Tarinamme

Tarinamme alkaa pienestä opiskelija-asunnosta Helsingissä vuonna 2004. Tuolloin kaksi opiskelijaa perustivat yrityksen, jonka tarkoituksena oli työllistää perustajiensa lisäksi myös muita opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Sittemmin on tapahtunut paljon. Tänä päivänä olemme Suomen johtava nuoriin osaajiin erikoistunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys. Toimintaa meillä on Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa.

Perustajat Lucas Geisler ja Tomas Valkama Forum-lehden etusivulla.

2004

Yrityksen toiminta lähti liikkeelle varsin vaatimattomasti, sillä alkuun yritys toimi pienen opiskelija-asunnossa sijainneen kotitoimiston kautta. Studentwork teki käsitteen ”opiskelijavuokraus” tutuksi Suomessa. Idea yrityksen perustamiselle kumpusi perustajien omista opiskelukokemuksista, sillä opiskelijat tuntuivat jääneen varjoon työmarkkinoilla.

Studentworkin ensimmäinen toimisto Helsingin ulkopuolella avattiin perustajien kotikaupungissa Tampereella. Tänään palvelemme Suomessa maanlaajuisesti ja meillä on Helsingin ja Tampereen lisäksi aluetoimisto myös Oulussa.

2006

Tukholman toimisto avattiin!

2007

Ensimmäinen ulkomaan toimistomme avattiin Tukholmaan. Tänä päivänä meillä on yhteensä 7 toimipistettä: Ruotsissa (Tukholma, Göteborg, Linköping), Suomessa (Helsinki, Tampere, Oulu) ja Norjassa (Oslossa)

Alan liikevaihto Suomessa ja Ruotsissa laski 30% talouskriisin seurauksena, mutta Studentworkin liikevaihto kasvoi lähes 30% !

2009

Studentworkin liikevaihto kasvaa lähes 30%
Kuva on palkintotilaisuudesta Säätytalossa Helsingissä.

2010

Studentwork sai kunniamaininnan Työ- ja Elinkeinoministeriön järjestämässä valtakunnallisessa kasvuyrittäjyyskilpailussa. Kilpailussa palkittiin nuoria yrittäjiä ja yrittäjätiimejä, jotka innovatiivisella ja rohkealla toiminnallaan ovat nostaneet yrityksensä kasvuun.

Studentwork saavuttaa 10 miljoonan euron liikevaihdon ilman ulkopuolista rahoitusta, tämä saavutettiin kovalla työllä, kuitenkin pilke silmäkulmassa. Koko konserni juhli menestystä yhdessä Tukholmassa!

2011

2012

Studenwork julkaisi verkostoitumiskonseptin. Sitä mukaan, kun sosiaaliset verkostot valloittivat maailmaa, myös rekrytointi eli murroksessa. Passiivinen tietokanta ja työilmoitusten lataaminen Internet-sivuille eivät riitä. Yhä useammin onnistunut rekrytointi perustuu todellisiin ja henkilökohtaisiin verkostoihin. Koko konserni juhli konseptin lanseerausta Helsingin toimiston avajaisissa.

2013 kasvoimme yli 36% ja liikevaihtomme ylitti 20 miljoonaa euroa. CSI-tutkimuksen mukaan 86% asiakkaistamme on valmis suosittelemaan meitä. Työllistimme yli 3000 nuorta osaajaa yhteistyössä noin 800 asiakasyrityksen kanssa. Koko konserni juhli menestystämme Prahassa.

2013

Konsernin 10-vuotisjuhlat Berliinissä.

2015

Asiakastutkimuksemme osoittaa, että 95% asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Meidät kruunataan Kauppalehden toimesta jo kolmantena peräkkäisenä vuotena yhdeksi Suomen menestyneimmäksi kasvuyritykseksi. Koko konserni matkustaa Berliiniin juhlimaan!

Meidät kruunataan Palvelut-sarjan voittajiksi EY:n Entreprenur of the Year 2016 gaalassa. Liikevaihtomme on noin 30MEUR ja työllistämme 6000 nuorta osaajaa. Koko konserni matkustaa Tallinnaan juhlimaan!

2016

Lucas, Heikki ja Tomas lavalla EY-galassa.
Onboarding -lanseeraus

2017

Onboardingin lanseeraus: Onboarding-raportti on konkreettinen työkalu esimiehille työntekijöiden yksilölliseen johtamiseen. Tehostamalla sisäänajojaksoa saat työntekijät tuottaviksi nopeammin. Lisäksi he ovat sitoutuneempia työhön ja antavat työpanoksensa yritykselle todennäköisesti pidempään.Koko konserni juhli tätä uraauurtavaa uutuutta Brightonissa!

Yhteistyökumppanit