Avoimet työpaikat

Oletko nuori osaaja ja etsit uusia työhaasteita? Tässä listattuna tällä hetkellä avoimet työpaikat, joihin etsimme nuoria osaajia töihin. Jos sinulla on jo uratili, voit kirjautua sisään tästä
Suomen lisäksi toimimme myös Ruotsissa ja Norjassa: 
Ruotsin avoimet työpaikat   Norjan avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Rajaa tuloksia

Ei tuloksia.

» Toimistoassistentti, Espoo - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Me Studentworkilla etsimme nyt kansainväliselle asiakasyrityksellemme vahvistukseksi aikaansaavaa toimistoassistenttia kokopäiväiseen määräaikaiseen työhön Espooseen.

Toimistoassistentin työkuvaan sisältyy mm. yleiset toimistotehtävät (back-office) sekä tukeminen SAP-järjestelmän käyttöön liittyvissä arkirutiineissa. Tehtävä ei edellytä aikaisempaa työkokemusta toimistotehtävistä, mutta etuna siihen katsomme kaupallisen alan koulutuksen.

Toimistoassistenttina työskentelet osana aikaansaavaa, mukavaa ja ammattitaitoista taloushallinnon tiimiä. Tehtävään voidaan lisäksi räätälöidä lisävastuita myös henkilön oman osaamisen sekä kiinnostuksen mukaan. Tehtävä palvelee eniten hakijaa, joka haluaa saada arvokasta työkokemusta sekä kehittymismahdollisuuden. Ennen kaikkea tässä tehtävässä asenne ratkaisee, joten sinun ei tarvitse olla jo valmis alan ammattilainen, vaan saat tiimiltä täyden tuen kehittää omaa osaamistasi.

Oletko sinä match tähän tehtävään? Odotamme työntekijältä:
- Avointa viestintä- sekä vuorovaikutustaitoista sekä huumorintajuista luonnetta.
- Valmiutta ottaa vastaan monipuolisia työtehtäviä.
- Intoa kehittää itseään ja olla vastuuta kantavassa roolissa.
- Sujuvaa suomen –ja englannin kielen taitoa.
- Kaupallista koulutustaustaa.
- Aiempaa kokemusta SAP:n käytöstä

Kyseessä on 6 kuukauden määräaikainen työsuhde Studentworkin kautta. Taitonsa näyttävällä työntekijällä voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittyä alan johtavien henkilöiden kanssa.

Oletko etsimämme assistentti? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen wilma.vilen@studentwork.com, 040 940 2670.Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Taloushallinnon assistentti, Helsinki - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Etsimme nyt asiakkaallemme reipasta ja tarkkaa taloushallinnon assistenttia vahvistamaan organisaation taloushallinnon tiimiä. Taloushallinnon assistentin päätehtävänä on osto- ja matkalaskujen käsittely ja hyväksymiskiertojen valvonta sekä avustavien kirjanpidon ja maksuliikenteen tehtävien hoitaminen.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Toivomme sinulta ymmärrystä taloushallinnon perusprosesseista sekä jonkin verran soveltuvaa työkokemusta. Numeroiden lisäksi, tulet hyvin toimeen myös kollegoidesi ja eri sidosryhmien kanssa. Olet ennakkoluuloton tehtävien suhteen ja olet valmis oppimaan sekä kehittymään taloushallinnon monipuolissa tehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Tehtävään soveltuvia opintoja (esimerkiksi tradenomi)
- Taloushallinnon perusosaamista työkokemuksen kautta
- Järjestelmällisyyttä ja numerotarkkuutta
- Itseohjautuvaa ja omatoimista luonnetta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tehtävään valittava henkilö tulee työllistymään Studentworkin kautta 9 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen ja tämän jälkeen on mahdollista työllistyä asiakasyritykseen. Työajat sijoittuvat arkipäiville ja toimistotyöaikoihin. Työpaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla, hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tehtävät alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kuulostaisiko tämä sinun paikaltasi? Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Katriina Karlsson puh. +358 50 383 9295 (arkisin 10-15).

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lue lisää

» Executive Assistant - Oulu

About the position
We are now looking for a part-time executive assistant for our client Reactive Technologies.

Reactive Technologies aims to develop new technologies that will positively assist the energy industry to deliver cleaner, greener and more affordable energy through more efficient and effective energy management and control. Their mission is to change the way that energy is managed and address some of the energy sector’s biggest challenges. Their customers are located in England and France.

The person we are looking for is motivated and hard-working employee who enjoys an independent role and having responsibility of several areas. A potential candidate may be a student as well as more experienced professional who is looking for a part time job opportunity.

As an executive assistant your tasks vary from supporting several departments including finance, human resources and marketing. Your work tasks may include supporting the company’s accounting company, human resource tasks such as recruitment, insurance and health care. You may also work with secretarial tasks, employment agreements and marketing projects.

What we expect you to be familiar with:

- Fluent Finnish
- Fluent written and spoken English
- Education on suitable field (for example business studies)
- Work experience on finance, HR and/or marketing is an advantage
- Excel; a potential candidate will also enjoy working with numbers

This is a permanent part-time position, and you will have 2-3 workdays per week. Please notice, that in the future this position may employ for fulltime.

If you are interested in the position, please fill in the application as soon as possible! We will start interviewing candidates immediately when suitable applications are received so apply for this position now.

If you have any questions concerning this position, please contact Studentwork’s Consultant Manager Saara Niskanen p. 050 467 5319 (Monday-Friday 9am-15pm).


Lue lisää

» Käyttötukihenkilö Elisa Yritysgurulle Tampereelle - Tampere

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Haemme Elisa Yritysgurulle käyttötukihenkilöä liittymään heidän mahtavaan tiimiinsä!

Käyttötuki palvelee yritysasiakkaita vaihtelevissa, teknisissä ongelmissa. Työtehtävä edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, laajaa ymmärrystä tietotekniikasta sekä siihen liittyvistä laitteista ja ohjelmista. Työssä tarvitset tietotekniikan lisäksi osaamista mobiililaitteista ja tietoturva-asioista. Päätehtävänäsi on puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuva asiakkaan tietoteknisten ongelmien selvitys ja käyttäjien opastus monenlaisissa ongelmatilanteissa laadukkaasti, mutta pilke silmäkulmassa.

Työssä tarvitaan myös nopeaa ongelmanratkaisukykyä, joustavuutta ja kykyä analysoida ja ratkaista erilaisia tietoteknisiä ongelmia yritysasiakkaan näkökulman ymmärtäen. Työtä tehdään itsenäisesti tiimissä. Olethan kärsivällinen ja ystävällinen asiantuntija, joka motivoituu asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta.
Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme sopivien hakijoiden läpikäymisen nopealla aikataululla, joten hae tehtävään vaikka heti!

Tietoa asiakkaastamme:

”Elisa YritysGuru on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. Yritysguru on asiantunteva, helposti tavoitettava ja operaattoririippumaton palvelu erilaisissa yritysten teknisissä ongelmissa.”

Työntekijöiltämme toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiitettävää tai vahvaa osaamista yleisistä toimistotekniikoista ja päätelaitteista, tunnet mm. Office 365 tekniikan sekä sinulla on vahva Outlook osaaminen. Domainmaailman sekä tietoliikenneverkkojen ymmärtäminen on eduksi tämän tehtävän nopeasti haltuun ottamisessa, joten kerrohan ihmeessä, mikäli sinulla on osaamista/ kokemusta/harrastuneisuutta näihin liittyen - kotisivuharrastuneisuus on myös plussaa tässä tehtävässä. Teknisen osaamisen lisäksi sinulla tulisi olla vahvat asiakaspalvelutaidot ja kyvykkyys antamaan hankinnan neuvontaa sekä kyky soveltaa osaamistasi ratkaisuesityksien rakentamiseksi nopealla päättelyllä.

Alla avattuna myös muita Yritysgurun käyttämiä tekniikoita, ja kuulemme mielellämme, mikäli jotkut tekniikoista ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja: Azure AD, jQuery, GitHub, AD, LAN, WLAN, Domain –ohjaukset, Dynaaminen DNS, WordPress, Joomla, MS Intune / muut MDM ratkaisut, PSB F-secure.

Studentwork toimii match makerina tässä haussa. Tehtävässä työllistyt asiakasyritykseemme Studentworkin kautta ja työsuhde on alkuun 6kk määräaikaisuus. Tavoitteenamme on kuitenkin löytää pitkäaikainen työntekijä asiakasyritykseemme, joten sopimuksen jatko on aina mahdollisuus.
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, hakemuksesi ja mahdollinen portfoliosi meille nettisivujemme kautta.


Lue lisää

» Mukava ja asiakaspalveluhenkinen laitteistoasiantuntija Tampereelle - Tampere

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen laitteistoasiantuntijaa auttamaan asiakkaitaan järjestelmiin liittyvien ongelmatilanteiden selvittämisessä. Asiakasyrityksemme asiakaskuntaa ovat mm. ravintola -ja huoltoasemahenkilökunta ympäri Suomen. Mikäli olet auttavainen ja asiakaspalveluhenkinen ongelmanratkaisija sekä sinulla on tietotekniikka hallussa, tämä tehtävä voi olla juuri sinun!

Työtehtäväsi ovat service deskin välittämät vikailmoituksiin liittyvät tehtävät jossa selvität ja ohjeistat asiakkaita laite -ja softaongelmissa heidän järjestelmiinsä liittyen puhelimitse, sähköpostitse, paikan päällä, ylläpitojärjestelmien tai etäyhteyden kautta. Olet tiiviisti yhteyksissä asentajiin ympäri Suomen, sovit heidän kanssaan huoltotoimenpiteistä sekä käyt myös tarvittaessa itse huoltamassa ja korjaamassa maksupäätteitä, automaatteja ja kassoja paikan päällä.
Asiakasyrityksemme tarjoaa mukavan työympäristön sekä mainiot työkaverit! Tulet myös saamaan hyvän perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen tehtävässä aloittaessasi! Tehtävässä pääset oppimaan paljon erilaisista laitteista sekä pääset ratkaisemaan ongelmia alusta loppuun saakka.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla aito halu palvella asiakkaita hyvin ja laadukkaasti sekä nautit ongelmanratkaisusta. Olet reipas ja ratkaisukeskeinen sekä kommunikoit mielelläsi erilaisten ihmisten kanssa. Rohkenet myös tarittaessa kysymään kaverilta apua kinkkisen paikan tullen!

Tehtävä edellyttää:

- Tietotekniikka-alan koulutusta esim. datanomi, tietotekniikan tradenomi, DI..
- Hyvää tietoteknistä ymmärrystä sekä verkkoymmärrystä (miten ne rakentuvat ja toimivat)
- Natiivitason suomen kieltä, sujuvaa englanninkieltä (suullinen ja kirjallinen), ruotsin kielen hallinta on plussaa
- Halua tehdä laadukasta asiakaspalvelua
- Positiivista asennetta sekä halua auttaa ihmisiä teknisissä ongelmatilanteissa

Eduksi katsomme:

Mikäli sinulla on jo kokemusta service desk/ laitteistoasentaja- tyylisistä tehtävistä sekä etäyhteyksistä. Myös SQL sekä Linux ja Windows ympäristöjen hyvä tuntemus ovat iso plussa!

Tehtävässä työllistyt suoraan Studentworkin kautta 6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollisuus keskustella jatkosta! Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten. Hae siis tehtävään, vaikka heti!
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta, jossa kerrot miksi olisit hyvä valinta tehtävään.Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Kaupallinen assistentti, Otavamedia Oy - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Otavamedia Oy kuuluu Otava-konserniin. Yhtiö kustantaa Suomessa yhteensä 25 yleisöaikakauslehteä, joista monet ovat oman alansa markkinajohtajia. Muun muassa Seura, Anna, Kotiliesi, Tekniikan Maailma ja Suomen Kuvalehti ovat elinvoimaisia esimerkkejä vuosikymmeniä jatkuneista lukijasuhteista, jotka nykyään elävät printin lisäksi verkossa. Otavamedia tavoittaa yli 30 verkkosivustollaan kuukausittain noin 2 miljoonaa suomalaista: verkosto on Suomen suurimpia. Suosittuja sivustoja ovat esimerkiksi Kaksplus.fi ja Anna.fi. Otavamedian mobiilisivut tavoittavat viikoittain noin miljoona suomalaista. www.otavamedia.fi

Otavamedia OMA Oy on Suomen johtava sisältömarkkinointia, asiakas- ja sidosryhmäviestintää sekä liikkuvan kuvan tuottamista harjoittava yhtiö. Yksikössä on noin sata sisältömuotoilun ammattilaista. oma.otavamedia.fi

Otavamedialla on kolme kirjakerhoa, joista suurin ja tunnetuin on Suuri Suomalainen Kirjakerho. Kerhotoiminnan lisäksi lukijoille ovat tarjolla myös verkkokirjakaupan palvelut. Otavamedia tarjoaa lisäksi Luekirja-palvelun, jonka kautta voi ostaa sähköisiä kirjoja. Yhtiöllä on sekä yrityksille että kuluttajille tarkoitettu Libricard-kirjalahjakorttipalvelu.

Vuonna 2016 Otavamedian yhtiöiden liikevaihto oli 127,3 milj. € ja niiden palveluksessa on keskimäärin 445 henkilöä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Otavamedialle kaupallista assistenttia Digitaaliset liiketoiminnat –yksikköön, joka vastaa Otavamedian kanavien kaupallisista sisällöistä ja brändien saittikehityksestä. Kaupallisen assistentin ensisijaisena tehtävänä on työskennellä kaupallisten tuottajien työparina ja bloggaajien yhteyshenkilönä natiivimainonnan tuotannoissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (esim. myynti, markkinointi ja viestintä)
• +1v. kokemusta työn ja/tai harrastuneisuuden kautta, erityisesti Facebook -markkinoinnista, PhotoShopista, GA -analytiikasta ja bloggaamisesta/blogien aktiivisesta seuraamisesta
• Hakukoneoptimoinnin (SEO:n) perusteet sekä aiempi kokemus Wordpress- ja Blogger -blogialustoista katsotaan eduksi

Sinä olet ”match” tähän tehtävään, mikäli olet idearikas ja luova somenatiivi, mutta samalla tarkka, vastuullinen ja rauhallinen persoona. Tämän lisäksi toivomme, että kykenet ottamaan nopeasti koppia työtehtävistä etkä hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita, vaan saat niistä ylimääräistä ”boostia” työpäivääsi.

Sinulla on tiedossa monipuolisia tuotantoja kiinnostavien sisältöjen parissa ja paljon uuden oppimista monikanavaisessa mediaympäristössä. ”Don’t you worry”, et joudu kohtaamaan tätä kaikkea yksin, vaan sinut ottaa innolla vastaan 13 henkilön iloisen innovatiivinen digitiimi!

Tehtävään valittu henkilö työllistyy Studentworkin kautta 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on äitiyslomasijaisuus ja työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa. Työajat sijoittuvat arkipäiville ja työajat ovat liukuvia toimistotyöaikojen puitteissa. Työpaikka sijaitsee erinomaisella paikalla Pasilan rautatieaseman vieressä.

Tunnistatko itsesi? Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Katriina Karlsson puh. +358 50 383 9295 (arkisin 10-15).

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lue lisää

» Start-up minded Analyst, Fortum - Espoo

About the position
Studentwork is looking for an Analyst to work for our client Fortum in their Technology & Venture Development team.

Technology and Venture Development team is responsible for Fortum’s research and development activities and is the in-house incubator for start-ups. The team focuses on developing ideas into new business concepts and incubating them internally to growing business ventures. Team also offers various venture development services like patenting support, innovation facilitation and technology scouting.

As an analyst your role is to support the Project Managers to manage concept study and experiment projects within a wide variety of different topics. You will also have an active role in developing the new ideas in the pipeline and scouting for new technologies and areas of interest.

We value attitude over experience! By attitude we mean learning-orientation and self-leadership – curiosity over the new technologies and drive to learn. Hence, you can be in the beginning of your career but, however, we hope that you have some projects to show us.

What we have to offer:
We offer you a dynamic international working environment in the project organization. You will have an opportunity to work in very different types of pilots and experiments with ambitious targets to build new energy ventures for Fortum. You have the opportunity to develop your skills and expertise in new areas and technologies. You’ll also get to work in an environment that combines the freedom and speed of a start-up with the support of a big corporation.

What we expect from you:
- You are passionate about innovation and experimenting.
- Ability to develop and conceptualize new ideas towards piloting.
- Analytical mind-set and ability to deliver under pressure
- University degree (for example in Engineering or Economics).
- Fluency in English and with Excel

We also appreciate expertise in some emerging technology or renewable energy sources is an asset.

The recruitment process will take place in August. The position is full-time for six months via Studentwork. For a person who shows their talent there are good chances for a permanent position. Fortum’s office is located in Keilaniemi, Espoo.

Are you a match for the position?
If you feel that you meet these requirements, please send your CV and your application letter with a salary request in English as soon as possible through Studentwork’s homepage. Want to hear more? Contact Consultant Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com or 0505732425).


Our story
The story of Studentwork started in a small student apartment in Helsinki, when two students, Lucas and Tomas decided in 2004 to set up a company of their own. Today Studentwork is one of the largest recruitment and staffing agencies in the Nordic countries specialized in young talents.

Studentwork helps young talents in finding a great start for their careers and enterprises to find the best and most suitable employees. Through staffing services, a client company receives either a permanent, part-time or seasonal employee. Through recruitment, companies recruit young talents to longer contracts. Studentwork´s most important task is to help customers and young talents to find each other.Lue lisää

» Osa-aikainen taloushallinnon assistentti - Pirkkala

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaallemme Eltel Networksille Pirkkalaan tarkkaa, täsmällistä ja skarppia taloushallinnon assistenttia avustamaan taloushallintoon liittyvissä projekteissa. Työtehtävät ovat projektien kontrollointiin ja raportointiin liittyviä avustavia tehtäviä: tiedon keräämistä eri taloushallinnon ja tuotannon järjestelmistä ja kokoamista projektiseuranta- Exceliin. Työ on osa-aikainen ja vakituinen, joten sopii erinomaisesti esimerkiksi taloushallinnon/ talouspuolen opiskelijalle opintojen ohelle! Työtä on tarjolla noin 40 tuntia kuukaudessa ja työvuorot ovat sovittavissa joustavasti projektien ympärille. Mikäli siis tarkka ja rutiininomainen taloushallinnon tukitehtävä kiinnostaa sinua, toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Nappitekijälle tehtävässä on myös tulevaisuudessa mahdollisuus päästä laajemmin hyödyntämään taloushallinnon osaamista sekä ennen kaikkea saamaan hyvää työkokemusta eri järjestelmistä ja ison talon toimintatavoista pitkällä tähtäimellä!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Talouspuolen koulutusta/ opintoja
- Halua tehdä tarkkaa ja rutiininomaista työtä
- Hyviä oppimisvalmiuksia eri järjestelmien sisäistämiseen sekä hyviä IT- taitoja
- Reipasta ja oma-aloitteista työotetta


Tehtävässä työllistyt asiakasyritykseemme Studentworkin kautta. Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten, joten hae tehtävään vaikka heti! Tehtävä alkaa sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Heidi Hyysalo, heidi.hyysalo@studentwork.com tai p. 050 5645294, soittoaika torstaisin klo 13:30-14:30


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Sähkösuunnittelija, Ramboll - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme Rambollille motivoituneita sähkösuunnittelijoita, Espoon Niittykumpuun.

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja asiantuntijayritys. Työmme tavoitteena on luoda asiakkaidemme, asiakkaidemme asiakkaiden ja koko yhteiskunnan toimintaa aidosti eteenpäin kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa luova, näkemyksellinen ja vastuullisesti toimiva henkilöstömme. Uudenlaiseen ajattelutapaan rohkaiseva työilmapiiri, motivoiva vastuun antaminen ja mahdollisuus monialaiseen yhteistyöhön ovat meillä Rambollissa laadukkaan projektitoiminnan kantava voima.

Sähkösuunnittelukohteemme ovat tyypillisesti vaativia teollisuuden, kiinteistöjen ja SIA-suunnittelun rakennushankkeita. Toimeksiantoihimme kuuluvat mm. suuret infrarakennuskohteet, kokonaisuuksien energianhallinta sekä erikoisosaaminen esimerkiksi AV- ja ICT-tekniikassa. Tarjoamme myös rakennuttamisen, valvonnan ja käyttöönoton asiantuntijapalveluita.


Vastuualueinasi tehtävässä ovat muun muassa kiinteistöjen ja teollisuuden sähkösuunnittelu erilaisissa asiakasprojekteissa. Ramboll kouluttaa ja perehdyttää valitut henkilöt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Sähköinsinöörin koulutusta (amk tai DI)
- Kokemusta AutoCAD-suunnitteluohjelmistosta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työskentelet osana asiakasprojekteja
- Oma-aloitteista ja tavoitekeskeistä otetta työntekoon
- Aitoa kiinnostusta sähkösuunnitteluun

Arvostamme:
- Kokemusta sähköasennuksesta
- Aiempaa työkokemusta alalta

Tehtävä on aluksi 8 kuukauden määräaikainen työsuhde Studentworkin kautta. Osaamisensa näyttävälle tekijälle voi olla mahdollisuudet tehtävässä jatkamiseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pikaisesti ja jätä hakemuksesi tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Wilma Vilen, p. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.
Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Laskuttaja, Gasum Oy - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Olemme suomalainen energiayhtiö ja kaasualan paras asiantuntija Suomessa. Tavoitteenamme on yhdessä kumppaniemme kanssa edistää kehitystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.
Tuomme Suomeen maakaasua, jalostamme kotimaista uusiutuvaa biokaasua ja siirrämme ja toimitamme kaasua energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maantie- ja meriliikenteelle. Yhdessä tytäryhtiömme Skangasin kanssa kehitämme Pohjoismaista LNG-markkinaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Gasum on 100 prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Yhtiömme liikevaihto oli 843 miljoonaa euroa vuonna 2016. Gasum-konsernissa työskentelee noin 400 henkilöä.


Studentwork etsii asiakkaalleen Gasumille laskuttajaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Tehtävässä toimit osana kolmen hengen laskutustiimiä, joka vastaa Gasumin Suomen toimintojen laskutuksesta. Tiimin vastuulla olevat tuotteet ovat energialaskutus (maakaasu, biokaasu, LNG) ja projektilaskutus (Gasum Tekniikka Oy). Tehtäväsi on vastata liiketoimintojen laskutuksesta ja osallistua kehitystehtäviin yhdessä laskutuspäällikön kanssa. Liiketoiminnat ja asiakkaat ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita ja tulet työskentelemään eri sidosryhmien kanssa päivittäin. Käytössä olevat järjestelmät ovat Enoro Energiahallinta sekä Microsoftin AX.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja työllistyt suoraan Gasumille vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Gasumilla sinua odottaa mukava tiimi, huolellinen perehdytys sekä haastava ja mielenkiintoinen työ.

Toivomme sinulta:
- Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)
- Talouden ymmärrystä ja kokemusta erityisesti laskutuksesta
- Hyviä Excel-taitoja ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
- Avointa ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä numerotarkkuutta

Lisäksi odotamme hyvää englannin kielen taitoa, sillä konsernimme virallinen kieli on englanti. Energia-alan tunteminen on hyväksi, mutta ei pakollista.

Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat päästä nauttimaan työstä mahtavassa organisaatiossa ja huipputiimissä, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (p. 0505732425).


Lue lisää

» Mekaniikkasuunnittelija bioenergia-alalle, BioGTS - Jyväskylä

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Asiakkaamme on Jyväskylässä toimiva oman toimialansa innovaattori sekä asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja valmistaa biokaasu- ja biodiesellaitoksia. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja kasvaa huikeaa vauhtia: BioGTS kuuluu Suomen kasvuyritysten TOP 100 listan kärkeen! Talo tarjoaa erinomaiset kehitys- ja kasvumahdollisuudet urallesi, jossa positiot rakennetaan henkilöiden ydinosaamisen sekä vahvuuksien kautta. Saat rinnallesi monialaisen, osaavan sekä mukavan työyhteisön, johon kuuluu muun muassa arkkitehteja, sähkö- ja automaatiosuunnittelijoita sekä projektipäälliköitä!

Etsimme asiakkaallamme BioGTS:lle mekaniikkasuunnittelijaa. Tässä tehtävässä pääset tekemään suunnittelutyötä monipuolisesti erilaisten projektien parissa. Suunnittelet työpiirustuksia mm. laitesuunnitteluun, teräsrakenteisiin, putkistoihin ja teet laitoslayoutsuunnittelua sekä lujuus- ja painelaitelaskelmia. Suunnitteluprojektit keskittyvät ennemmin isoihin kokonaisuuksiin, ei niinkään hienomekaniikan saralle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

• Mekaniikkainsinöörin koulutusta tai muuta vastaavaa koulutusta
• Työkokemusta vähintään 1-2 vuoden ajalta suunnittelutehtävistä ja 3D-mallintamisesta
• Vertexin käyttökokemusta/ymmärrystä (asiakkaamme pääasiallinen työväline)

Eduksi
• Ymmärrystä/käyttökokemusta Solidworks, Inventor
• Kokemusta teräsrakennesuunnittelusta ja/tai painelaitelaskelmista

Voit olla vielä nuorempi osaaja tai jo kokeneempi konkari, kunhan sinulla on halu ja intohimo päästä osaksi innovatiivista yritystä sekä halua päästä mukaan oppimaan kasvavasta biotekniikan alasta! Hakijalta toivomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää paineensietokykyä. Tässä tehtävässä korostuvat erityisesti tekemisen meininki, proaktiivisuus sekä halu kehittyä ammatillisesti!
Tehtävässä työllistyt Studentworkin kautta ensiksi 9 kuukauden työsuhteeseen learn& hire- mallin mukaan, jonka jälkeen tavoite ja tahtotila on rekrytoitua asiakasyritykseemme. Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten, joten hae tehtävään vaikka heti! Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-16 mielellään Consultant Manager Jenni Siivonen jenni.siivonen@studentwork.com tai p. 046 922 4036.


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» Asiakasneuvottelijoita B2B-projekteihin, MicroMedia Oy - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Asiakkaamme MicroMedia Oy:n liiketoiminnan kasvaessa voimakkaasti, etsimme heille Helsinkiin Bulevardille myyntihenkisiä asiakasneuvottelijoita B2B-projekteihin. MicroMedia Oy auttaa yrityksiä asiakashankinnan tehostamisessa suunnitellen ja toteuttaen kampanjoita, ohjelmia ja tarjoamalla ulkoistuspalveluita.

Asiakasneuvottelija kontaktoi yrityksiä puhelimitse tarjoten asiantuntevaa palvelua sekä varaa tapaamisia, tekee puhelinhaastatteluja ja hakee aktiivisesti myyntidiilejä. Asiakasneuvottelijalla on tärkeä rooli erinomaisten asiakaskokemusten luomisessa ja näin ollen toivommekin, että työskentelytavastasi paistaa halu kehittyä myynnin- ja markkinoinnin tehtävissä.

MicroMedia lanseeraa keväällä Bulevardin Markkinointiakatemian (BMA). BMA keskittyy asiakasneuvottelijoiden valmentamiseen järjestämällä workshoppeja ja ensiluokkaista koulutusta, jonka avulla voit kehittyä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi. BMA keskittyy muun muassa digitaaliseen markkinointiin sekä B2B myynnin ja markkinoinnin perusteisiin.

BMA:n lisäksi MicroMedia tarjoaa energisen tiimin, vaihtuvia asiakasprojekteja, kiinteän tuntipalkan sekä proviision, joustavat työajat ja mahdollisuudet työuralla etenemiseen.


Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Odotamme asiakasneuvottelijalta seuraavia ominaisuuksia:

-Asiakaslähtöistä, dynaamista ja energistä otetta työntekoon.
-Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aitoa kiinnostusta myyntityötä kohtaan.
-Tavoitteellista ja tuloshakuista työskentelyotetta.
-Iloista, innostavaa ja positiivista asennetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Marjukka Laakso, 0505732425.

Rekrytointiprosessin ensimmäinen vaihe on videohaastattelu. Sinulle saattaa siis tulla kutsu videohaastatteluun sähköpostitse, ja vastausaikaa on yleensä muutama päivä. Seuraathan siis sähköpostiasi! Videoita käytetään rekrytointiprosessissa samoin kuin muutakin työtehtävään lähettämääsi materiaalia: niihin pääsee tutustumaan rekrytoijan lisäksi myös toimeksiantajan edustajat. Käsittelemme kaikkea tietoa ehdottoman luottamuksellisesti!


Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.


Lue lisää

» Junior Software Developer, Software Point, Espoo - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Etsimme asiakkaallemme rekrytointitoimeksiantona useaa Junior Software Developeria kokopäiväisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Software Point on pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja. Ohjelmistoja käytetään yli 500:ssa teollisuus-, tutkimus- ja sairaalalaboratoriossa. Pääkonttori sijaitsee Espoossa ja muut toimipisteet Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa. Lisää yrityksestä kotisivuilla: www.softwarepoint.com

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä näyttämään kyntesi IT-alan huippuosaajien kanssa, ja kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi. Positiossa löytyy kansainvälisiä kehittymismahdollisuuksia.

Junior Software Developerin tehtävässä työskentelet räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen parissa. Pääset siis luomaan uutta koodia sekä kehittämään ja parantamaan vanhoja järjestelmiä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voit olla juuri valmistunut tulevaisuuden lupaus tai jo jonkin verran työelämässä kannuksia hankkinut tekijä. Tärkeintä on aito palo softakehitykseen ja erityisesti halu kehittyä asiantuntijaksi.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään? Edellytykset tehtävässä menestymiseen:
- Kiinnostus Software Pointin tuotteiden kehittämistä kohtaan
- Kokemusta Javasta, Javascriptistä, SQL:sta tai muun oliokielen käytöstä
- Hyvä harrastuneisuuspohja koodaamisesta
- Pitkäjänteinen työskentelyote sekä hyvät tiimityöskentelytaidot
- Oma-aloitteinen ja kehitysorientoitunut asenne uusiin teknologioihin
- Hyvää suomenkielen kirjallista- ja suullista taitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittyä alan johtavien asiakkaiden projekteissa sekä olla osa voimakkaasti kasvavaa kansainvälistä asiantuntijaorganisaatiota. Viihtyvyytesi varmistamiseksi asiakkaamme tarjoaa miellyttävän työympäristön sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Hakuohjeet
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Mikko Niiranen 0440552856 (ark. 15–16) tai mikko.niiranen@studentwork.com.

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelun. Sinulle saattaa siis tulla kutsu videohaastatteluun sähköpostitse, ja vastausaikaa on yleensä muutama päivä. Seuraathan siis sähköpostiasi! Videoita käytetään rekrytointiprosessissa samoin kuin muutakin työtehtävään lähettämääsi materiaalia: niihin pääsee tutustumaan rekrytoijan lisäksi myös toimeksiantajan edustajat. Käsittelemme kaikkea tietoa ehdottoman luottamuksellisesti!

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lue lisää

» Reskontranhoitaja, Caruna - Espoo

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys, joka vastaa 650 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönjakelusta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla, Lapissa sekä Satakunnassa. Carunassa työskentelee noin 270 henkilöä ja yhtiö työllistää suoraan yhteensä 2 000 työntekijää eri puolilla Suomea. Caruna panostaa vahvasti säävarman verkon rakentamiseen ja investoi vuosittain noin 200 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen. Carunan omistavat suomalaiset eläkevakuutusyhtiöt Keva (12,5 %) ja Elo (7,5 %) sekä kansainväliset infrastruktuurisijoittajat First State Investments (40 %) ja Borealis Infrastructure (40 %).

Studentwork etsii asiakkaalleen Carunalle reskontranhoitajaa Espooseen.

Tehtävässä tulet työskentelemään osana kymmenen hengen laskutustiimiä. Vastuullesi kuuluu reskontranhoito, mutta myös muut tiimin työtehtävät. Tässä tehtävässä ei ole kyse vain suorittamisesta ja rutiineista, vaan pääset aktiivisesti luomaan uutta ja soveltamaan asiantuntijuuttasi. Toimit osana ammattilaisten tiimiä ja ja reskontran osalta pystyt tukemaan ja ohjeistamaan kollegoitasi päivittäisessä työssä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Vahvaa reskontraosaamista ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.
- Organisointikykyä – Olet suunnitelmallinen, ahkera ja osaat priorisoida asianmukaisesti. Et pelästy ajoittain hektistä työtahtia.
- Kykyä luoda uutta - osaat hyödyntää vahvaa osaamistasi prosessien ja toimintamallien luomisessa
- Positiivista asennetta muutosten keskellä – Oma-aloitteisuus, joustavuus ja iloinen mieli auttavat aina muutostilanteessa.

Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Carunalle vakituiseksi ja kokopäiväiseksi työntekijäksi. Hakuaika päättyy 24.8.

Carunalla sinua odottaa mukava tiimi, huolellinen perehdytys sekä haastava ja mielenkiintoinen työ. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425, marjukka.laakso@studentwork.com).


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Lue lisää

» 3D-mallintaja / nuorempi suunnittelija - Oulu

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Haemme nyt asiakkaallemme Ouluun 3D-mallintajaa / nuorempaa suunnittelijaa.

Asiakasyrityksemme on Euroopan johtava rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijayritys, joka tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita niin suuriin kuin pieniinkin hankkeisiin. Monipuoliset projektit pitävät huolta siitä, että työnkuva säilyy mielekkäänä ja mielenkiintoisena. Työntekijälle tarjotaan aktiivisesti koulutusta ja kehityskaarimahdollisuudet ovat laajat.

Oletko vastavalmistunut, jo hieman kokemusta kerryttänyt osaaja, jolla on suurta intoa uuden oppimiselle ja itsensä kehittämiselle? Etsimme nyt asiakkaallemme Ouluun teollisuuspuolelle junior-tason 3D mallintajaa / nuorempaa suunnittelijaa.

Olet rauhallinen tiimityöskentelijä, joka tarpeen tullen viihtyy myös omissa oloissaan. Hoidat annetut tehtävät tunnollisesti ja aikataulussa, sekä otat neuvoja ja oppia mielelläsi vastaan. Olet motivoitunut tekijä, jolla on kokemusta 3D-mallintamisesta, tehdasympäristössä työskentelystä tai asentajan tehtävistä. Myös harrastuneisuus ja mielenkiinto 3D-mallintamista kohtaan sekä kenttäkokemus putkistosuunnittelusta tai asennuksesta katsotaan eduksi. Työssä pääset haastamaan jatkuvasti itseäsi osana kahdentoistahengen laitesuunnittelutiimiä ja kehittämään osaamistasi kokeneiden tekijöiden rinnalla.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on:
· 0-1 vuoden työkokemus tai harrastuneisuutta alaa kohtaan
· 3D Vertex Plant- ohjelmiston perusosaaminen, suureksi eduksi myös harrastuneisuus
· CAD- ja toimistosovellusten käyttötaidot
· Sujuva englannin kielen taito
· Hyvä kokonaisuuksien hahmottaminen ja osaat ilmaista itseäsi selkeästi

Tämä on ihanteellinen tilaisuus vielä uransa alkuvaiheessa olevalle tekijälle, joka pääsee kehittämään itseään kokeneiden ammattilaisten rinnalla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden löydyttyä, joten haethan paikkaa heti alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa Studentworkin Consultant Manager Saara Niskanen p. 050 467 5319.

Lue lisää

» Logistic Agents, Kemira - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Kemira is a global company providing chemicals and expertise to operations around the world. We are committed to being our customers’ first choice by bringing sustainable value through improved product quality, better process and resource efficiency. We offer a result-oriented and collaborative culture that empowers you to drive excellence and innovation with a major impact on the future.
If you have the right mix of curiosity, a drive for excellence and an innovative mindset, we want to talk to you.


Etsimme suorarekrytointina asiakkaallemme Kemira Oyj:lle logistiikan osaajia Gdanskin asiakaspalveluosastolle Puolaan. Kansainvälinen asiakaspalveluosasto palvelee EMEA-aluetta ja se on jaettu kahteen eri tiimiin: front office- sekä back office -tiimiin. FO-tiimin tehtävänä on olla suorassa yhteydessä asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin kun taas BO-tiimin tehtävänä on koordinoida kuljetuksia.

Tässä tehtävässä työllistyt BO-tiimiin. Vastuualueisiin lukeutuu mm. erilaisten kuljetusten suunnittelu, aikatauluttaminen, järjestely ja seuranta sekä vaarallisten aineiden kuljetuksiin liittyvien dokumenttien laadinta. Kemira Oyj:llä on käytössä SAP –käyttöjärjestelmä.

Kemira Oyj tarjoaa sinulle
• Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut
• Hyvät uramahdollisuudet
• Hyvän yrityskulttuurin
• Ystävällisen ja kansainvälisen ilmapiirin

Mitä tehtävä edellyttää sinulta
• Hyviä tiimityöskentelytaitoja
• Kykyä organisoida ja priorisoida tehtäviä paineen alla
• Hyviä kirjallisia ja suullisia kommunikaatiotaitoja sekä suomeksi että englanniksi
• Eduksi katsotaan:
- Logistiikka-alan koulutus
- Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
- Aiempi kokemus SAP:in käytöstä


Tehtävän aloitus ajoittuu viimeistään syyskuun alkuun, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa heti alla olevan linkin kautta. CV:n ja hakemuksen tulee olla englanniksi. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen. (puh. +35840 940 2670).
Our story
The story of Studentwork started in a small student apartment in Helsinki, when two students, Lucas and Tomas decided in 2004 to set up a company of their own. Today Studentwork is one of the largest recruitment and staffing agencies in the Nordic countries specialized in young talents.
Studentwork helps young talents in finding a great start for their careers and enterprises to find the best and most suitable employees. Through staffing services, a client company receives either a permanent, part-time or seasonal employee. Through recruitment, companies recruit young talents to longer contracts. Studentwork´s most important task is to help customers and young talents to find each other.Lue lisää

» Robot Operator, Fibox Oy - Tampere

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Fibox on suomalainen yksityisyritys, jolla on tytäryhtiöt kymmenessä maassa, neljä tuotantolaitosta ja lukuisia paikallisia jakelijoita jokaisella mantereella. Tarjoamme täyden arvoketjun tarkkuutta vaativien muovipuristeiden tuotesuunnittelusta komponenttien valmistukseen ja sähkökeskusten suunnitteluun sekä valmistukseen. Maailmanlaajuisen toimitusketjumme alkulähteinä ovat uudenaikaiset tehtaat Euroopassa ja Aasiassa.

Etsimme asiakkaallamme Fibox Oy:lle Robot Operatoria vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Sarankulmassa sijaitsevaan toimipisteeseen, jonka toiminta on keskittynyt erityyppisten koteloiden kokoonpanoon. Käytämme robottiasemia muovipuristeiden työstämiseen eri työvaiheissa.

Robot Operatorin työtehtävät liittyvät pääasiallisesti käsivarsirobotin käyttöön, jolloin vastaat kokonaisvaltaisesti robottiaseman toiminnasta. Työtehtäviisi sisältyy robotin ohjelmien muokkausta erilaisiin projekteihin ja asiakkaiden toiveisiin liittyen. Työskentelet yhdessä toisen Robot Operatorin kanssa, ja tarvittaessa saat häneltä tukea ja opastusta, joten sinun ei tarvitse kuitenkaan olla vielä valmis ammattilainen. Tarvittaessa työtehtäviisi kuuluu myös muita tuotantoon liittyviä tehtäviä. Mikäli sinulla on käyttökokemusta teollisuusrobotin käytöstä, ja sinulta löytyy kehittymishalukkuutta, voisit olla match tähän tehtävään!

Odotamme hakijoilta:
• Työkokemusta automaatiorobotin käytöstä tai vastaavasta, jota pystyisit hyödyntämään tässä tehtävässä
• Kykyä pystyä muokkaamaan robottiin liittyviä ohjelmia
• Kykyä pystyä lukemaan teknisiä dokumentteja sekä ymmärtämään mitoituksia
• Soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi sähkö- ja automaatioasentaja tai koneistaja
• Suomen TAI englannin kielen taitoa (avustava suomen kielen taito riittää)

Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin aikaväleillä 06-14 sekä 14-22. Toivomme hakijalta valmiutta pystyä työskentelemään tarvittaessa myös yövuorossa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa myös organisaation sisällä, ja vastuuta sinulle on tarjolla niin paljon kuin haluat sitä itse ottaa! Työtehtävä on huikea mahdollisuus esimerkiksi nuorelle osaajalle päästä heti kiinni vakituiseen työhön, ja päästä kasvattamaan omaa ammattitaitoa mahtavassa nuorekkaassa työporukassa. Pääset työskentelemään yrityksessä, joka on koteloteollisuuden huipulla!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pikaisesti ja jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi tehtävään alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään Consultant Manager Jenni Siivonen puhelimitse 046 922 4036 tai sähköpostitse jenni.siivonen@studentwork.com


Lue lisää

» Vastavalmistunut Sähkövoimainsinööri - Oulu

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Haemme nyt asiakkaallemme Ouluun vastavalmistunutta sähkövoimainsinööriä.

Omaat tehtävään soveltuvan teknisen peruskoulutuksen sekä suurta intoa uuden oppimiselle ja kehittää omaa ammatillista osaamista. Etsimme nyt asiakkaallemme Ouluun teollisuuspuolelle aloittelija-tason sähkövoimainsinööriä.

Olet ulospäinsuuntautunut ja rauhallinen tiimityöskentelijä, jolla on järjestelmällinen ote työhön ja hyvät yhteistyötaidot. Haluat kehittää osaamistasi ja uskallat kysyä neuvoa, jos sitä tarvitset. Olet motivoitunut oppija, jolla on suurta kiinnostusta sähkövoimatekniikkaa kohtaan sekä mahdollisesti kokemusta tehdasympäristössä työskentelystä tai asentajan tehtävistä. Myös harrastuneisuus katsotaan suureksi eduksi.

Sinulla on tietämystä sähkö- ja automaatiosuunnittelun perusteista, sähkökojeistoista ja taajuusmuuttajista, pienjännitejakelusta sekä teollisuuden sähkömaadoituksesta ja sähköalalla käytettävistä standardeista. Työssä pääset haastamaan jatkuvasti itseäsi osana kahdeksanhenkistä tiimiä. Työnkuvaan tulee sisältymään myös jonkin verran asiakasrajapinnassa toimimista, joten asiakaspalvelutaidoista on työssä hyötyä. Tämä on ihanteellinen tilaisuus uransa alussa olevalle tekijälle oppia alasta kokeneiden tekijöiden rinnalla!

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on:

· 0-1 vuoden työkokemus tai harrastuneisuutta alaa kohtaan
· Halua oppia ja kehittyä ammatillisesti ja sinulla on innostunut ote suunnittelutehtäviin
· Hyvä kokonaisuuksien hahmottaminen ja osaat ilmaista itseäsi selkeästi
· CAD- ja toimistosovellusten käyttötaidot
· Sujuva englanninkielen osaaminen

Asiakasyrityksemme on Euroopan johtava rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijayritys, joka tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita niin suuriin kuin pieniinkin hankkeisiin. Monipuoliset projektit pitävät huolta siitä, että työnkuva säilyy mielekkäänä ja mielenkiintoisena. Työntekijälle tarjotaan aktiivisesti koulutusta ja kehityskaarimahdollisuudet ovat laajat.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden löydyttyä, joten haethan paikkaa heti alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa Studentworkin Consultant Manager Saara Niskanen p. 050 467 5319.

Lue lisää

» Osa-aikainen myyntikoordinaattori, Skandinaviska Enskilda Banken AB - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
SEB on pohjoiseurooppalainen finanssikonserni, jolla on noin 17 000 työntekijää ja yli 5 miljoonaa asiakasta, joista 400 00 yritysasiakasta. SEB toimii 20 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnot työllistävät noin 400 henkeä omaisuudenhoidossa, yrityspankkitoiminnoissa, korttiliiketoiminnassa ja henkivakuutustoiminnassa.

SEB Private Banking tarjoaa omaisuudenhoitopalveluja yksilöllisin ratkaisuin, kattavan valikoiman sijoitusinstrumentteja sekä ammattitaitoisen henkilökunnan. SEB:llä Private Banking on enemmän kuin pelkkää omaisuudenhoitoa – vaan henkilökohtaista, todistettavasti ensiluokkaista ja räätälöityä omaisuudenhoitoa. Kulmakivinä on läheinen asiakassuhde sekä omaisuudenhoitajan ehdoton ammattitaito.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SEB:lle osa-aikaista myyntikoordinaattoria Private Banking -tiimiin. Puhelimen täytyy tuntua luonnolliselta käden jatkeelta, sillä Sales Coordinatorina luot puhelimitse laadukkaita asiakaskontakteja ja sovit tapaamisia varainhoidon asiantuntijoille. Kohderyhmääsi kuuluvat varakkaat yksityishenkilöt ja menestyvät yritykset.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Menestyt tehtävässä, mikäli olet luonteeltasi energinen, tarkka, itseohjautuva ja sinnikäs. Private Banking-tiimissä töitä tehdään kunnianhimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa. Tuloskeskeisessä työympäristössä on tärkeää osata ottaa myös rennosti ja kohdata vastoinkäymiset oppimiskokemuksena – et hätkähdä painetta, vaan enemminkin motivoidut haasteista. Työkokemus- ja koulutustaustasi ei ole valinnassa tärkein tekijä, vaan tehokas tuloksentekoasenne. Lisäksi katsomme eduksi mielenkiinnon rahoitusalaa kohtaan. Tehtävä vaatii kiitettävää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on plussaa.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen. Työpaikka sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa. Töitä on tarjolla 2-3 päivää viikossa, joten tämä työ sopii esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle tai vastavalmistuneelle. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville 8-16 välillä, mutta voit myös joustavasti itse vaikuttaa omiin työaikoihisi. SEB tarjoaa erittäin kilpailukykyisen peruspalkan ja lisäksi provisiomallin, jonka suuruuteen vaikuttaa oma panoksesi.

Hakuohjeet
Olisiko tämä sinun mahdollisuutesi päästä näyttämään kyntesi ja kehittymään osana kansainvälistä organisaatiota? Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Katriina Karlsson puh. +358 50 383 9295 (arkisin 10-15).

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lue lisää

» Junior ohjelmistosuunnittelija - Oulu

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Etsimme nyt asiakkaallemme Etteplanille kokoaikaiseen työsuhteeseen tulevaisuuden lupausta ohjelmistosuunnittelun saralla.

Etteplan on kansainvälinen teollisten laitteiden ja koneiden suunnittelun, sulautettujen järjestelmien ja IoT:n sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Etteplan on Pohjoismaiden suurin teknistä suunnittelua ja dokumentointia tarjoava yritys.

Etteplan etsii nyt siis joukkoonsa tulevaisuuden lupausta oppimaan lisää ja kerryttämään työkokemusta ohjelmoinnin työtehtävissä. Voit olla vastavalmistunut tai jo muutaman vuoden työkokemusta kerryttänyt osaaja.

Etsimämme henkilö on uusiin projekteihin helposti mukautuva tiimipelaaja, jolla on hyvät kommunikointitaidot. Työ sisältää vaihtuvia projekteja, joten uuteen projektiin asennoituminen ja halu oppia uutta täytyy olla sinulle luonnollista.

Mitä odotamme hakijalta:
- C ja C++ osaaminen ja elektroniikan perusteiden ymmärtäminen on välttämätöntä tehtävässä
- hyviä kommunikointitaitoja
- soveltuvaa koulutustaustaa (esim. opintoja elektroniikan tai tietotekniikan saralla), mutta Etteplan pitää suuressa arvossa myös alan harrastuneisuutta
- tiimityöskentelytaitoja ja intoa uusien ihmisten kanssa työskentelyyn
- sujuvaa englannin kielen taito
- ymmärrys RF tekniikasta ja sulautetuista järjestelmistä sekä osaaminen Embedded Linuxista ja Labviewstä katsotaan eduksi

Mikäli varsinaista työkokemusta et ole vielä ehtinyt kerryttämään, toivomme että liität hakemukseen esimerkiksi portfolio-sivuston tai kerrot sanallisesti toteuttamistasi projekteista.

Etsimme nyt siis todellista tiimipelaajaa, joka ei pelkää uusiin haasteisiin tarttumista! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua, joten jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Studentworkin Consultant Manager Saara Niskanen, p. 050 467 5319 (ma-pe 9.00-15.00).

Lue lisää

» Projektinhoitaja Kokkolaan - Kokkola

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Caverion on eurooppalainen yhtiö, joka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. He ovat Euroopan johtavia teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisudelle tarjoavia yhtiöitä, jolla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa.

Caverionin visiona on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Heidän palveluitaan käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa.


Etsimme nyt Caverion Oy:lle projektinhoitajaa Pohjanmaalle. Pääasiallisena työpaikkakuntanasi on Kokkola. Voit olla vasta opintosi päättänyt, urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden ammattilainen, jolla on motivaatio kehittää itseään ja halu sitoutua Caverionin tarjoamaan rooliin.

Projektinhoitajan tehtävässä pääset mielenkiintoiseen ja vastuulliseen rooliin erityisesti uudis- ja korjausrakentamisen urakointikohteissa. Vastuualueisiin kuuluu myös erilaisten LVI-huoltokohteiden muutostöiden toteutus ja raportointi asiakkaalle.

Odotamme projektinhoitajalta seuraavia asioita:

- Koulutusta LVI-alalta (teknikko, insinööri tai DI-teknikko)
- Talotekniikkaprosessien tuntemusta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä
- Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Eduksi katsomme myös:

- Työkokemuksen vastaavista tehtävistä teollisuuskohteista
- Kokemuksen esimiesroolista

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkuvan kansainvälisessä Caverionin yrityksessä, jossa etenemis- ja itsensä kehittämisen mahdollisuudet ovat loistavat. Myös kokeneemmalle tekijälle on tarjolla mielenkiintoisia haasteita ja omaan taustaan sopiva rooli.

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Ilmoitathan hakemuskirjeessä palkkatoiveesi.

Mikäli koet olevasi etsimämme projektinhoitaja, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Mikäli sinulla nousee kysyttävää tehtävästä, olethan yhteydessä Studentworkin Consultant Manageriin Saara Niskanen, puh. 050 467 5319 tai sähköpostitse rekrytointi.oulu@studentwork.com.

Lue lisää

» WEB-KEHITTÄJÄ PARHAASEEN TYÖPAIKKAAN! - Oulu

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Haemme nyt asiakasyrityksellemme web-kehittäjiä. Asiakkaamme on Oulussa toimiva IT-kehitystalo finanssisektorilla, joka on noussut viime vuosien aikana yhdeksi halutuimmista työpaikoista Oulun seudulla!

Talossa toimii kaksi yksikköä, joissa molemmissa on tällä hetkellä tilaa web-kehityksen ammattilaiselle tai tulevaisuuden maailmanluokan web-koodaajalle.

Isommassa Web-yksikössä luodaan ja toteutetaan mielenkiintoisia ja tärkeitä web-palveluita ja sovelluksia alan osaavimmissa tiimeissä. Erityisesti Backend-koodauksen taitajalle tämä on hieno mahdollisuus päästä omaa osaamista vastaaviin tehtäviin arvostetussa yrityksessä.

Talon sisällä toimivan Startup-tyylisen yksikön ydintehtävinä on etsiä ja toteuttaa itsenäisesti uusia liiketoimintamalleja sekä auttaa innovoimaan uusia ja parempia tuotteita sekä palveluita. Finanssialan murroksessa tällä osastolla annetaan mahdollisuus ja aikaa oppia uusista teknologioista. Tämä osasto sopii henkilölle, joka on kiinnostunut kehittämään sovelluksia idean poikasesta eteenpäin ja skaalautumisen mobiilin puolelle huomioon ottaen.

Näillä osastoilla hyötyä on ainakin seuraavien teknologien tuntemisesta:

Backendissä poljetaan näillä…

- Java, JavaEE, JavaSpring
- Rest Services
- EJBs
- Ruby

UI-puolella taas kantavia teknologioita on esimerkiksi…

- Require.js
- jQuery
- React.js (lite)
- Node.js
- Lisäksi peruskamat, kuten HTML ja CSS sekä pienempiä JS-kirjastoja

Huomaathan kuitenkin, että työ tekijäänsä opettaa, eikä potentiaalisen hakijan tarvitse hallita vielä kaikkia yllä mainituista! Selvennäthän hakemuksessasi suuntautumistasi (back/frontend jne.).
Asiakkaamme arvostaa iloista, eteenpäin pyrkivää persoonaa, joka viihtyy tiimissä ja nauttii yhdessä tekemisestä. Vaikka kyseessä on isompi IT-talo, saat ympärillesi läheisiä työkavereita. Työskentely on joustavaa ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! Oletko sinä hakemamme kokeneempi ammattilainen tai kehityshaluinen ja -kykyinen Web-kehittäjä?
Jos olet vielä urasi alussa oleva tulevaisuuden lupaus, kerrothan hakemuksessasi harrastuneisuudestasi tai omista projekteistasi koodauksen parissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Tässä on hyvä tilaisuus päästä näyttämään potentiaalisi ja luoda pidempiaikainen ura digitaalisten palvelujen kehitysyksikössä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkapyyntösi. Tehtävät ovat vakituisia tai pidempikestoisia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Studentworkin rekrytoija, Consultant Manager Saara Niskanen p. 050 467 5319 (ma-pe 9-15) tai sähköpostitse saara.niskanen@studentwork.com.

Käy lukemassa yhteistyöstämme lisää täältä: https://www.studentwork.fi/loyda-osaaja/asiakkaitamme/op-palvelut.html

Käy myös lukemassa asiakasyrityksessä työskentelevän konsultin kokemuksia täältä: https://www.studentwork.fi/loyda-tyo/konsulttien-uratarinat/mobiilitestaaja-op-palvelut.html


Lue lisää

» Aloitteleva työmaamestari, Lapin Teollisuusrakennus Oy - Oulu

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Lapin Teollisuusrakennus Oy:n toiminnan kulmakivet ovat vuodesta 1983 olleet laadukas ja toimitusvarma sekä kustannustehokas rakentaminen. Perheyritys on perustettu Kemissä ja tällä hetkellä heillä on toimistot myös Oulussa ja Nurmijärvellä. Lapin Teollisuusrakennus Oy toteuttaa teollisuus-, uudis- ja korjausrakentamisen lisäksi haastavia ja erikoisosaamista vaativia kohteita koko Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa teollisuuslaitokset, kunnat ja kaupungit, pankit, vakuutusyhtiöt sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt.
Haemme nyt aloittelevaa työmaamestaria mielenkiintoiseen ja vastuulliseen rooliin Lapin Teollisuusrakennus Oy:n Oulun projektityömaalle. Tehtävä on aluksi määräaikainen 3kk työsuhde, mutta tarpeen vakiintuessa sitä on mahdollista jatkaa.

Voit olla vielä urasi alussa oleva teollisuusrakentamisen tuntemusta omaava tekijä, tai jo pidemmänkin kokemuksen hankkinut osaaja. Kokemus betonirakentamisesta ja kirvesmiehen työtehtävistä katsotaan myös eduksi. Tehtävääsi kuuluu työmaan vastaavan mestarin avustaminen, sidosryhmien kontaktointi ja olet tarvittaessa valmis tarttumaan lapion varteen.
Hakijalta edellytetään matkustusvalmiutta ja liikkumismahdollisuutta ympäri Suomen, mutta pääsääntöisesti Oulun sekä Lapin alueella.

Olet etsimämme henkilö, jos:
- Sinulla on 1-3 vuoden kokemus työmaalla työskentelystä.
- Olet vuorovaikutustaitoinen, ulospäinsuuntautunut luonne.
- Työskentelet oma-aloitteisesti, joustavasti ja sinulla on innostunut työskentelyote.
- Sinulla on B-luokan ajokortti.
- Hyvät ATK-taidot.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemusta heti tulemaan alla olevan linkin kautta!

Jos sinulla nousee mieleen kysyttävää, olethan yhteydessä Studentworkin rekrytoijaan:
Saara Niskanen, puh. 050 467 5319, saara.niskanen@studentwork.com

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lue lisää

» Myyntineuvottelija, Oy Nordic Moneta Ab - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Jos haluat kehittyä ja oppia myyntiä tulevaisuuttasi varten, tule meille töihin. Tässä oikeasti mukava työpaikka myynnin ja markkinoinnin parissa!

Etsimme asiakkaallemme, Suomen Monetan myyntitiimiin myyjää. Suomen Moneta myy ja markkinoi mm. kultaisia ja hopeisia keräilyrahoja ja –mitaleita ja muita numismaattisia tuotteita. Yritys on alallaan tunnettu ja luotettava Suomessa sekä kuuluu kansainväliseen Samlerhuset konserniin. Yritys sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien varrella.Tutustu tarkemmin Monetaan: http://www.suomenmoneta.fi

Tässä loistava tilaisuus työllistyä mukavaan tiimiin, josta ei tekemisen meininkiä puutu!

Myyntityössä kontaktoidaan asiakkaita, jotka ovat jo aikaisemmin tilanneet tuotteita ja ovat kanta-asiakkaita, tai ilmaisseet kiinnostuksensa ja haluavat kuulla lisää uusista tuotteista. Kyseessä on siis vahvasti myynnillinen ja markkinoinnillinen tehtävä. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa. Kutsumme sinua mukaan ”myynnin korkeakouluun” joka päivä oppii uuttaa myynnistä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti 22-37,5h/vko tai kokoaikaisesti 30-37,5h/vko.

Toivomme hakijalta:
- Tervettä kilpailuhenkisyyttä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Tahtoa oppia myynnin ja markkinoinnin tekniikoita
- Soveltuvia opintoja ja/ tai harrastus, esim. kaupallinen ala, luovat alat kuten esimerkiksi musiikki, design, taidesuunnittelu, teatteri, media tai viestintäala, historia
- Pitkäjänteisyyttä ja energisyyttä
- Sujuvaa suomen kielen osaamista
- Pidätpä sitten lukemisesta, matkustelusta, kulttuurista tai urheilusta, niin niistä on kaikista hyötyä tässä työssä

Etuna katsomme:

- Aikaisemman kokemuksen puhelintyöstä tai puhelinasiakaspalvelusta
- Harrastuksina työssä auttaa esimerkiksi matkailu, lukeminen tai kiinnostus urheiluun, vaikka vain penkkiurheilijanakin

Kaiken taustalla on erinomainen ja kannustava tiimi! Moneta huolehtii kattavasta perehdytyksestä työhön ja tuotteisiin. Työntekijöille tarjotaan kannustava tuntipalkka ja päälle hyvät provisiot. Moneta tarjoaa työntekijöilleen myös mahdollisuuden kuntosalin käyttöön ilmaiseksi sekä lounasedun (ns lounassetelit).

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, olet motivoitunut ja haluat suuntautua uralle jossa myynnin syventävästä osaamisesta on sinulle hyötyä, lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson, +358 50 383 9295 (arkisin 10-15) tai katriina.karlsson@studentwork.com.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lue lisää

» Card Customer Service Back Office Agent, equensWorldline - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
equensWorldline is one of the leading and most innovative payment service providers in Europe. As experts in financial processing and software licensing we provide services to fulfill all needs of the dynamic European payments market. We process billions of payments, POS and ATM transactions per year. Obviously, all those transactions must be processed seamlessly, securely and efficiently. And that’s what we do. Being a central pillar of the wider Worldline Group, it’s our ambition to support our clients in keeping up with the rapidly shifting market demands. A challenging job, as the payments market – and therefore also our organization – is subject to continuous change. And you can contribute to achieving this goal!

Studentwork etsii asiakkaalleen equensWorldlinelle useita henkilöitä Card Customer Service Back Office Agent positioon Helsinkiin. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on, että teet työtä suurella energialla ja intohimolla! Työllistymismahdollisuudet vaihtelevat aina vakituisesta määräaikaiseen sekä kokopäiväisestä osa-aikaiseen.

Tehtävän kuva muodostuu pääasiassa erilaisista taustatehtävistä. Työskentelet pankkien korttipalveluiden taustatehtävien parissa. Teet läheistä yhteistyötä asiakaspalvelutiimin kanssa, mutta olet myös toisinaan suorassa yhteydessä kortinhaltijoiden kanssa. Toivomme sinun motivoituvan asiakkaiden auttamisesta sekä heidän erilaisten ongelmien onnistuneesta ratkomisesta. Työajat vaihtelevat arkisin klo 9-16.30 välillä, mutta asiakas tulee laajentamaan asiakaspalvelukeskuksen aukioaikoja, joten toivomme sinulta joustavuutta työvuorojen suhteen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Tiimityöskentelytaitoa – Toimit itsenäisesti, mutta myös yhteistyökykyisesti muiden kanssa.
• Luotettavuutta – Olet tarkka ja teet työsi läpinäkyvästi.
• Organisointikykyä – Olet suunnitelmallinen, hahmotat kokonaisuuksia ja osaat priorisoida asianmukaisesti.
• Kommunikaatiotaitoa – Olet proaktiivinen, ja ilmaiset itseäsi avoimesti, rehellisesti ja selkeästi suomen, englannin ja ruotsin kielellä. Englanti on yrityksen työkieli.
• Energiaa – Omaat intohimoisen sekä sitoutuneen asenteen työhösi.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista taustatehtävistä sekä soveltuvaa alemman tai ylemmän asteen koulutusta. Aiempi kokemus rahoitusalalta katsotaan eduksi. Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

equensWorldlinella on tarjota sinulle mukavan tiimin sekä haastavan ja mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).


Lue lisää

» Customer Services Agent, equensWorldline - Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
equensWorldline is one of the leading and most innovative payment service providers in Europe. As experts in financial processing and software licensing we provide services to fulfill all needs of the dynamic European payments market. We process billions of payments, POS and ATM transactions per year. Obviously, all those transactions must be processed seamlessly, securely and efficiently. And that’s what we do. Being a central pillar of the wider Worldline Group, it’s our ambition to support our clients in keeping up with the rapidly shifting market demands. A challenging job, as the payments market – and therefore also our organization – is subject to continuous change. And you can contribute to achieving this goal!

Studentwork etsii asiakkaalleen equensWorldlinelle useita henkilöitä Customer Services Agent positioon Helsinkiin. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on, että teet työtä suurella intohimolla! Työllistymismahdollisuudet vaihtelevat aina vakituisesta määräaikaiseen sekä kokopäiväisestä osa-aikaiseen.

Tehtävän kuva muodostuu asiakaspalvelutehtävistä call center -työympäristössä. Työskentelet pankkien korttipalveluiden asiakaspalvelutehtävien parissa. Asiakaspalvelu on monikanavaista ja palvelet asiakkaita sekä suullisesti että kirjallisesti. Toivomme sinun motivoituvan asiakkaiden laadukkaasta palvelemisesta – et tyydy keskinkertaiseen palveluun, vaan halut ylittää asiakkaiden odotukset. Työtä tehdään kahdessa eri vuorossa klo 8-22 välillä, mutta perehdytysjakso tulee mitä todennäköisimmin ajoittumaan klo 9-16.30 välille. Toivomme sinulta joka tapauksessa joustavuutta työvuorojen suhteen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Palveluhenkisyyttä – Omaat kyvyn ja halun kohdata asiakkaan eli kyvyn ja halun kuunnella häntä ja auttaa häntä löytämään vastauksen kysymykseensä.
• Tiimityöskentelytaitoa – Olet empaattinen ja tuet kollegoitasi pyyteettömästi.
• Luotettavuutta – Olet sanojesi mittainen ja uskallat tuoda omia mielipiteitäsi esille rohkeasti.
• Kommunikaatiotaitoa – Olet proaktiivinen ja kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomen, englannin ja ruotsin kielellä. Englanti on yrityksen työkieli.
• Intohimoa – Omaat optimistisen luonteen etkä pelkää muutoksia, mutta oletko valmis ”…to walk the extra mile?”

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista (puhelin-)asiakaspalvelutehtävistä sekä soveltuvaa ylemmän asteen koulutusta (AMK/Yliopisto). Aiempi kokemus rahoitusalalta katsotaan eduksi.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

equensWorldline tarjoaa sinulle mukavan tiimin, ja mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).

Lue lisää

Luo oma uratili

Luo oma uratili, niin saat tiedon ensimmäisten joukossa sinulle soveltuvista avoimista työpaikoista!

Vastaa kyselyymme!

Nuoret Osaajat työelämässä -kyselyssä on 20 yksinkertaista monivalintakysymystä, joihin vastaaminen kestää vain muutaman minuutin. Arvomme elokuvalippuja vastaajien kesken!

Yhteistyökumppanit
Ota yhteyttä!