Kenelle tarjoamme töitä?

Tarjoamme töitä nuorille osaajille

Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä etenkin toimistopuolen tehtäviin, jotka soveltuvat mm. kaupallisen ja teknisen alan osaajille. Olemme nuoriin osaajiin erikoistunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys – yksi Pohjoismaiden suurimmista. Tärkein tehtävämme on auttaa yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia ja olemme päässeet todistamaan toinen toistaan upeampia uratarinoita. Olemme halunneet jakaa muutaman uratarinan kanssanne, voit lukea ne täältä.

Kuka on nuori osaaja?

Nuoret osaajat ovat korkeakouluopiskelijoita, vastavalmistuneita tai uransa alkuvaiheessa olevia henkilöitä. Useimmilla etsimistämme nuorista osaajista on 1–5 vuoden työkokemus. Meille nuori osaajuus ja student-sana tarkoittavat kuitenkin ennen kaikkea asennetta, joka yhdistää ihmisiä ikään katsomatta. Se tarkoittaa meille halua kehittyä ja ottaa vastuuta sekä intoa ja nälkää oppia uutta. Student-asenne tarkoittaa myös sitä, että työntekijä ymmärtää, että kehittyminen vaatii työtä ja on valmis käärimään hihansa – kukaan ei pääse huipulle nopeasti.

Jos tunnistit itsesi nuoren osaajan kuvauksesta ja olet uusia työhaasteita vailla, tule osaksi verkostoamme rekisteröimällä CV:si ja luomalla oma uratili. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tästä.

Meidän kauttamme voit päästä hankkimaan myös kansainvälistä työkokemusta: Studentworkilla on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. Lisätietoa kansainvälisistä työmahdollisuuksista saat soittamalla numeroon 020 122 7222 tai tutustumalla avoimiin työpaikkoihin:

Ruotsin avoimet työpaikat löydät täältä              

Norjan avoimet työpaikat löydät täältä

Osallistu Nuoret Osaajat työelämässä -kyselyyn

Haluamme tietää, mitä ajattelet työelämästä. Toteutamme vuosittain Nuoret Osaajat työelämässä -tutkielman, joka kerää yhteen nuorten osaajien ajatuksia ja odotuksia työelämästä sekä tulevasta urastaan. Kyselyssä on 20 yksinkertaista monivalintakysymystä, joihin vastaaminen kestää vain muutaman minuutin. 

Pääset kyselyyn tästä.

Luo oma uratili

Luo oma uratili, niin saat tiedon ensimmäisten joukossa sinulle soveltuvista avoimista työpaikoista!

Vastaa kyselyymme!

Nuoret Osaajat työelämässä -kyselyssä on 20 yksinkertaista monivalintakysymystä, joihin vastaaminen kestää vain muutaman minuutin!

Yhteistyökumppanit