Studentwork pähkinänkuoressa

Studentwork on nuoriin osaajiin erikoistunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys – yksi Pohjoismaiden suurimmista

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas – yksi asiakas, yksi kandidaatti ja yksi toimeksianto kerrallaan. Me Studentworkilla uskomme nuoriin osaajiin. Uskomme työmarkkinaan, jossa kaikille tarjotaan uramahdollisuuksia ensisijaisesti heidän kykyjensä ja potentiaalin perusteella. Hyödynnämme lähes kaikissa toimeksiannoissamme psykometrista henkilöarviointia. Meidän helppokäyttöiset arviointityökalumme auttavat asiakasta valitsemaan, sitouttamaan ja pitämään parhaat osaajat. 

Mitä Studentwork tekee

Autamme nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme ja nuoria osaajia löytämään toisensa. Henkilöstövuokrauspalvelumme kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelumme kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin ja he työllistyvät suoraan asiakasyrityksiin.

Olemme huomanneet, että yhä useammin onnistunut rekrytointi perustuu henkilökohtaisiin verkostoihin. Asiakkaanamme saat verkostot parhaimpiin osaajiin sekä Pohjoismaisiin korkeakouluihin. Tämän lisäksi tarjoamme markkinoiden johtavan arviointi- ja johtamistyökalun, jolla pystymme lyhentämään rekrytointiprosessin kestoa, varmistamaan henkilön ja yrityksen yhteensopivuuden sekä auttamaan esimiehen alkuun perehdytysprosessissa. Olemme nimittäin havainneet, että perehdytysjakso on kriittisin vaihe menestyneessä rekrytointiprosessissa ja haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan yhdessä meidän kanssa.

Keitä nuoret osaajat ovat

Nuoret osaajat ovat korkeakouluopiskelijoita, vastavalmistuneita tai uransa alkuvaiheessa olevia henkilöitä. Useimmilla etsimistämme nuorista osaajista on 1–5 vuoden työkokemus. Meille nuori osaajuus ja student-sana tarkoittavat kuitenkin ennen kaikkea asennetta, joka yhdistää ihmisiä ikään katsomatta. Se tarkoittaa meille halua kehittyä ja ottaa vastuuta sekä intoa ja nälkää oppia uutta. Student-asenne tarkoittaa myös sitä, että työntekijä ymmärtää, että kehittyminen vaatii työtä ja on valmis käärimään hihansa – kukaan ei pääse huipulle nopeasti. Nuoret osaajat ovat myös tulevaisuuden työelämän huippuosaajia.

Mitä tarkoittaa Criterion?

Käytämme rekrytoinnin tukena Criterion -menetelmää. Kaikki rekrytoijamme ovat suorittaneet Criterion -sertifioinnin, ja tarvittaessa tuemme hakua Criterion -arvioinnilla. Criterion on moderni, Englannissa vuonna 1991 perustettu testitalo. COAST puolestaan on psykometrinen työkalu ja helppokäyttöinen, nopea ja luotettava menetelmä henkilön soveltuvuuden ja ominaisuuksien mittaamiseen. Menetelmä toimii erinomaisesti rekrytoinnin apuna ja HR-kehitystyössä.

Mikä on Onboarding Raportti?

Perehdytysprosessia voidaan parantaa ymmärtämällä työntekijöiden motivaatioon vaikuttavia tekijöitä paremmin. Meidän Onboarding-raportti kattaa kaikki ne tarvittavat osa-alueet, mitä vaaditaan, kun esimiehet hahmottelevat niitä tapoja, joilla virittää uusien kollegoidensa potentiaali huippuunsa. Tämä kysely mittaa työntekijöiden arvostamia työtapoja, emotionaalisia taipumuksia, arvoja ja motivaatiotekijöitä omassa työssään. Tulosten perusteella nähdään, millä tavalla työntekijä oletettavasti reagoi muihin kollegoihin, tehtäviin, vaatimuksiin, palkintoihin ja kulttuuriin työympäristössään.

Mihin me uskomme

Yhteistyökumppanit