ja kehitys. Työtä tehdään Codemenin asiakkaan tiloissa Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävä on kokoaikainen, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollista, mikäli esimerkiksi opintojen viimeistely sitä vaatii.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
• Soveltuvaa koulutusta tai loppuvaiheen opintoja, esimerkiksi IT-alalta
• 0-3 vuoden kokemusta RealTime OS ja/tai Linux osaamista koulun/työn ja/tai harrastuneisuuden kautta
• Erinomaisia tiimityötaitoja ja kommunikointikykyä suomeksi sekä englanniksi
• Oma-aloitteista, oppimisorientoitunutta ja energistä työotetta
• Eduksi katsotaan kokemus esimerkiksi jostain seuraavista ohjelmointikielistä: CSS, PHP, Python, Java, C/C++

Etsimme uransa alkuvaiheilla tai jo hetken työelämässä ollutta tekijää, joka on valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen työn ohessa. Arvostamme koulutusta ja työkokemusta, mutta tärkeintä valinnassa on kuitenkin harrastuneisuus sekä pitkäjänteinen asenne.

Etsimme tehtävään useita henkilöitä. Tehtävään valitut henkilöt tulevat työllistymään määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ainakin vuoden 2018 loppuun asti ja tämän jälkeen on hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen yrityksessä. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 9.3.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295, katriina.karlsson@studentwork.com

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lue lisää

» Työmaamestari yövuoroon, SRV Rakennus Oy - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
SRV on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Meillä pääset rakentamaan paitsi merkittäviä ja edistyksellisiä kohteita – myös omaa uraasi. Liity osaavaan ja innovatiiviseen joukkoomme!
Meillä vallitsee yrittäjähenki - matala organisaatio ja nopea päätöksenteko antavat työntekijöillemme mahdollisuuden vaikuttaa työnsä lopputulokseen. Kiinnitämme erityistä huomiota henkilöstömme kehittämiseen ja työssä viihtymiseen.

SRV on innovatiivinen rakennushankkeiden kokonaistoteuttaja, joka vastaa rakentamisen koko arvoketjusta: hankkeiden kehittämisestä, projektinjohtomallilla toteutettavasta rakentamisesta ja hankkeen kaupallistamisesta. Olemme suomalainen pörssiyhtiö, jossa työskentelee yli tuhat ihmistä. Toimimme Suomen lisäksi Pietarissa ja Moskovassa sekä Virossa. Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa www.srv.fi


Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme SRV:lle omatoimista työmaamestaria yövuoroon asuinkerrostalotyömaalle Helsinkiin. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2018 loppuun saakka. Työaika on 30-40 tuntia viikossa ja työajat sijoittuvat klo 22-06 välille. Tehtäviisi kuuluu mm. yöaikaan saapuvan tavaravirran koordinointi, työmaan turvallisuudesta huolehtiminen, laadittujen aliurakkasopimusten sopimuksenmukaisuuden valvonta.

Toivomme sinulta:
- Soveltuvaa teknistä koulutusta
- Vähintään vuoden työkokemusta rakennustyömaalta
- Oma-aloitteista, tehokasta ja itseohjautuvaa työskentelytapaa
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän arvostetun yrityksen joukoissa, mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden urakehitykseen tulevaisuudessa.

Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. 050 401 0539.

Lue lisää

» Insinööriopiskelija osa-aikaiseksi laatujärjestelmäassistentiksi - Tampere

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Etsimme osa-aikaista insinööriopiskelijaa laatujärjestelmän ja laatukäsikirjan päivitykseen liittyviin työtehtäviin. Työtehtävät tulevat olemaan esimerkiksi olemassa olevien teknisten dokumenttien päivitystä ja niihin liittyvien uusien tekstien luomista ja prosessikuvausten sekä työohjeitten uudistamista. Mikäli omaat hyvät kirjalliset ilmaisutaidot, sinusta löytyy ulospäinsuuntautuneisuutta ja sukkuloit mainiosti tarkkuutta vaativissa tehtävissä, voisit olla match tähän tehtävään! Asiakasyrityksemme on mainoksia ja valotauluja valmistava usean kymmenen vuoden kokemuksella varustettuna oleva yritys Tampereella. Asiakasyrityksemme omistaa koko tuotantoketjun suunnittelusta asennukseen. Tämä on loistava tilaisuus esimerkiksi opintojen alkutaipaleella olevalle opiskelijalle kerryttää työkokemusta omaan alaan liittyen!

Työtehtävät keskittyvät laatujärjestelmien uuden version päivittämisen ympärille ja projektin on tarkoitus kestää kesäkuun loppuun saakka. Tässä tehtävässä työnkuva tulee olemaan hyvin itsenäinen, mutta dokumenttien päivittämistä varten pääset tehtävässä haastattelemaan ja kokoamaan tietoa toimihenkilöitä, joten tarvitset tehtävässä menestymiseen myös ripauksen vuorovaikutustaitoja. Työaika tehtävässä sijoittuu normaalin toimistoajan ympärille, ja työvuorot on hyvin joustavasti sovittavissa opintojen kanssa. Toivomme kuitenkin, että pystyisit tekemään noin 20 tuntia töitä viikossa. Et tarvitse tehtävässä menestymiseen pitkää työkokemusta vaan salkullisen motivaatiota ja innostusta alaan liittyen sekä opintojen kautta kerrytettyä ymmärrystä esimerkiksi tuotanto- tai lujuustekniikasta!

Hakijalta toivomme:

• Insinööriopintoja korkeakoulutasolla
• Hyvää kirjallista ilmaisua
• Tarkkuutta ja huolellisuutta
• Ulospäinsuuntautuneisuutta
• Sujuvaa suomen kielen taitoa, koska dokumentaatio tehdään suomeksi

Eduksi katsomme:

• Minkä tahansa laatujärjestelmän tuntemisen opintojen, harjoittelun tai työkokemuksen kautta

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan Studentworkin kanssa kesäkuun loppuun saakka. Nopean aikataulun vuoksi aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten hae tehtävään pikaisesti! Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille alla olevasta linkistä, kuitenkin viimeistään 5.3.2018. Lisätietoja tehtävästä saat Consultant Manager Jenni Siivoselta puhelimitse 046 922 4036 tai sähköpostitse osoitteesta jenni.siivonen@studentwork.com.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Tuoteassistentti, Lyreco Finland Oy - Vantaa

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Lyreco Finland Oy on yksi Suomen johtavista työpaikka- ja toimistotarvikkeiden toimittajista yrityksille ja yhteisöille. Yrityksen liikevaihto on noin 52 milj. € ja se työllistää noin 170 henkilöä. Pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Vantaalla; myynti- ja logistiikkaverkosto on maanlaajuinen.

Lyrecon yli 10 000 tuotteen tuotevalikoima on markkinoiden laajin. Asiakas saa yhdestä paikasta perinteisten toimistotarvikkeiden lisäksi mm. siivous- ja kahviotuotteet. Uusi, kasvava tuoteryhmä on työvaatteet ja henkilösuojaimet. Yrityksissä tarvittavien personoitujen tuotteiden, kuten painettujen kuorien ja lomakkeiden sekä liike- ja mainoslahjojen hankinta hoituu Lyrecon kautta vaivattomasti ja asiantuntemuksella. Tuotteiden lisäksi Lyreco tarjoaa alan palveluita mm. kattavan AV- ja esitystekniikan laiteiden kokonaispaketin suunnittelusta asennukseen ja tuotteisiin.Me Studenworkilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lyreco Finland Oy:lle tuoteassistenttia noin kahden kuukauden määräaikaiseen ja kokoaikaiseen tehtävään. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Tuoteassistenttina olet osana tiimiä, joka vastaa liikelahjoista, painetuista tuotteista sekä asiakaskohtaisista erikoistuotteista. Tehtävä sisältää mm. tuote- ja toimittajatietojen ylläpitoa eri järjestelmissä. Sinulla pysyy useat langat käsissä yhtäaikaisesti, osaat priorisoida ja olet itseohjautuva. Olet hyvä tiimityöskentelijä, jota voisi kuvailla sanoin energinen, tarkka, joustava, positiivinen ja aikaansaava. Tehtävässä menestyminen edellyttää Excelin hallintaa ja hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. SAP-järjestelmän aikaisempi tuntemus on eduksi.

Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. 050 401 0539.

Lue lisää

» Kesätyöntekijöitä liikenteenhoitajiksi, Geodis Wilson - Vantaa

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Geodis on maailmanlaajuinen logistiikkapalvelujen tarjoaja, jonka päätuotteet ovat lento- ja merirahti, sekä varastointipalvelut. Palvelemme asiakkaitamme yli 65 maassa lähes 40 000 ammattilaisen voimin. Geodis on osa Ranskan valtion rautatieliikenneyhtiötä (SNCF). Geodis Wilson Finland Oy:n pääkonttori on Vantaalla ja Suomessa meillä työskentelee n. 70 henkilöä.

Studenwork hakee asiakkaalleen GEODIS Wilson Finlandille liikenteenhoitajia kesätöihin Vantaalle.

Tehtävässä tulet avustamaan asiakkaamme vakinaista henkilöstöä huolintatoimeksiannoissa. Työtehtäviisi kuuluu kuljetusjärjestelyjen koordinointi ja hallinta, liikenteenhoitajien avustaminen tarvittavien dokumenttien laadinnassa, sekä muut avustavat työt. Aikaisempi työkokemus kuljetusalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Hakijalta toivomme:
- Esimerkiksi logistiikan tai kansainvälisen kaupan meneillään olevia ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja
- Näppäryyttä MS Office-ohjelmien ja uusien järjestelmien kanssa
- Innostunutta ja oma-aloitteista työotetta

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen asiakasrajapinnassa. Et myöskään pelästy välillä hektistä työympäristöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Aloitus kesätöissä on toukokuun alusta. Tehtävässä tulet työllistymään Studentworkin kautta kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen noin 31.8.2017 saakka.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pikaisesti ja jätä hakemuksesi tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso, 0505732425.


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Projektityöntekijä, Smartum - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Smartum on suomalainen perheyritys, joka kehittää hyvinvointia edistäviä ratkaisuja työelämän käyttöön.
Smartum on alansa edelläkävijä ja markkinajohtaja, joka kehitti ensimmäisenä Liikuntasetelin (1996) ja Kulttuurisetelin (2005) sekä toi liikunta- ja kulttuurieduille ensimmäisenä sähköisen ratkaisun (2009). Smartum Lounas lanseerattiin 2014. Smartum Työmatkasaldo sekä Hyvinvoinnin kannusteet, joihin kuuluu myös Smartum Smoothie -seteli, tulivat markkinoille 2015. Tällä hetkellä työnantajien tarjoamien Smartum-etujen piirissä on noin miljoona työntekijää.

Yli 13 000 työnantaja-asiakastamme edistää henkilöstönsä hyvinvointia etujemme avulla. Smartumin asiakkaina on yksityisiä ja julkisia organisaatioita eri toimialoilta, esimerkiksi Alko Oy, Bayer Oy, Finnkino Oy, Hausjärven kunta, Kansaneläkelaitos, Kone Oyj, Mehiläinen, Nordea, Oras Oy, Planmeca Oy ja Tampereen Seudun Osuuspankki.

Smartum sai oikeuden käyttää avainlippu-tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä 5. helmikuuta 2013.


Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Smartumille projektityöntekijää Smartumin lounasverkoston kasvattamiseen neljän kuukauden kokoaikaiseen projektiin. Työllistyt tehtävään aluksi Studentworkin kautta ja projektin jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua Smartumin omille palkkalistoille.

Smartum on solminut tuoreen yhteistyön Ravitsemusalan työantajien (MaRa Ry) kanssa, ja tehtävässäsi kontaktoit ravintoloiden edustajia sekä nykyisiä asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse, ja tiedotat uudesta yhteistyösopimuksesta ja tarjoat mahdollisia lisäpalveluita.

Työaika on liukuva ja joustava ja toivomme, että voit aloittaa työt 5.3.2018.

Toivomme sinulta:
- Asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
- Sosiaalisuutta, rohkeutta ja oma-aloitteisuutta
- Suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on plussaa

Tarjoamme sinulle kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit sekä hyvän perehdytyksen tehtävään.

Hakuohjeet:
Mikäli koet olevasi ”match” tehtävään ja haluat päästä työskentelemään mahtavassa organisaatiossa, niin lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, 050 401 0539

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Sopimuskäsittelijää tuntityöhön - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen sopimuskäsittelijää tuntitöihin Espoon Keilaniemeen.

Tehtävässä huolehdit asiakastilausten käsittelystä täyttämällä sopimustietoja manuaalisesti asiakkaamme järjestelmään. Lisäksi työ vaatii yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, joten et pelkää puhelimeen tarttumista. Työ sopii hyvin esimerkiksi välivuoden viettäjälle tai alkuvaiheen opiskelijalle opintojen oheen. Töitä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Näppäryyttä Excelin kanssa
- Kykyä oppia nopeasti uudet järjestelmät
- Tarkkaavaisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Valittu henkilö tulee työllistymään osa-aikaiseen (0-37,5h/vko) tuntityösuhteeseen Studentworkin kautta. Tehtävä on määräaikainen syyskuun 2018 loppuun asti. Aloitus tehtävässä on 15.3.2018.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pikaisesti ja jätä hakemuksesi tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso, 0505732425.


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Mekaniikkasuunnittelija, Novamec Oy - Muurame

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Novamec Oy on suunnitellut ja toteuttanut satoja tuotanto- ja varastointiratkaisuja. Vastaamme tämän päivän yritysten logistisiin haasteisiin innovatiivisesti, asiakaslähtöisesti ja yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Etsimme asiakkaallamme Novamec Oy:lle mekaniikkasuunnittelijaa. Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolista suunnittelutyötä, sekä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvattaa omaa ammattitaitoasi suunnittelutehtävissä alan ammattilaisten joukossa. Asiakasyrityksemme tarjoaa rennon työyhteisön kasvavassa varastointiautomaatteja valmistavassa, jo 50 vuotta toimineessa, perheyrityksessä. Työtehtäviisi tulee kuulumaan koneiden suunnittelutyötä sekä tuotekehitystä. Lisäksi tehtäviisi lukeutuu tarjouslaskenta, tekninen piirtäminen, sekä erilaiset materiaalihankinnat. Lisäksi tehtäväsi saattavat sisältää paikoittain kotimaan sisällä tapahtuvaa matkustamista toimeksiantojen , joten tässä tehtävässä vaaditaan matkustusvalmiutta, sekä ajokorttia. Työpaikka sijaitsee Muuramessa.


Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Koneinsinöörin koulutusta korkeakoulutasolla
• Työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 1-3 vuoden ajalta, esimerkiksi mekaniikka- ja (teollisuus)konesuunnittelusta
• Mekaniikan perusteiden ja valmistavan teollisuuden tuotantotekniikoiden tuntemusta
• SolidWorksin vahva hallinta (asiakkaamme pääasiallinen työväline), tai vaihtoehtoisesti vahva kokemus Autodesk Inventorin käytöstä
• Voimassa olevaa ajokorttia
• Kykyä, halua ja innostusta uuden oppimiseen

Katsomme eduksi lujuuslaskennan tuntemuksen ja siihen liittyvän työkokemuksen. Lisäksi toivomme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää paineensietokykyä. Sinulta tulee löytyä halua ja intohimoa kehittyä mekaniikkasuunnittelijan tehtävissä, sillä tähän tehtävään kaivataan motivoitunutta ja työstään nauttivaa henkilöä, jolta löytyy proaktiivinen ote työhön tarttumiseen!

Tehtävä on kokoaikainen, ja työllistyt Studentworkin kautta aluksi 9 kuukauden työsuhteeseen learn& hire- mallin mukaan, jonka jälkeen on mahdollista rekrytoitua asiakasyritykseemme. Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Tavoite ja tahtotila asiakasyrityksellämme on löytää pidempiaikaisempi työntekijä. Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten, joten hae tehtävään vaikka heti! Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Consultant Manager Jenni Siivoselta puhelimitse 046 922 4036 tai sähköpostitse rekrytointitiimiltämme osoitteesta rekrytointi.tre@studentwork.com.


Lue lisää

» Sähkö- ja automaatioinsinööri, Novamec Oy - Muurame

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Novamec Oy on suunnitellut ja toteuttanut satoja tuotanto- ja varastointiratkaisuja. Vastaamme tämän päivän yritysten logistisiin haasteisiin innovatiivisesti, asiakaslähtöisesti ja yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Etsimme asiakkaallamme Novamec Oy:lle sähkö- ja automaatioinsinööriä, joka tehtävissään pääsee tutustumaan automaatiolaitteiden parissa tapahtuvaan sähkötyöhön. Tämä on mahtava mahdollisuus sekä nuorelle oppimishaluiselle vastavalmistuneelle että jo vähän työkokemusta kartuttaneelle insinöörille!

Työtehtäviisi lukeutuu automaatiosuunnittelua, ohjelmointia Omron-rajapinnassa, sähkökoteloiden kasausta sekä automaatiolaitteiden asennustyötä. Tätä kautta esimerkiksi yksinkertaiset tasohaut, sekä varastoitavaan tavaraan liittyvä anturointi tulevat tässä työssä tutuksi. Pääset myös mukaan automaatiolaitteiden tuotekehitykseen yhdessä mekaniikkasuunnittelijoiden kanssa. Tässä tehtävässä pääset myös tekemään asennustöitä asiakkaiden tiloissa eri paikkakunnilla, joten toivomme sinulta matkustusvalmiutta. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Sinulla ei tarvitse olla asentajataustaa tai vastaavaa työkokemusta, sillä tässä haussa ratkaisee halu ja innostus oppia uutta, sekä kehittyä omassa työssään ja ammattitaidossaan! Työpaikka sijaitsee Muuramessa.


Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Korkeakoulutasoista automaatio- tai sähköinsinöörin koulutusta
• Sähkötekniikan perusteiden hallintaa
• Kykyä, halua ja innostusta uuden oppimiseen
• Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta
• Matkustusvalmiutta (erityisesti kotimaan alueella)

Eduksi katsomme:

• Työkokemus samankaltaisista tehtävistä
• Harrastuneisuus elektroniikan parissa
• Sulautettujen järjestelmien tuntemus
• S2 sähköluvat
• Voimassa oleva ajokortti

Tehtävä on kokoaikainen, ja työllistyt Studentworkin kautta aluksi 9 kuukauden työsuhteeseen learn&hire- mallin mukaan, jonka jälkeen on mahdollista rekrytoitua asiakasyritykseemme. Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Tavoite ja tahtotila asiakasyrityksellämme on löytää pidempiaikaisempi työntekijä. Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten, joten hae tehtävään vaikka heti! Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Consultant Manager Jenni Siivoselta puhelimitse 046 922 4036 tai sähköpostitse rekrytointitiimiltämme osoitteesta rekrytointi.tre@studentwork.com.


Lue lisää

» Järjestelmäasiantuntija, SATO Oyj - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Käynnistimme SATOssa alkuvuodesta 2017 Asiakas ensin -ohjelman, jonka avulla parannamme palvelua entisestään sekä rakennamme läheisempää asiakasvuorovaikutusta. Palautimme isännöinnin omaksi toiminnaksemme ja hoidamme asiakassuhteet pääosin oman henkilöstömme voimin.

Etsimme asiakkaallemme SATOlle järjestelmäasiantuntijaa kehitys- ja ylläpitotehtäviin. Tietohallinnon yksi tärkeä osa-alue on operatiivisen toiminnan turvaaminen sekä koneet ja järjestelmät – järjestelmäasiantuntijana tulet sijoittumaan näiden keskiöön. Sidosryhmien avulla vastaat muun muassa lisenssien hallinnasta, ongelmien ja vikatilanteiden selvittämisestä sekä yhteistyöprojektien ja työtehtävien koordinoinnista. Lisäksi työnkuvaan kuuluu järjestelmien kehittämistä ja prosessien eteenpäin viemistä.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä tiimisi perehdyttää ja tukee sinua työtehtävissäsi. Toivomme kuitenkin, että sinulla on ymmärrystä järjestelmiä ja pilvimaailmaa kohtaan, työotteesi on aktiivinen ja olet luonteeltasi avulias, tarkka ja empaattinen. Tässä tehtävässä jokainen työpäivä on erilainen.

Toivomme sinulta:
• Tehtävään soveltuvia loppuvaiheen opintoja tai tutkintoa (esimerkiksi IT-alalta) ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
• Hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
• Kykyä ongelmanratkaisuun ja kokonaisuuksien hahmottamiseen

Eduksi katsotaan:
• CRM/ERP tai vastaava järjestelmän tunteminen
• Pilvi -ympäristöjen ymmärrys

Tehtävä on määräaikainen työsuhde Studentworkin kautta vuoden 2018 loppuun, jonka jälkeen jatko voi olla mahdollinen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 2.3.2018 oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

SATO pähkinänkuoressa
Globalisaatio, digitalisaatio ja kestävä kehitys muuttavat sekä kaupunkeja että ihmisiä. Siksi asumisenkin on muututtava. Visiomme mukaisesti kukoistavissa kaupungeissa asuu hyvinvoivia ihmisiä. Missiomme on mullistaa asuminen – tarjota asiakkaillemme enemmän kuin seinät. Roolimme asuntomarkkinoilla on tarjota monipuolista asumista ja etsimme ennakkoluulottomasti keinoja tuottaa kohtuuhintaisia asuntoja. Kasvatamme tarjontaamme nopeimmin kasvavissa kaupungeissa: pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, ja tällä hetkellä omistamme noin 26 000 vuokra-asuntoa. SATOlle on myönnetty Corporate Spiritin Suomen innostavimmat työpaikat 2018 -tunnustus. www.sato.fi.

Lue lisää

» Projektitoiminnon assistentti, Valmet Technologies Oy - Tampere

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen Valmet Technologies Oy:lle projektitoiminnon assistenttia Tampereelle.

Tehtävässä tulet toimimaan Valmetin Service-liiketoiminnan tukena projektioiminnoissa. Työnkuvaasi kuuluu projektien avaaminen ja niihin liittyvä raportointiin osallistuminen, ostolaskujen käsittelyä, tilausten kirjaamista ja projektien laskuttamista. Aiempi kokemus tilaustenkäsittelystä tai taloushallinnon avustavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tehtävässä tulet käyttämään Baan-nimistä ERP-järjestelmää.

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, huhtikuussa 2018.

Voit olla urasi alkuvaiheessa – tärkeintä meille on, että teet työtä suurella intohimolla! Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Saat tehtävään perehdytyksen sekä tiimisi tuen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi)
- MS Office-työkalujen tuntemusta
- Numerotarkkuutta ja huolellisuutta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tulet työllistymään Studentworkin kautta 10 kuukauden mittaiseen kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Tampereella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta (puh. 050401053 tai hanni.lehmusvirta@studentwork.com).


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» ASIC suunnittelijoita, Codemen Oy - Tampere

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Codemen Oy on vuonna 2013 perustettu yritys ja kumppanuusohjelma, jossa voimansa yhdistävät Suomen parhaat konsultoinnin, ohjelmistokehityksen ja projektihallinnan asiantuntijat sekä yritykset. Tällä hetkellä joukkoomme kuuluu jo yli 1000 kokenutta ammattilaista, joista reilu 30 on omaa henkilökuntaa ja loput verkoston kautta käytettävissä olevia ammattilaisia. Codemen kehittää haluttuja tuloksia synnyttäviä ohjelmistoja, joilla on poikkeuksellisen pienet elinkaarikustannukset. Me keskitymme projektien resursointiin ja johtamiseen. Erittäin kokeneet ohjelmistokehittäjämme tulevat valituista kumppaniyrityksistä. Rakennetaan tulevaisuuden menestys yhdessä!

Etsimme asiakkaallemme Codemenille ASIC suunnittelijoita, jotka ymmärtävät FPGA Simulink työkalua ja teknologiaa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa elektroniikkapiirien simulointi. Työtä tehdään Codemenin asiakkaan tiloissa Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävä on kokoaikainen, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollista, mikäli esimerkiksi opintojen viimeistely sitä vaatii.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
• Soveltuvaa koulutusta tai loppuvaiheen opintoja, esimerkiksi elektroniikka-, systeemitekniikka- tai signaalinkäsittelyalalta
• 0-3 vuoden kokemusta Simulink FPGA työkalusta koulun/työn ja/tai harrastuneisuuden kautta
• Erinomaisia tiimityötaitoja ja kommunikointikykyä suomeksi sekä englanniksi
• Oma-aloitteista, oppimisorientoitunutta ja energistä työotetta

Etsimme uransa alkuvaiheilla tai jo hetken työelämässä ollutta tekijää, joka on valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen työn ohessa. Arvostamme koulutusta ja työkokemusta, mutta tärkeintä valinnassa on kuitenkin harrastuneisuus sekä pitkäjänteinen asenne.

Etsimme tehtävään useita henkilöitä. Tehtävään valitut henkilöt tulevat työllistymään määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ainakin vuoden 2018 loppuun asti ja tämän jälkeen on hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen yrityksessä. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 9.3.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295, katriina.karlsson@studentwork.com

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lue lisää

» Hankinnan kesätyöntekijä, Ruukki - Seinäjoki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

We sell and manufacture energy-efficient building and construction solutions, with a focus on Northern and Eastern Europe. We have around 2,500 employees and production facilities across 15 plants in Europe. Comparable net sales in 2016 were SEK 5.305 bn. (~ 556 m€).
Ruukki Construction is a subsidiary of SSAB. SSAB is a Nordic and US-based steel company operating in over 50 countries. SSAB is listed on the Nasdaq Stockholm and has a secondary listing on the Nasdaq Helsinki. www.ssab.com.


Me Studentworkillä etsimme hankinnan kesätyöntekijää Ruukin Peräseinäjoen toimipisteelle. Tehtäviisi kuuluvat tarjouskyselyiden käsittely, ostotilausten hallinta ja muut hankinnan avustavat tehtävät. Työ on projektiluonteista ja sitä tehdään yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa. Aloitus tehtävässä on kesäkuussa. Tehtävässä tulet työllistymään Studentworkin kautta kokopäiväiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2018 asti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kuten hankinnan, tuotantotalouden tai rakennusalan opintoja. Opinnoissasi sinun tulee olla vähintään toisen vuosikurssin opiskelija. Pystyt työskentelemään englannin kielellä ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta ja halua ottaa vastuuta. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Saat tiimiltä kattavan perehdytyksen tehtäviin ja SAP-järjestelmän käyttöön.

Eduksi katsotaan:
- SAP-järjestelmien tuntemus
- Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
- Rakennusalan tuntemus

Hakuohjeet
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 5.3.2018, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Consultant Manager Wilma Vilen, wilma.vilen@studentwork.com, 040 940 2670.Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Radio Frequency (RF) osaajia, Codemen Oy - Tampere

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Codemen Oy on vuonna 2013 perustettu yritys ja kumppanuusohjelma, jossa voimansa yhdistävät Suomen parhaat konsultoinnin, ohjelmistokehityksen ja projektihallinnan asiantuntijat sekä yritykset. Tällä hetkellä joukkoomme kuuluu jo yli 1000 kokenutta ammattilaista, joista reilu 30 on omaa henkilökuntaa ja loput verkoston kautta käytettävissä olevia ammattilaisia. Codemen kehittää haluttuja tuloksia synnyttäviä ohjelmistoja, joilla on poikkeuksellisen pienet elinkaarikustannukset. Me keskitymme projektien resursointiin ja johtamiseen. Erittäin kokeneet ohjelmistokehittäjämme tulevat valituista kumppaniyrityksistä. Rakennetaan tulevaisuuden menestys yhdessä!

Etsimme asiakkaallemme Codemenille Radio Frequency (RF) osaajia. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi langattoman radiotiedon siirron testausta ja laiteläheistä ohjelmointia. Työtä tehdään Codemenin asiakkaan tiloissa Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävä on kokoaikainen, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollista, mikäli esimerkiksi opintojen viimeistely sitä vaatii.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
• Soveltuvaa koulutusta tai loppuvaiheen opintoja, esimerkiksi IT-alalta
• 0-3 vuoden kokemusta RF:sta joko ohjelmointi- tai testausnäkökulmasta koulun/työn ja/tai harrastuneisuuden kautta
• Erinomaisia tiimityötaitoja ja kommunikointikykyä suomeksi sekä englanniksi
• Oma-aloitteista, oppimisorientoitunutta ja energistä työotetta

Etsimme uransa alkuvaiheilla tai jo hetken työelämässä ollutta tekijää, joka on valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen työn ohessa. Arvostamme koulutusta ja työkokemusta, mutta tärkeintä valinnassa on kuitenkin harrastuneisuus sekä pitkäjänteinen asenne.

Etsimme tehtävään useita henkilöitä. Tehtävään valitut henkilöt tulevat työllistymään määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ainakin vuoden 2018 loppuun asti ja tämän jälkeen on hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen yrityksessä. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 9.3.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295, katriina.karlsson@studentwork.com

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lue lisää

» Support specialist, EcoOnline Oy - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Asiakkaamme EcoOnline Oy on tunnettu kemikaalidokumentaation hallinnan ratkaisujen ja palveluiden kehittämisen asiantuntija. He etsivät nyt kauttamme rekrytointi toimeksiantona käyttötukihenkilöä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Lue lisää asiakkaastamme kotisivuilta: www.ecoonline.fi.

Support Specialistina pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu muun muassa tietojen sekä käyttöturvallisuustiedotteiden syöttäminen ja päivittäminen tietokantaan, sekä muut avustavat tehtävät. Tehtäviisi kuuluu myös tiedon hankkiminen toimittajilta ja kommunikointi puhelimitse sekä sähköpostitse. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoossa. Työn aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Hyviä tietoteknisiä taitoja
- Huolellista sekä tarkkaa otetta työtehtäviin
- Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti myös rutiinitehtävissä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Kemianalan tuntemus katsotaan eduksi

EcoOnline tarjoaa sinulle:
- Mukavan työyhteisön ja hyvät työkalut tehtävästä suoriutumiseen
- Hyvän perehdytyksen tehtävään
- Mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä asiantuntijayrityksessä

Hakuohjeet:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin haethan työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Kyseessä on rekrytointi toimeksianto, joten tehtävään työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme. Lisätietoja hausta antaa Consultant Manager Wilma Vilen, wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670.Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Televerkkosuunnittelijaharjoittelija, Eltel Networks Oy - Lahti

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power ja Communication. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Etsimme Eltel Networks Oy:lle televerkkosuunnittelijaharjoittelijaa Lahden toimipisteeseen. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu tietoliikenneverkkojen toteutussuunnittelu sisältäen maastosuunnittelun, maankäyttölupien hankinnan sekä työkarttojen, kytkentäkuvien ja kustannusarvioiden laadinnan. Työtehtävät muokkautuvat myös valitun henkilön kokemustason mukaan - Eltel perehdyttää tehtävään valitun henkilön tarvittaessa perusteellisesti.

Odotamme suunnittelijaharjoittelijalta seuraavia asioita:
- Alaan soveltuvaa koulutusta (yhdyskuntatekniikka-, tietotekniikka-, tietoliikennetekniikka- tai sähköinsinööri). Voit olla vielä opiskelija tai jo valmistunut osaaja
- Kiitettäviä IT-taitoja (MsOffice) ja edellytyksiä oppia uudet järjestelmät nopeasti
- Vuorovaikutustaitoja sekä innokasta ja oppimishaluista asennetta
- Englannin kielen taitoa
- Ajokorttia
- Matkustusvalmiutta

Eduksi katsomme:
- Kokemuksen maasto- tai verkkosuunnittelusta, teleasentajan tehtävistä tai maanrakennustöistä
- AutoCad osaamisen
- Tieturva-, työturvallisuus- ja HätäEA-kortin

Tässä tehtävässä oppimishalu ja asenne ratkaisevat! Toivottu aloitusajankohta on viimeistään toukokuun alusta. Työsuhde on alkuun määräaikainen Studentworkin kautta, mutta työkuvan vakiintuessa myös jatko Eltelillä on mahdollinen. Opiskelijan on mahdollista työskennellä kesän ajan kokopäiväisesti ja syksyllä osa-aikaisesti opintojen ohella. Työnantajana Eltel tarjoaa hyvän perehdytyksen, sekä osaavat ja innostavat kollegat, jotka tukevat uralla kehittymistä.

Mikäli koet olevasi etsimämme suunnittelijaharjoittelija, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Mikäli sinulla nousee kysyttävää tehtävästä, olethan yhteydessä Studentworkin Consultant Manageriin Hanni Lehmusvirtaan, +358504010539 tai hanni.lehmusvirta@studentwork.com.


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Sales Engineer, Valmet Technologies Oy - Tampere

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen Valmet Technologies Oy:lle Sales Engineeria Tampereelle.

Tehtävässä tulet olemaan vastuussa varaosaprojekteista. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu muun muassa teknisten määrittelyiden sekä varaosatarjousten laatimista asiakkaille, hinnoittelua, tilausten käsittelyä, hankintojen tekemistä sekä asiakirjojen käsittelyä.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta sekä hyvä ongelmanratkaisukyky. Toimit hyvin paineen alla, sillä varaosabisnes on ajoittain hektistä. Olet asiakaslähtöinen henkilö ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Voit olla urasi alkuvaiheessa – tärkeintä meille on, että teet työtä suurella intohimolla!

Tarjoamme sinulle haastavan position ja mahdollisuuden hyödyntää projektinhallintataitoja globaalissa ympäristössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Kykyä lukea teknisiä piirustuksia ja asiakirjoja
- Hyviä IT-taitoja (MS Office, ERP)
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tulet työllistymään Studentworkin kautta 12 kuukauden mittaiseen kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Tämän jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä Valmetille. Työpisteesi sijaitsee Tampereella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta (puh. 050 401 0539 tai hanni.lehmusvirta@studentwork.com).


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Asiakaspalvelija, Dieta Oy - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Dieta Oy on Suomen toiseksi suurin ammattikeittiölaitteiden ja tarvikkeiden myyntiin erikoistunut yhtiö. Tuotevalikoimaan kuuluvat yli 10 000 tilausnimikettä tekevät valikoimasta maamme kattavimman. Yritys myy tuotteitaan kaikkialle Suomeen. Päätoimipaikka on Helsingin Roihupellossa, jossa sijaitsevat myyntinäyttely, keskusvarasto, Dietahuolto ja yhtiön hallinto.

Me Studentworkilla etsimme nyt vahvistusta Dietan alati kasvavaan asiantuntevaan joukkoon asiakaspalveluhenkistä ja energistä asiakaspalvelijaa kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Työtehtävissä asiakaspalvelija vastaa ensisijaisesti call-center asiakaskohtaamisista puhelimitse sekä sähköpostitse, mutta tämän lisäksi työkuvaan sisältyy myös yleisiä toimistotyötehtäviä. Tehtävässä voi myös normaalien työtehtävien lisäksi päästä tarvittaessa tukemaan Dietan operatiivista toimintaa eri toimistotehtävissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähän aikaisempaa toimistotyökokemusta (esim. kesätyön kautta saatu kokemus). Työnkuva ei edellytä erityisempää koulutustaustaa, mutta etuna katsomme ravintola-alan tuntemuksen.

Odotamme työntekijältä:
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Toimistotyökokemusta (minimissään esim. kesätöiden kautta)
- Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa
- Hyviä IT-taitoja

Asiakaspalvelijan työtehtävät tarjoavat hyvää työkokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä, jota työnantajat myös kovasti arvostavat. Asiakaspalvelijan työpiste sijaitsee Dietan pääkonttorilla Itä-Helsingissä Holkkitiellä (Siilitien metroasema läheisyydessä). Normaali työaika on arkisin 08.00-16.00. Kyseessä on kesäkuun loppuun asti kestävä määräaikainen työsuhde Studentworkin kautta. Taitonsa näyttävällä työntekijällä voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa toimintaympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittyä alan johtavien asiakkaiden projekteissa sekä olla mukana kehittämässä kansainvälisen suunnittelu- ja konsultointiyhtiön osaamista ja palveluja. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme miellyttävän työympäristön sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Jos tunnet vetoa tehtävään, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Hanni Lehmusvirta, +358 50 401 05 39.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lue lisää

» Markkinointikoordinaattori, YTM-Industrial Oy - Vantaa

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Vuonna 1977 perustettu YTM-Industrial Oy on yli 80 henkilöä työllistävä ja edelleen kasvava teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien myyntiin, suunnitteluun ja jälkipalveluihin erikoistunut yritys, jonka asiakaskunnasta valtaosan muodostavat suomalaiset teollisuusyritykset. YTM-Industrial Oy haluaa tarjota asiakkailleen yhden toimittajan mahdollisuuden, joka tarkoittaa, että asiakkaamme saa yhdeltä toimittajalta laajemman palvelukokonaisuuden ja tuotevalikoiman. Tutustu tarkemmin yrityksen tuotevalikoimaan osoitteessa https://www.ytm.fi/ ja yritykseen työnantajana osoitteessa https://www.ytm.fi/yritys/ytm-tyonantajana/.

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme YTM-Industrial Oy:lle itseohjautuvaa markkinointikoordinaattoria 12 kuukauden osa-aikaiseen (20-37,5h/viikko) työsuhteeseen. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Tehtävässä pääset tekemään laaja-alaisesti erilaisia markkinoinnin tehtäviä markkinointimateriaaleista hakukoneoptimointiin ja sisällöntuotosta markkinoinnin automaatioihin. Opintosi voivat vielä olla kesken. Tärkeintä meille on, että olet nopea oppimaan ja sinulta löytyy tiedonjanoa sekä rohkeutta kasvaa roolissasi laaja-alaisesti markkinoinnin ammattilaiseksi.

Toivomme sinulta:

- Kiinnostusta digitaaliseen mediaan
- Relevantteja alan opintoja
- Omatoimista, tarkkaa ja sinnikästä työotetta
- Hyviä tietoteknisiä kykyjä ja osaamista Adobe-perheen työkaluista (esim. Photoshop, InDesign)
- Hyvää suomen ja englannin kirjallista ja suullista osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa markkinoinnin osaajaksi mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien parissa, kattavan perehdytyksen sekä paikan yrityksestä, jossa aidosti arvostetaan yksilöitä.

Hakuohjeet:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman nopeasti alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. 050 401 0539.

Lue lisää

» Projekti trainee, Neste Oyj - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.


Me Studentworkillä etsimme Nesteelle, Espoon Keilarantaan, kolmea projekti traineeta määräaikaiseen työsuhteeseen johtamisjärjestelmän uudistusprojektiin ajalle 2.4–31.8.2018.

Työtehtäviisi kuuluu Nesteen johtamisjärjestelmän uudistusprojektiin liittyvät dokumentinhallintatehtävät. Pääosin työ koostuu johtamisjärjestelmän dokumenttien siirtämisestä uuteen järjestelmään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- yleisimpien toimisto-ohjelmien käyttökokemusta
- tarkkaavaisuutta, huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä ja täsmällisyyttä
- joustavaa toimintaotetta
- suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:
- tiedonhallintajärjestelmien käyttökokemus

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän näköalapaikalla Nesteen johtamisjärjestelmän kehitysprojektissa mukavassa ja kannustavassa työympäristössä.

Huomaathan, että tehtävät ovat projektin aikatauluun sidottuja, joten sinun tulee kyetä aloittamaan 2.4.2018 alkaen. Lisäksi tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat päästä nauttimaan työstä mahtavassa organisaatiossa, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 28.2.2018. Aloitamme haastattelut heti. Tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Tehtävässä työllistyt Stundentworkin kautta Nesteelle. Lisätietoja antaa Consultant Manager Wilma Vilen, wilma.vilen@studentwork.com, 040 940 2670.Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Projekti-insinööri Tulevaisuuden Sairaala 2030 -hankkeeseen - Oulu

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Kutsuuko sinua projektien laadunhallinta ja Lean-työskentely? Tule mukaan kehittämään maailman älykkäintä sairaalaa Ouluun!

Etsimme Projekti-insinööriä (Lean Officer) Ouluun asiakkaallemme Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirille Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 –hankkeen ohjelmatoimistoon (Lean Officeen).

Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -hankkeessa
kehitetään ja oivalletaan tulevaisuuden sairaalan toimintaympäristöä uudelleen jo tänä päivänä. Tässä uudistamisohjelmassa tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa uutta ja perusparantaa kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita.

Tulet toimimaan laajan ja vaikuttavan hankkeen rakennusprojektien laadunhallinnassa. Työssäsi teet monipuolisesti erilaisia laadunhallinnan tehtäviä kuten projektin tiedon- ja asiakirjojen hallintaa ja projektinhallinnan prosessien kuvaamista toimintajärjestelmään. Lisäksi rooliisi kuuluu projektiraportoinnin kehittäminen ja tämän kautta eri osa-alueiden, kuten aikataulujen ja kustannusten seuranta ja raportointi. Työssäsi voit toimia viestinnän toimijoiden partnerina tuottaen aineistoa visualisoinnin tueksi.

Tässä työssä pääset ottamaan itsenäisesti vastuuta omasta vastuualueestasi. Toimit osana rakennuttamistiimiä yhteistyössä omien asiantuntijoidemme sekä hankekumppaneidemme kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työympäristön, jossa on tekemisen meininki!

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- Vähintään 2 vuotta kokemusta tehtävää vastaavasta roolista.
- Projektien laadunhallinnan taitoja sekä kokemusta prosessien kuvaamisesta ja kehittämisestä.
- Lean –periaatteiden ja työkalujen työskentelyn tuntemusta.
- Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi teknillisen opiston tai koulun tutkinto.

Eduksesi katsotaan kokemus työskentelystä yhteistoimintamalleilla toteutetuista rakennushankkeista sekä näissä käytettyjen prosessien ja työkalujen tuntemusta. Tässä itsenäisessä roolissa oma-aloitteinen työote, kiinnostus ja innostus aiheeseen ovat ensisijaisen tärkeitä.

Rekrytointiprosessia hoitaa Studentwork ja ensimmäisen haastattelukierros toteutetaan meidän toimesta. Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan solmimaan kokoaikainen, määräaikainen työsopimus Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää, mikäli kiinnostuit ja palat halusta päästä työskentelemään tämän mielenkiintoisen tehtävän parissa. Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden myötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Anna-Leena Kontio, puh. 040 940 2481 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com.Lue lisää

» Rekrytoinnin harjoittelijaksi Studentworkille - Tampere

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

ETSIMME SINUA, REKRYTOINNIN HARJOITTELIJA!

Haemme Tampereen rekrytiimiimme kokoaikaista rekrytoinnin harjoittelijaa tukemaan rekrytointiprosessien onnistuneessa läpiviennissä!

Studentwork koostuu kunnianhimoisista ja toimeliaista match makereista, joilla on intohimoa ja halua saavuttaa tuloksia sekä kehittyä työssään. Rekrytoinnin harjoittelijan tehtävät ovat osa Service Center- tiimiä, jolla on tärkeä rooli muun muassa Consultant Managerien avustamisessa rekrytointiprosessin eri vaiheissa sekä hallinnollisissa tehtävissä. Roolissa korostuu laadukkaan asiakaspalvelun tarjoaminen niin asiakkaillemme kuin työnhakijoille. Erinomainen asiakaspalveluasenne onkin edellytys tehtävään!

Kyseinen tehtävä tulee keskittymään Researcher- rooliin, jossa tärkeänä tehtävänä on etsiä ja kontaktoida potentiaalisia kandidaatteja verkostoistamme sekä ulkoisista kanavista aktiivisesti. Roolissa on mahdollisuus päästä myös mukaan edustamaan Studentworkia kouluilla sekä erilaisissa tapahtumissa. Tämän lisäksi työpäivääsi voi kuulua työpaikkailmoitusten julkaisua, hakemuskäsittelyä, työhaastatteluita, työsopimusten laadintaa sekä muita hallinnollisia tehtäviä. Tehtävässä saat arvokasta työkokemusta toimialasta, joka kehittyy ja kasvaa voimakkaasti. Lisäksi voimme taata sinulle vauhdikkaan työyhteisön sekä monipuoliset työtehtävät Tampereen tehoyksikössämme!

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen elokuun loppuun. Tarpeen mukaan tehtävässä on mahdollisuus jatkaa tämän jälkeenkin. Työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi henkilöstöpalvelualasta kiinnostuneelle opiskelijalle, kenellä on mainio business- mindset sekä myynnillinen työote. Eduksi katsotaan, mikäli olet innostunut verkostoituja niin livenä kuin SOMEssa sekä osaat heittäytyä rennosti alati muuttuviin tilanteisiin, sillä työmme on välillä varsin lennokasta!
Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivottu aloitus olisi mahdollisimman pian.

Meille tärkeintä on löytää kollegoita, jotka jakavat arvomme ja tuntevat kulttuurimme omakseen:
ALWAYS DELIVER: Haluat saattaa projektit, tehtävät ja toimeksiannot päätökseen. Myyntihenkisyys näkyy kaikessa tekemisessäsi.
BE CREATIVE: Omaksut nopeasti uusia asioita ja tartut innolla tuumasta toimeen. Mielestäsi haasteet ovat työpäivän suola.
TAKE RESPONSIBILITY: Asenne ennen kaikkea: sinulle mikään tehtävä ei ole vähäpätöisempi kuin toinen. Olet valmis kantamaan vastuuta ja tekemään osasi yhteisten tavoitteiden eteen.
SHARE FUN: Levität ympärillesi hyvää fiilistä, jonka huomaavat työkaverien lisäksi myös asiakkaat, konsultit sekä työnhakijat.

OLEMMEKO MATCH?
Jos haluat saada arvokasta työkokokemusta rekrytoinnin ammattilaisten parissa ja liittyä osaksi huipputiimiämme, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 25.2. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin jo hakuprosessin aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa 14.2. klo 15.30-16.30 sekä 22.2. klo 14-15 Tampereen rekrytointitiimin esimies Jenni Siivonen, p. 046 922 4036.


Lue lisää

» Kesätyö, asiantuntija, OP Laskenta- ja raportointisovellukset yksikkö - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Etsimme asiantuntijaa OPn Laskenta- ja raportointisovellukset yksikköön kesäksi Helsinkiin.

Kesän ajan työskentelet osana yksikkömme toisessa, sovelluskehityksen tiimissämme avustaen heitä erilaisissa testaus-, ohjelmointi- sekä dokumentaatiotehtävissä. Tiimi vastaa säännöllisen ja määrämuotoisen luottolaitoslakiin ja asetuksiin sekä viranomaisten standardeihin ja määräyksiin perustuvasta viranomaisraportoinnista OP Ryhmässä. Raportoinnin alueella tietoja kerätään erilaisista DW-järjestelmistä SAS- ja Datastage ETL -välineillä. Tietoja muokataan laskenta- ja käsittelysäännöillä ja lopuksi tuotetaan raportointia viranomaisille. Tiimi on tukenasi ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Toivomme sinun olevan positiivinen tiimipelaaja, joka on valmis ottamaan vastuuta kesätyön aikana. Tiimin sisällä puhutaan suomea ja englantia ja osa dokumentaatiosta on englanniksi, joten sinun tulisi pystyä kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi. Toivomme sinulta ongelmanratkaisukeskeistä sekä systemaattista työotetta. Lisäksi sinulla tulisi olla hyvä kokonaisuuksien sekä riskien hahmotuskyky. Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta, sekä järjestelmällisyyttä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa koulutusta, kuten tietojenkäsittely
- Ohjelmoinnin harrastuneisuutta
- Hyvää Excel osaamista

Eduksi katsotaan:
- Sharepoint- ja Jira-taidot
- Sovelluskehitystyön osaaminen (esim. SAS, DataStage ja DB2)
- Aiempi työkokemus ohjelmoinnin parissa

Valittu henkilö työllistyy kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen Studentworkin kanssa solmittavan vuokratyösuhteen kautta. Kesätyön kesto on 2.5.–31.8.2018. Työpiste sijaitsee Helsingissä, Vallilassa.

Hakuohjeet
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 28.02.2018. Voit vakuuttaa meidät jättämällä GitHub-profiilin tai vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa hakemuskirjeessä linkin portfolioosi. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Tekninen konsultti, IFS Finland Oy - Turku

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
IFS Finland Oy Ab on osa kansainvälistä IFS konsernia. IFS kehittää ja tarjoaa IT-palveluita valituille bisnesaloille. Heidän tyypillisiä asiakkaitaan ovat suuret ja keskisuuret teollisuusyritykset, joilla on paljon kansainvälistä liiketoimintaa. IFS Applications™ on yhtenäinen, integroitu tuote, joka tukee liiketoiminnan neljää ydinprosessia; huolto- ja palvelutoimintoja, tuotantoa, projektihallintaa ja toimitusketjun hallintaa.

IFS on perustettu vuonna 1983 ja tällä hetkellä yhtiöllä on yhteensä 3 300 työntekijää. Suomessa IFS Finland työllistää noin 90 henkeä. Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa www.ifsworld.com/fi.


Me Studentworkilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme IFS Finland Oy:lle teknistä konsulttia kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan IFS Finlandin palkkalistoille.

Työsuhteen alussa tehtäviisi kuuluu järjestelmäasennuksia, ympäristöjen teknistä konfigurointia, ongelmatilanteiden selvittämistä ja täydennys asennuksia. Lisäksi tehtävään kuuluu asennusten tekninen dokumentointi. Tavoitteena on, että kokemuksesi karttuessa tehtäväkenttä laajentuu kattamaan koko projektiketjun (esim. koulutusten pitoa ja ympäristöjen määrittelyä). Sinulla on siis mahdollisuus kehittyä tekniseksi projektipäälliköksi pitemmällä aikavälillä.

Toivomme sinulta:
- Relevanttia koulutusta (esimerkiksi tietojenkäsittelytiede).
- Windows-käyttöjärjestelmän osaamista koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta. Oraclen tuntemus katsotaan eduksi.
- Oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä itseohjautuvaa työotetta.
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.
- B-ajokorttia.


IFS Finland tarjoaa sinulle hyvät etenemismahdollisuudet kiinnostavassa tehtävässä sekä mahtavan, asiantuntevan tiimin tuen.

Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. 050 401 0539.

Lue lisää

» DevOps-kehittäjä, Empower IM - Oulu

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Etsimme asiakkaallemme Empower IM:lle DevOps-kehittäjää tuotekehitystiimiin Ouluun. Hae paikkaa ja liity Empowerin tiimiin kehittämään tulevaisuuden energiaekosysteemiä!

Empower IM on energia-alan johtava toimija ja edelläkävijä. Empower kehittää yhdessä toimialan huippujen ja kansainvälisten tutkimuslaitosten kanssa tulevaisuuden energiajärjestelmän liiketoimintaprosesseja ja tietojärjestelmäratkaisuja jo tänä päivänä. Empowerin tarjoamien modulaaristen tuotteiden suunnitelmallinen kehitys ja ylläpito tapahtuu Suomessa, tule siis osaksi tätä tiimiä!

DevOps-kehittäjänä tulet kehittämään Empowerin huippuluokan tietojärjestelmiä, tietoliikenneyhteyksiä sekä palvelukokonaisuuksia digitaalisten alustojen tuotekehitystiimissä. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä eri kehitystiimien kanssa ketteriä menetelmiä käyttäen. Työhön olennaisena osana kuuluu yhteistyö asiakkaidemme asiantuntijoiden kanssa. Kiinnität työssäsi erityistä huomiota prosessien automatisoimiseen Linux- ja Windows-palvelinympäristöissä.

Voit olla alalle suuntautuva vastavalmistunut tekijä tai vuosien kokemuksen kerryttänyt ammattilainen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vahvaksi alan asiantuntijaksi kiinnostavan ja haasteellisen työn parissa voimakkaasti kehittyvällä toimialalla osaava tiimi rinnallasi. Empowerilla pääset vaikuttamaan tulevaisuuden ICT-infrastruktuuriin yhdessä alan huippuosaajien kanssa.

Tehtävässä menestymisen edellyttää, että
• Tunnet ketterien ohjelmistokehitysmenetelmien toimintatavat ja tavoitteet
• Olet kiinnostunut prosessien automatisoimisesta
• Sinulla on jo jonkintasoinen tuntemus DevOps-menetelmistä sekä continuous integration ja continuous delivery -käytännöistä. Ennen kaikkia sinulla on halu ja valmius oppia uutta näistä.
• Sinulla on alalle soveltuva yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto
• Olet hyvä kommunikoimaan sujuvasti eri sidosryhmien välillä. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia.

Työpisteesi sijaitsee Empowerin toimipisteessä Oulussa. Tehtävä on kokoaikainen ja solmitaan aluksi 8 kuukauden mittaiseksi vuokratyösuhteeksi Studentworkin kanssa. Tämän jälkeen on mahdollisuus työllistyä Empowerille. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa, mikäli paikka kuulostaa sinulle sopivalta! Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden myötä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Anna-Leena Kontio, puh. 040 940 2481 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com


Lue lisää

» Application Service Owner, Pöyry Oyj - Vantaa

About the position
Pöyry is an international consulting and engineering company. We deliver smart solutions across power generation, transmission & distribution, forest industry, chemicals & biorefining, mining & metals, transportation and water. Pöyry's net sales in 2016 were EUR 530 million. The company's shares are quoted on Nasdaq Helsinki (POY1V). Approximately 5500 experts. 40 countries. 130 offices.

We are now looking for our customer Pöyry an Application Service Owner to join their Application and Project Management team. Pöyry has recently completed a global ERP implementation project. As the project team is being released they need to strengthen the team with a new member focusing on application support. The selected candidate will be employed directly by Pöyry and the position is full-time and permanent.

As an Application Service Owner, you will manage ERP configuration, further development, deployments and application support. You will grow to master ITIL processes (Incident, problem, change management to mention a few) and how to configure their ERP. Version control and deployment management will be in your back spine – latest after your extensive induction and training period. You understand application architecture components (servers, databases, desktop applications) and have basic knowledge of json. Basic understanding of financial and/or project accounting and business operations is a must.

What are we looking for?
• B.Sc. (or higher) level degree in relevant field
• Pro-active working style and a can-do attitude
• Willingness to work in a multinational environment
• Fluency in English, both verbally and writing
• Previous knowledge of ITIL and/or project management is considered as an advantage

We are looking for an eager candidate willing to put effort to grow into the role. The required skills are in various areas and the scope of the role extends from daily support to minor and major changes in the ERP system. Learning to master the job will take some time so we are looking for a candidate willing to commit to the role for a longer period of time.

Pöyry offers you a variety of interesting tasks and good opportunities for professional growth. You will work in a stimulating global environment as member of an energetic and supportive team.

Interested? Please apply by sending your CV and application, including salary request, via link below. You can make your CV and application in finnish or english. If you have any questions concerning this position, feel free to contact us in Studentwork. For more information, contact Consultant Manager, Katriina Karlsson p. +358 50 383 9295 (Monday-Friday 10-15).

Our story
The story of Studentwork started in a student flat in Helsinki, Finland, when two economics students, Lucas Geisler and Tomas Valkama, decided to start their own company in 2004. Right from the start, Studentwork wanted to employ not just its founders, but also other students and newly-qualified youngsters.

A lot has happened since then, and Studentwork is now one of the biggest recruitment and employment agencies in the Nordic Region and has specialised in young, highly-qualified workers. We help new talents and highly-qualified people to find work, and companies to find the right people. Our most important job is to help companies and young, qualified workers to find each other.

Lue lisää

» Kesätöihin myyntineuvottelijaksi, Suomen Moneta - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Jos haluat kehittyä ja oppia myyntiä tulevaisuuttasi varten, tule meille töihin. Tässä oikeasti mukava työpaikka myynnin ja markkinoinnin parissa!

Etsimme asiakkaallemme, Suomen Monetan myyntitiimiin kesätyöntekijöitä. Suomen Moneta myy ja markkinoi mm. kultaisia ja hopeisia keräilyrahoja ja –mitaleita ja muita numismaattisia tuotteita.Yritys on alallaan tunnettu ja luotettava niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Tutustu tarkemmin Monetaan: http://www.suomenmoneta.fi/

Tässä loistava tilaisuus työllistyä mukavaan tiimiin, josta ei tekemisen meininkiä puutu!

Myyntityössä kontaktoidaan asiakkaita, jotka ovat jo aikaisemmin tilanneet tuotteita ja ovat kanta-asiakkaita, tai ilmaisseet kiinnostuksensa ja haluavat kuulla lisää uusista tuotteista. Kyseessä on siis vahvasti myynnillinen ja markkinoinnillinen tehtävä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti 20-37,5h/vko tai kokoaikaisesti 37,5h/vko. Myös aloittaminen ennen kesäkautta on mahdollista.

Toivomme hakijalta:
- Tervettä kilpailuhenkisyyttä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Tahtoa oppia myynnin ja markkinoinnin tekniikoita
- Soveltuvia opintoja, esim. kaupallinen ala, luovat alat kuten esim musiikki, desing taidesuunnittelu, teatteri, media tai viestintäala
- Pitkäjänteisyyttä ja energisyyttä
- Sujuvaa suomen kielen osaamista
- Pidätpä sitten lukemisesta, matkustelusta, kulttuurista tai urheilusta, niin niistä on kaikista hyötyä tässä työssä

Etuna katsomme:
- Aikaisemman kokemuksen puhelintyöstä tai puhelinasiakaspalvelusta
- Harrastuksina työssä auttaa esim matkailu, lukeminen tai kiinnostus urheiluun, vaikka vain penkkiurheilijanakin

Tarjoamme:
- Erinomaisen perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään ja tuotteisiin
- Hyvän pohjapalkkauksen ja kannustavan provision myynneistäsi
- Kannustavan työilmapiirin koko yhtiössä
- Erinomaista työkokemusta tulevaisuuden haasteita ajatellen
- Mukavan toimiston hyvillä kulkuyhteyksillä

Kaiken taustalla on erinomainen ja kannustava tiimi! Moneta huolehtii kattavasta perehdytyksestä työhön ja tuotteisiin. Työntekijöille tarjotaan kannustava tuntipalkka ja päälle hyvät provisiot. Moneta tarjoaa työntekijöilleen myös mahdollisuuden kuntosalin käyttöön ilmaiseksi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, olet motivoitunut ja haluat suuntautua uralle jossa myynnin syventävästä osaamisesta on sinulle hyötyä, lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson, 0503839295, katriina.karlsson@studentwork.com

Lue lisää

» Ops Recruiter, Wolt - Helsinki

About the position
Studentwork is looking for an Operations Recruiter for our client company Wolt.

Wolt is a venture-backed technology company building the one app for discovering and getting great food in your city – be it for home delivery, takeaway or to the table.

Since launching in Helsinki in 2015, we have expanded to six countries across Europe (Denmark, Estonia, Finland, Latvia, Lithuania, and Sweden), achieved more than 500,000 registered users, and partnered with more than 1,000 restaurants. We now plan on expanding further.

We’ve raised €15M in funding from some of the biggest names in European tech, including Kees Koolen, Partner at EQT Ventures and former CEO of Booking.com; Ilkka Paananen, CEO of Supercell; Niklas Zennström, Founder of Skype; and Risto Siilasmaa, Chairman of Nokia.

We've also been fortunate enough to receive some appreciation and recognition for our hard work along the way. Apple gave us their Editors' Choice, Wired named us one of the "Hottest Startups in Europe," Forbes included our CEO Miki Kuusi on its list of 30-under-30 in Consumer Tech, and the Nordic Startup Awards named us Company of the Year.

We plan on expanding further given the success we have found in our existing markets. We are going to be recruiting over 100 new employees both for our product and design team (now ~25 people) and our new operations teams (now ~60 people, some full-time and some part-time) during the next few years.

These recruiter positions are critical to us due to our growth and large need for new recruits, this is why we are looking for recruiter superheros. We offer the possibility to grow within the company and develop into a key figure at Wolt.

More info on Wolt: https://wolt.com/jobs

Our values

We are open and honest – you share information and give (and process well) a lot of straight feedback
We are curious – you are a fast learner who wants to keep improving
We work wisely – you know how to be efficient through prioritising and finding scalable ways of working
We reach for excellence – you only deliver top-notch results
We take responsibility beyond the obvious – you own your responsibility area fully: no-one will tell you exactly what to do
We are kind – your make others excited to come to work and treat your colleagues and our partners with warmth

About the ops recruiter position
You will be recruiting the members of our current and new country operations teams that consist of a General Manager, Restaurant Partnerships Manager, Restaurant Operations Manager, Courier Operations Manager, Marketing Manager and Customer and Courier Partners Support people.

Focus in the role:
Creative: Creating new and innovative ways to attract the best developers and designers.
Sourcing: Able to source great people, albeit from open source communities through to networking and relationship building and take them through a comprehensive recruiting process, closing at the end.
Customer-obsessed: The candidate is at the heart of our recruiting experience. You will be obsessed with delivering an efficient and scalable recruiting process which scales.
Communication: A great communicator able to deep dive into specific topics related to hiring experts in their respective fields.
Get things done: We won’t tell you what to do – you show us how things should be done.

About you:
- 2–6 years experience in a recruiting role.
- Get excited from getting to travel around the world, be temporarily based wherever needed, finding the best people in all kinds of countries and locations where we expand.
- Able to understand and develop the whole recruiting process.
- Ability to think on your feet in a super fast-moving environment.
- Understanding of competitors, target companies.
- Great networking skills.
- Ability to own technology recruiting, being accountable for all hiring in this area.
- Passionate about hiring efficiently and effectively.
- Coordinate technical assessments, innovating on how we evaluate prospective candidates.
- A strong relationship builder, able to inspire confidence and deliver key hires to senior engineering management.
- Fluent in English. Additional languages a plus but not essential.
- Must be eligible to work in the E.U.

Compensation
The monthly pay is negotiable, and it depends on your experience and your ability to convince us about the results you’ll bring in from day one. In general, the recruiter role is a crucial role and the pay will be competitive and also available to be checked upon once you show us what you got.

As a Wolt full-time employee you’ll be awarded with a negotiable package of stock options, meaning you’ll own a part of the company and will get your share of our possible future success.

Process for filling the role
If we find you might be a good fit for the recruiter role, we’ll follow up with 3–4 rounds of interviews, and some assignments in between where you’ll be able to really show us what you can do! We wish to fill the position as fast as possible, hopefully during January 2018.

For more information, contact Studentwork’s Consultant Manager Marjukka Laakso (0505732425, marjukka.laakso@studentwork.com). Apply via the link below.


Our story
Studentwork is a leading Nordic recruitment and staffing company specialised in rising and experienced graduates. Our view of the business is revolutionary, putting online assessments in the center of every assignment. This is so we can spot the best, minimise on-boarding and recruitment time, and secure cultural and motivational fit between graduates and companies. In fact, our goal is to have the most satisfied customers – one candidate, one employee and one recruitment at a time.


Lue lisää

» Asiakaspalvelijoita sesonkiajaksi, Kekkilä - Vantaa

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Haemme asiakkaallemme Kekkilä Oy:lle Vantaan pääkonttorille asiakaspalvelijoita sesonkiajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää maaliskuusta 2018 elokuun loppuun saakka. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Kekkilän palkkalistoille.

Kekkilä Group on puutarha-alan pohjoismainen markkinajohtaja kasvualusta-, lannoite- ja katetuotteissa. Liiketoiminta jakautuu kolmeen alueeseen: kuluttajat, viherrakentaminen ja ammattiviljely. Kekkilällä on tuotantoa neljässä maassa ja tuotteita myydään yli 60 maahan. Kekkilän omistaa Vapo Oy. Käy tutustumassa Kekkilään enemmän kotisivujen kautta osoitteessa: www.kekkila.fi.

Asiakaspalvelijan toimenkuvaan kuuluu tilausten ja palautteiden käsittely sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi työtehtävässä päivitetään asiakasrekisteriä, annetaan tuoteneuvontaa ja tehdään kampanjasoittoja. Töitä tehdään Kekkilän pääkonttorilla Vantaalla, kauppakeskus Jumbon läheisyydessä. Työtunteja on 37,5h/viikko ja päivittäiset työajat arkisin vaihtelevat välillä 05:45-17:00.

Etsimämme henkilöt ovat taitavia ja myyntihenkisiä asiakaspalvelijoita, jotka tarttuvat toimeen reippaasti ja toimivat luontevasti osana tiivistä tiimiä. Sinulla on kiinnostusta puutarha- ja viheralaa kohtaan. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on reipas asenne ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Työssä menestyminen edellyttää huolellisuutta ja hyviä IT-taitoja. Arvostamme kokemusta laskutuksesta, toiminnanohjaus- ja/tai CRM-järjestelmien käytöstä (esim. Microsoft Dynamics AX, Salesforce) sekä yleistä logistiikka-alan tuntemusta. Pystyt toimimaan sujuvasti suomen kielellä ja pärjäät työssäsi myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

OLET ETSIMÄMME HENKILÖ, JOS:

- Olet loistava asiakaspalvelija, sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostitse
- Puutarha- ja viherala kiinnostaa sinua tai on sinulle tuttu koulutuksen tai kokemuksen puolesta
- Koet myyntihenkisyyden kuvastavan sinua
- Sinulla on hyvät IT-taidot ja olet ennen kaikkea valmis oppimaan uusia asioita ja järjestelmiä
- Et pelkää työskentelyä kiireessä, sinulla on hyvä paineensietokyky ja hallitset nopeasti vaihtuvia tilanteita

TARJOAMME:
Me Kekkilässä uskomme siihen, että saavutamme tavoitteemme toimimalla yhdessä, olemalla luotettavia ja ketteriä sekä keskittymällä lopputulokseen. Tarjoamme sinulle tiiviin ja kivan työporukan sekä paikan mukavassa työympäristössä.

Palkkauksessa noudatetaan Mekaanisen metsäteollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

HAKUOHJEET:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi asiakaspalveluhaluinen ja puutarha-alasta kiinnostunut osaaja, hae oheisen linkin kautta! Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. 050 401 0539.

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelun. Sinulle saattaa siis tulla kutsu videohaastatteluun sähköpostitse, ja vastausaikaa on yleensä muutama päivä. Seuraathan siis sähköpostiasi! Videoita käytetään rekrytointiprosessissa samoin kuin muutakin työtehtävään lähettämääsi materiaalia: niihin pääsee tutustumaan rekrytoijan lisäksi myös toimeksiantajan edustajat. Käsittelemme kaikkea tietoa ehdottoman luottamuksellisesti!

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Projekti-insinööri, Fortum - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen Fortumille projekti-insinööriä.

Fortum Power Solutions tarjoaa energiasektorille asiantuntijapalveluita ja tuotteita kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa. Ydinosaaminen on lämpö-, vesi ja ydinvoimassa.
Projekti-insinöörin tehtävissä vastuullesi kuuluu voimalaitosten generaattorilaitosten kunnonvalvonta-, ylläpito- ja huoltotoimintaan liittyvät mittaus-, asennus- ja huoltotehtävät. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja – tärkeintä meille on, että teet työtä suurella intohimolla! Tehtävässä suoriutuminen vaatii hyviä tietotekniikan perustaitoja sekä kokemusta huolto-, mittaus- ja asennustehtävistä. Sähkö- tai koneasentajan tai –teknikon koulutus katsotaan eduksi.

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan vuoden 2018 alussa.

Valitulle henkilölle tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys sekä huumeaineselvityksen sisältävä terveystarkastus. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvia insinööriopintoja esimerkiksi sähkö-, sähkövoima- tai koneautomaatiotekniikan alalta
- Halua ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
- Suomen ja englannin kielen sujuvaa taitoa

Tulet työllistymään Studentworkin kautta kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2018 loppuun saakka. Tämän jälkeen jatkaminen riippuu projektien etenemisestä. Työpisteesi sijaitsee Espoon Keilalahdessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Laitos- ja rakennesuunnittelija, Fortum - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork hakee asiakkaalleen Fortumille laitos- ja rakennesuunnittelijaa.

Laitos- ja rakennesuunnittelijan roolissa pääset aloittamaan 3D-mallinnuksella ja avustamaan 3D-suunnittelussa. Toivommekin, että 3D-mallinnuksen ja -suunnittelun perusteet ovat tulleet tutuiksi jo opiskelusi aikana. Tässä tehtävässä suunnittelutyökaluna on käytössä Bentleyn MicroStation. Alkuun työsi keskittyy käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitukseen liittyvään suunnitteluun. Kiinnostuksestasi ja kehittymisestäsi riippuen voit päästä tulevaisuudessa mukaan tekemään lujuusanalyyseja, maanjäristysanalyyseja, laserkeilausta sekä lentokoneanalyyseja.

Tässä tehtävässä voit olla urasi alkuvaiheessa, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen Fortumilta sekä tiimisi tuen. Persoonana olet ennakkoluuloton, kokeilunhaluinen ja nautit uuden oppimisesta.

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan vuoden 2018 alussa.

Valitulle henkilölle tullaan suorittamaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä huumausaineselvitys. Tehtävä vaatii ydinvoimalaitoksen valvonta-alueella käymistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa diplomi-insinöörin koulutusta, esim. rakennesuunnittelu tai voimalaitostekniikka
- Analyyttista ja rauhallista työotetta, tehtävä vaatii tarkkuutta
- Ratkaisuhakuisuutta ja tiedonhaun taitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tulet työllistymään Studentworkin kautta kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2018 loppuun saakka. Tämän jälkeen jatkaminen riippuu projektien etenemisestä. Työpisteesi sijaitsee Keilaniemessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

Luo oma uratili

Luo oma uratili, niin saat tiedon ensimmäisten joukossa sinulle soveltuvista avoimista työpaikoista!

Vastaa kyselyymme!

Nuoret Osaajat työelämässä -kyselyssä on 20 yksinkertaista monivalintakysymystä, joihin vastaaminen kestää vain muutaman minuutin!

Yhteistyökumppanit
Ota yhteyttä!