VOITA LIPPU NORDIC BUSINESS FORUMIIN

Kuva: Nordic Business Forum (https://www.nbforum.com/)

Haluamme mahdollistaa yhdelle nuorelle osaajalle pääsyn 9-10.10.2019. Helsingissä järjestettävään lopuunmyytyyn Nordic Business Forumiin! Tapahtuma on erinomainen tilaisuus verkostoitua lukuisien suomalaisten ja kansainvälisten päättäjien kanssa. Mikä upeinta, tapahtumassa pääset inspiroitumaan muun muassa George Clooneyn, Randi Zuckerbergin ja Steve Wozniakin puheenvuorojen parissa. 

Nordic Business Forum 2019

Arvontaan osallistuminen on vain muutaman klikin päässä! Luomalla työnhakuprofiilin 24.9. ja 1.10. välisenä aikana, olet mukana arvonnassa. Olemme 2.10. yhteydessä onnekkaaseen lipun voittajaan henkilökohtaisesti! Lippu on henkilökohtainen, eikä oikeuta voittajaa antamaan tai myymään sitä kolmansille osapuolille. Jos voittaja ei pääse itse osallistumaan tapahtumaan, arvomme lipun uudelleen.

Työnhakuprofiilin kautta pidämme sinut ajan tasalla avoimista työpaikoista, joihin rekrytoijamme uskovat juuri sinun olevan täydellinen kandidaatti. Profiilin luominen ei velvoita sinua mitenkään tai sido sinua mihinkään hakuun, mutta mahdollistaa mielenkiintoisten työmahdollisuuksien löytymisen. Voit siis luoda profiilin, vaikka et olisikaan aktiivisessa työnhaussa! Luomalla profiilin ja hyväksymällä privacy policymme annat rekrytoijillemme luvan olla sinuun yhteydessä sinun osaamiseesi sopiviin työpaikkoihin liittyen.

Pääset luomaan työhakuprofiilin täyttämällä alta löytyvät kentät. Jos sinulla on ajantasainen LinkedIn-profiili tai CV, profiilin täyttäminen on erityisen nopeaa ja helppoa! 

Nordic Business Forum, LinkedIn, Facebook ja Instagram eivät ole osallisena arvonnan järjestämiseen.

Avoimia työpaikkojamme

Company logo

Presales coordinator, kokoaikainen, CarNext.com, Vantaa

Myynti ja markkinointi / Vantaa

LeasePlan on maailman johtava yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö ja toimimme kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina kaiken kokoisille yrityksille. Suomessa meitä on jo yli 100 ja toimistomme sijaitsee Espoon Perkkaalla. Pääkonttorimme on Hollannissa ja meillä on toimintaa yli 30 maassa. Olemme avanneet Vantaalle Suomen ensimmäisen kuluttajille suunnatun vaihtoautojen palvelupisteen, CarNextin.comin. CarNext.com on LeasePlanin kokonaan omistama yhtiö.

Lue lisää ja hae
Company logo

Suunnitteluinsinööri, kokoaikainen, Profinntec Oy, Tampere

Tekniikka / Tampere

Profinntecin liikeideana on tuottaa asiakaslähtöisiä korkeatasoisia suunnittelu- ja projektipalveluja. Palvelujen tuottamisen mahdollistaa ammattitaitoinen henkilökunta, kokenut henkilökunta ja ajanmukaiset työvälineet. Profinntec on keskittynyt toimimaan koneensuunnittelun alalla. Lue lisää: https://profinntec.com/

Lue lisää ja hae
Company logo

Työnjohdonharjoittelija, kesätyö, Helsinki, Rappaustekniikka Laurell

Rakennus / rakentaminen / mekaniikka / Helsinki

Rappaustekniikka Laurell Oy on kokonaisvaltaiseen saneerauskohteiden pääurakointiin perehtynyt rakennusalan yritys. Yritys on keskittynyt muun muassa kohteiden vesikattojen, ikkunoiden ja teräsrakenteiden uusimiseen. Tämän lisäksi paikallavalut, maanrakennustyöt ja julkisivujen eri osien pinnoitukset ja verhoukset kuuluvat yrityksen toimialaan. Pääasiassa Rappaustekniikka Laurell toimii yhtä laajasti kuten projektinjohtourakoitsija.

Lue lisää ja hae
Company logo

Projektipäällikkö, kokoaikainen, Espoo

Hallinto / Espoo

Lue lisää ja hae
Company logo

Recruitment Traineeksi Studentworkille!

Hallinto / Helsinki

”We believe in graduates – they inspire companies to become better”. Me studentworkiläiset olemme työelämän agentteja, jotka auttavat nuoria osaajia, opiskelijoita ja vastavalmistuneita löytämään oman alansa ensimmäiset asiantuntijatehtävät ja sitä kautta luomaan merkityksellisiä työuria. Me uskomme uransa alkutaipaleella olevien osaajien potentiaaliin sekä tuoreimpaan substanssiosaamiseen ja osaamme sanoittaa ne tavalla, jolla uusia urapolkuja syntyy vuosittain tuhansia!

Lue lisää ja hae
Company logo

Palveluneuvoja, osa-aikainen / kokoaikainen, Suomen Kaukokiito Oy, Tampere

Hallinto / Tampere

Ahkera ja maanläheinen tiimipelaaja. Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Kaukokiito on yli 2000 ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan rehellistä tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua. Kaukokiito on suomalaisten perheyritysten omistama valtakunnallinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo 65 vuotta. Lisätietoja: https://www.kaukokiito.fi/.

Lue lisää ja hae
Company logo

Operaatio- ja logistiikkakoordinaattori kesätöihin, NEOT Group Oy, kokoaikainen, Helsinki

Hallinto / Helsinki

NEOT Group harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa. Suuret pohjoismaiset huoltamoketjut St1, ABC ja Shell saavat meiltä polttoaineensa. Toimitamme vuosittain n. 7 miljardia litraa liikennepolttonesteitä n. 2000 asemalle, jälleenmyyjien kautta polttoöljyä sadoille tuhansille kodeille ja yrityksille sekä merkittäviä määriä polttoaineita laivoihin ja ilmailuun. NEOT Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 5 miljardia euroa. Emoyhtiön NEOT Oy:n omistavat SOK ja St1 Nordic Oy.

Lue lisää ja hae
Company logo

Tulevaisuuden palveluasiantuntija, kokoaikainen, Elenia Palvelut Oy, Tampere

IT / telekommunikaatio / internet / Tampere

Elenia Palvelut Oy tarjoaa sähköverkko-, kaukolämpö-, kaukojäähdytys-, maakaasu ja sähkönmyynti- sekä vedenjakeluliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua. Heidän vastuullaan on muun muassa puhelinpalvelu, sopimuskäsittely ja laskutus. Miellyttävän asiakaskokemuksen varmistamiseksi he panostavat jatkuvasti toimintansa laatuun ja tehokkuuteen. Heidän tavoitteenaan on olla asiantuntevin ja osaavin palveluntuottaja energia-alalla. Elenia on savuton työpaikka. Sukella heidän tarinaansa www.elenia.fi.

Lue lisää ja hae
Näytä kaikki työpaikat

Laita meille viesti!

Odotamme jo kuulevamme sinusta.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Työnhaussa? Tilaa Nuoret osaajat -uutiskirjeemme ja saat vinkkejä ja artikkeleita, jotka ovat hyödyksi työnhaussa. Lisäksi saat avoimet työpaikkamme suoraan sähköpostiisi! Työnantaja? Pysy ajan tasalla uusimmista rekrytoinnin ja henkilöstönvuokrauksen tuulista tilaamalla B2B-uutiskirjeemme.

Nimi:*
Sähköposti:*
Valitse, kumman uutiskirjeen haluat tilata:*
B2B uutiskirje
Työnhakijat