Toimistoassistentti, Teboil

Toimistoassistentti, Teboil

"Studentworkillä oli ihan alusta asti selvä pyrkimys saada nuoret työllistymään: ei haluta, että jäädään Studentworkin konsulteiksi ikuisiksi ajoiksi vaan nimenomaan annetaan ponnistuslauta uralle ja halutaan, että henkilöt nousevat omille jaloilleen. Nykypäivänä on monenlaisia lähestymistapoja työnhakuun ja minun oli ainakin opiskelijana todella helppo lähestyä Studentworkiä!"

Daria Moltchanova - toimistoassistentti Teboililla
Daria on tammikuussa Tampereen yliopistolta valmistunut Filosofian maisteri monikielisen viestinnän ja käännöstieteen koulutusohjelmasta. Hän työskenteli Teboililla noin vuoden ajan konsulttinamme myyntiassistentin tehtävissä ja nyt toukokuussa 2017 hänet vakinaistettiin Teboilille sisäiseksi työntekijäksi ja hän eteni samalla yrityksen sisällä toimistoassistentin tehtäviin.

Valmistuttuaan Daria muutti tarjoamamme työn perässä Vantaalle noin vuosi sitten. Opiskelujen ohella hän työskenteli asiakasneuvojana teleoperaattoriyrityksessä ja ennen sitä oli kesätöissä mm. huolitsijana ja asiakaspalvelutehtävissä.

Miten päädyit työllistymään konsulttina Studentworkille?
Selailin kuumeisesti netissä työpaikkoja ja mietin, että mitä sitä valmistumisen jälkeen oikein haluan tehdä. Myyntiassistentin työtehtävä osui silmiini ja kiinnostuin siitä todella paljon. Soitin heti kyselläkseni tehtävästä enemmän ja pian hakemuksen lähettämisen jälkeen minuun oltiinkin jo yhteydessä. Suoriuduin Studentworkin haastattelukierroksesta Teboilille haastatteluun ja prosessi eteni nopeasti. Olen alunperin Imatralta kotoisin, mutta Helsingissä työskentely on aina ollut haaveeni ja öljyalalle työllistyminen enemmän kuin unelmieni täyttymys.

Millaista on työskennellä konsulttinamme?
Olen aikaisemmin työskennellyt toisen henkilöstövuokrausyrityksen kautta, joten konsepti itsessään oli tuttu. Studentwork on todella välitön ja lämmin työnantaja ja sieltä ollaan paljon minuun yhteydessä. Meitä muistetaan palkita hyvistä suoriutumisista, eikä minusta tunnu koskaan siltä, että etuja olisi ainakaan yhtään vähemmän kuin kollegoillani! Olen ollut tilanteeseeni kaikinpuolin tyytyväinen. Opiskelijana olisi ollut todella vaikea lähestyä näin hienoa, isoa yritystä ja koen, että minulla oli koko ajan vahva taustatuki ja kaikki hoidettiin puolestani. Prosessi oli todella helppo ja minut pidettiin hyvin ajan tasalla. Se oli ihan mahtavaa!

Mikä on parasta työssäsi?
Työkaverit ainakin ovat ihan huippuja ja minut otettiin älyttömän hyvin vastaan ja esiteltiin kaikille. Ei ole ollut yhtään ulkopuolinen olo ja työtehtävät ovat olleet todella mielenkiintoisia ja monipuolisia. Lisäksi täällä annetaan vastuuta myös vähän uudemmillekin tekijöille. Tykkään niin paljon täällä työskentelystä! Haluan kehittyä, kasvaa ja oppia tästä alasta.

Paras vinkkisi muille nuorille työnhakijoille?
Opintojen loppuvaiheessa ainakin omilla opiskelukavereilla oli havaittavissa synkkiä pilviä pään päällä, sillä työnhaku ahdistaa erityisesti tällaisina aikoina, kun mediassa puhutaan paljon huonosta työmarkkinatilanteesta. Työnhaku tuntui todella pitkältä ajalta ja hakemuksia sai todella lähetellä ja soitella perään. Kannustan kaikkia olemaan rohkeita ja reippaita, vaikka tulisikin kielteisiä vastauksia. Kyllä se oma paikka sieltä löytyy, se on omasta asenteesta kiinni! Ei saa vähätellä itseään, vaan päinvastoin, korosta omia vahvuuksiasi! Kaikilla vastavalmistuneilla on se tuorein tietotaito.

Nykypäivänä on monenlaisia lähestymistapoja työnhakuun ja minun oli ainakin opiskelijana todella helppo lähestyä Studentworkiä! Studentworkillä oli ihan alusta asti selvä pyrkimys saada nuoret työllistymään. Ei haluta, että jäädään Studentworkin konsulteiksi vaan nimenomaan annetaan ponnistuslauta uralle ja halutaan, että henkilöt nousevat omille jaloilleen.

Nyt Daria onkin rekrytoitu Teboilin työntekijäksi ja hän pääsi etenemään urallaan, onneksi olkoon Daria!

Yhteistyökumppanit