Uratarinat

Account Manager, Team Leader Jere Wahlman

Jere Wahlman on työskennellyt Account Managerina Studentworkillä ja edennyt urallaan myös Team Leaderiksi– maailmanluokan palvelua kannustavassa kulttuurissa.

Menestyminen myynnissä on kiinni omasta asenteestasi: päätä, tee, toteuta, toista! Jokainen päivä tuo mukanaan uusia haasteita ja uusia mahdollisuuksia. Menestyksesi tiellä olet vain sinä itse! Studentwork tarjoaa työhöni täydelliset puitteet: loistavan ilmapiirin, mahtavat työkaverit, kannustavan kulttuurin sekä eväät oman menestymisen rakentamiseen.

Minkälaista on myyntityö Studentworkillä?

Myyntityö muuttuu koko ajan. Asiakkaiden tarpeet ja odotukset vaihtelevat jatkuvasti, mutta mikä on ehkä upeinta – jokainen myyntitilanne on erilainen ja tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia kaupantekoon. Myynnissä on kyse asiakkaan luottamuksen saamisesta ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä sekä joskus asiakkaalle tarpeiden luomisesta.

Myyjän on omattava myös itsevarmuutta sekä uskottava tuotteeseensa. Parhaat myyntikokemukseni olen saanut silloin, kun olen pystynyt ylittämään asiakkaan odotukset! Myyjän on oltava valmis heittäytymään ja lunastamaan annetut lupaukset. Usko ja asenne ovat ne eväät, jotka mahdollistavat pärjäämisen tehtävässä, jossa on jatkuvasti tarjolla uusia mahdollisuuksia.

Miten menestyä myyntityössä?

Oma alkuni Studentworkillä on ollut melko tasaista kehittymistä. Alkuni ei ollut mikään loistava, mutta sinnikkyyteni ansiosta olen kasvanut ja kehittynyt tehtävässäni sekä edennyt urallani nopeasti aina esimiestehtäviin saakka. Mitä nopeammin olen joutunut tsemppaamaan ja ylittämään omia odotuksiani suoriutumisestani, olen myös kasvanut roolissani. Itseluottamukseni ja onnistumisieni määrä on kasvanut samassa suhteessa. Rohkeus on ase onnistumiseen. Innokkuudesta on hyötyä, mutta itsensä haastamisella pystyy kehittymään yli omien odotuksien ja nauttimaan yhä useammin omista onnistumisistaan. Huippumyyjäksi ei synnytä – siihen kasvetaan. Jokainen on joskus aloittanut pohjalta. Ratkaisevia tekijöitä ovat oma asenne ja rohkeus!

Rekrytointipäällikkö Pilvi Lehtimäki

Kuusi vuotta Studentworkilla työskennellyt Pilvi Lehtimäki on ollut mukana rakentamassa yritystä ja päässyt näkemään yrityksen kasvun. Samalla hän on kehittynyt ammatillisesti ja edennyt omalla urapolullaan rekrytointikonsultista rekrytointipäälliköksi.

Aloitin työt Studentworkilla vuonna 2009. Viimeistelin samalla henkilöstöjohtamisen opintojani. Uniikki konsepti – opiskelijoihin ja vastavalmistuneisiin keskittyminen – viehätti minua. Vanha työkaverini, joka oli töissä täällä, tiesi minun etsivän uusia haasteita ja vinkkasi, että rekrytointikonsultin paikka olisi avoinna. Viimeistelin tradenomin tutkintoni iltaopintoina työn ohessa.

Studentwork tarjoaa mahdollisuuksia edetä uralla

Kunnianhimo ja mahdollisuus urakehitykseen ovat pitäneet minut täällä. Olen halunnut kehittyä ja saanut mahdollisuuden siihen.

On hienoa, että nuorille annetaan mahdollisuus kehittyä täällä. Emme hae sitä kaikkein kokeneinta ja ammattitaitoisinta henkilöä. Tärkeintä on motivaatio ja asenne – se, että henkilö sopii meidän kulttuuriimme.

Hyvä fiilis välittyy

Meillä on loistava työilmapiiri ja yhteishenki. Hyvä fiilis näkyy myös ulospäin ja välittyy niin asiakkaille kuin potentiaalisille työntekijöille. Kuulen usein, että meille halutaan töihin, sillä fiiliksemme vaikuttaa olevan niin hyvä.

On mahtavaa, ettei aamuisin tarvitse herätä siihen fiilikseen, että apua minun täytyy lähteä töihin. En ole aamuihminen, mutta vaikka kuinka väsyttäisi, niin silti on aina kiva tulla toimistolle ja nähdä työkaverit.

Consultant Manager Marjukka Laakso

Neljä vuotta Studentworkillä työskennellyt Marjukka Laakso on päässyt näkemään yrityksen kasvun suhteellisen pienestä yrityksestä alan johtavaksi toimijaksi. Hän on kehittynyt ammatillisesti ja edennyt omalla urapolullaan rekrytointiassistentista Consultant Manageriksi. Tässä roolissa hän on toiminut nyt vajaan vuoden ajan.

Marjukka on työskennellyt Consultant Managerina viime kesästä asti. Consultant Managerin roolin vastuut jakautuvat kolmeen: rekrytointiprosessien kokonaisvastuu, hallinnollinen esimiesrooli sekä asiakassuhteiden ylläpito ja kehitys.

Kauanko olet työskennellyt Studentworkillä?

Studentwokille olen tullut vuonna 2013, aloitin silloin itse asiassa konsulttina eli työskentelin Studentworkin kautta eri asiakasyrityksille messuedustajana ja promootiotyöntekijänä. Promootiotyöntekijän työhaastattelussa Studentworkin rekrytoija kysyi minulta, mikä on unelmatyöni. Tähän vastasinkin, että unelmani on joskus istua sillä puolella pöytää! Tästä sain vinkkiä, että Studentworkillä saattaisi olla osa-aikainen rekrytointiassistentin haku avoinna keväämmällä. Hain paikkaa heti, kun näin tämän avoimen työpaikkailmoituksen. Aloitin rekrytointiassistenttina huhtikuussa 2013 ja olin siinä roolissa kahdeksan kuukautta, jonka jälkeen lähdin vaihtoon Ruotsiin. Ilokseni pääsin palaamaan vaihdon jälkeen samaan rooliin ja vuonna 2015 Studentworkin kasvun myötä assistenttien roolia muokattiin hieman, perustettiin Service Center tiimi. Tässä työssä pääsin kartuttamaan osaamistani entisestään, sillä toimin tiimin kanssa myös asiakasvastaavana. Tämän kautta tutustuin paremmin Consultant Managerin rooliin ja fiilikset siitä, että haluan kasvaa tähän rooliin vahvistuivat entisestään. Reilun vuoden jälkeen minut ylennettiin Consultant Manageriksi ja aloitin täysipäiväisenä työntekijänä Studentworkillä.

Millaista on Consultant Managerin työ?

Consultant Managerin roolissa parasta minusta on se, että työ on todella monipuolista. Rekrytointiprosessien vienti alusta loppuun sisältää kaiken työpaikkailmoitusten luonnista kandien seulontaan, haastatteluihin ja aina työsopimuksen tekoon asti. Tämän lisäksi hallinnollisena esimiehenä konsulteillemme minun tulee hallita työehtosopimukset sekä työlainsäädäntö ja toki olla aktiivisesti konsultteihin yhteydessä, myös urasparraajan roolissa. Asiakassuhteen hoito ja lisämyynti on myös tärkeä osa Consultant Managerin työnkuvaa.

Millaista on työskennellä Studentworkillä?


Joka vuosi on tapahtunut jotain isoa ja mullistavaa, se pitää mielenkiintoa yllä, sillä kokoajan pääsee itsekin kehittymään! Yritys on kasvanut hurjasti tässä vuosien aikana, mutta silti täällä on säilynyt tosi hyvä meininki: hommia tehdään kovaa, kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki täällä ovat kovanluokan tekijöitä, vaikka monet ovatkin uransa alkuvaiheessa. Minua motivoi myös se, että tässä työssä näkee nopeasti oman työnsä tulokset, kiitosta jaetaan myös aktiivisesti, varsinkin kun on suorittavassa funktiossa. Nautin työn nopeatempoisuudesta ja porukkahan täällä on parasta. Parasta työssäni on myös se, että pääsen auttamaan asiakkaita löytämään ne parhaat tekijät juuri tiettyyn yritykseen ja tarpeeseen, ja yhtä tärkeää on myös se, että pystyn mahdollistamaan nuorille urapolkuja. Joskus sen melkein unohtaa arjessa, että olemme isojen, elämää muuttavien asioiden kanssa tekemisissä. Työpaikan saanti tai sen vaihdos on monille todella iso muutos elämässä.

 

Yhteistyökumppanit
Ota yhteyttä!