Kenelle tarjoamme töitä?

Tarjoamme töitä nuorille osaajille

Oletko nuori osaaja ja etsit uusia työhaasteita? Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä. Olemme nuoriin osaajiin erikoistunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys – yksi Pohjoismaiden suurimmista. Tärkein tehtävämme on auttaa yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Kuka on nuori osaaja?

Nuoret osaajat ovat korkeakouluopiskelijoita sekä vastavalmistuneita. Useimmilla etsimistämme nuorista osaajistamme on 1–5 vuoden työkokemus. Meille nuori osaajuus ja student-sana tarkoittavat kuitenkin ennen kaikkea asennetta, joka yhdistää ihmisiä ikään katsomatta. Se tarkoittaa meille halua kehittyä ja ottaa vastuuta sekä intoa ja nälkää oppia uutta. Student-asenne tarkoittaa myös sitä, että työntekijä ymmärtää, että kehittyminen vaatii työtä ja on valmis käärimään hihansa – kukaan ei pääse huipulle nopeasti.

Jos tunnistit itsesi nuoren osaajan kuvauksesta ja olet uusia työhaasteita vailla, tule osaksi verkostoamme rekisteröimällä CV:si ja luomalla oma uratili. Tutustu myös avoimiin työpaikkoihimme.

Meidän kauttamme voit päästä hankkimaan myös kansainvälistä työkokemusta: Studentworkilla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa sekä Saksassa. Lisätietoa kansainvälisistä työmahdollisuukista saat soittamalla numeroon 020 122 7222 tai tutustumalla työpaikkojen tarjontaan kansainvälisillä sivullamme www.studentwork.com.

Osallistu Talent Relations -kyselyyn

Haluamme tietää, mitä ajattelet työelämästä. Toteutamme vuosittain Talent Relations -raportin, joka kerää yhteen nuorten osaajien ajatuksia ja odotuksia työelämästä sekä tulevasta urastaan. Kyselyssä on 20 yksinkertaista monivalintakysymystä, joihin vastaaminen kestää vain muutaman minuutin. Vastanneiden kesken arvomme elokuvalippuja.

Pääset kyselyyn tästä.

Vastaa kyselyymme!

Talent Relation -kyselyssä on 20 yksinkertaista monivalintakysymystä, joihin vastaaminen kestää vain muutaman minuutin. Arvomme elokuvalippuja vastaajien kesken!

Yhteistyökumppanit
Ota yhteyttä!